Cum activez abonamentul Bitdefender?

Platforma Central îți oferă posibilitatea de a administra cu ușurință abonamentele deținute și de a instala Bitdefender pe toate dispozitivele. Un cod de activare achiziționat de la unul dintre distribuitorii noștri sau unul pe care l-ai primit cadou poate fi utilizat pentru activarea unui abonament Bitdefender.

Valabilitatea abonamentului începe sa se consume imediat după confirmarea achiziției realizate prin magazinul nostru online www.bitdefender.ro indiferent de data activării în Central - cu excepția Bitdefender BOX.

Pentru a activa și a atașa un abonament contului tău Central, urmează pașii de mai jos.

NOTĂ: Dacă ai activat deja abonamentul și ai nevoie de ajutor cu procesul de instalare, citește aceste articole.

•  Instalarea Bitdefender pe Windows

•  Instalarea Bitdefender Antivirus for Mac

•  Instalarea Bitdefender Mobile Security for Android

•  Instalarea Bitdefender Mobile Security for iOS


 

VIDEO

 

1. Conectează-te la contul tău Bitdefender Central. Dacă nu ai deja cont, te rugăm să creezi unul. 

2. Dacă nu ai un serviciu activ în contul Central, imediat după autentificare ți se va solicita fie să activezi noul abonament, fie să cumperi Bitdefender. Alege sa activezi abonamentul.

Dacă un alt abonament este deja activ în contul Central, dă clic pe panoul Abonamentele mele, situat în partea stângă a paginii. Apoi, apasă butonul + Activare cu cod.

 

3. Introdu codul primit pe e-mail după achiziționarea Bitdefender.

NOTĂ: E-mailul este primit numai la cumpărare. Dacă ai activat deja acest cod și produsul a expirat, va trebui să achiziționezi unul nou de aici.

 

4. Apasă butonul ACTIVARE pentru a continua.

NOTĂ: Dacă la introducerea codului de activare apare mesajul „Acest cod a fost deja utilizat pentru a genera un abonament”, verifică în panoul Abonamentele mele dacă abonamentul a fost deja atașat contului tău Central.

 

5. Selectează cum ai dori să folosești codul, apoi dă clic pe ACTIVARE. De exemplu, poți opta să adaugi un abonament separat sau să îl extinzi pe cel curent.

 

6. Abonamentul este acum activ!

 Odată ce abonamentul este activ în contul tău Bitdefender, poți începe să instalezi și să protejezi dispozitivele tale.

NOTĂ: Reține că un cod de activare poate fi introdus o singură dată, pe un singur cont Central. Odată ce abonamentul devine activ, nu va mai trebui să reintroduci acest cod de activare de fiecare dată când instalezi produse Bitdefender din acest cont, deoarece toate instalările se realizează direct din contul tău Central.

 

NOTĂ: Dacă ai achiziționat un abonament Bitdefender și noua valabilitate nu se reflectă în produsul instalat, trebuie doar te deconectezi și să te conectezi din nou la contul Central folosind butonul Schimbă contul / Switch Account din produs (a se consulta imaginea de mai jos pentru referință). Această acțiune ar trebui să actualizeze contul Bitdefender și să permită utilizarea abonamentul reînnoit.

Related Articles

A fost util acest articol?
Rating: 1.0. From 24 votes.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Videoclipuri populare "Cum să"