Home » Consumer Support » Cum activez abonamentul Bitdefender?

Cum activez abonamentul Bitdefender?

Acest articol explică pas cu pas cum puteți activa un abonament Bitdefender.

Există două modalități de activare a abonamentului: fie faceți clic pe butonul de activare din e-mailul de achiziție primit la scurt timp după plasarea unei comenzi online, fie activați manual codul din e-mail sau din cutia retail achiziționată dintr-un magazin fizic. Selectați una dintre următoarele opțiuni pentru mai multe informații:

VIDEOCLIP - Cum se poate activa un abonament Bitdefender


 

Abonament Bitdefender - Întrebări frecvente (FAQ)

 

De la ce dată începe abonamentul meu?

Valabilitatea abonamentului Bitdefender începe sa se consume imediat după confirmarea achiziției realizate prin magazinul nostru online www.bitdefender.ro, indiferent de data activării în platforma Bitdefender Central. Așadar, abonamentul începe în aceeași zi în care a fost plasată comanda, nu în ziua în care codul este activat în Bitdefender Central.

 

Am nevoie de codul de activare de fiecare dată când (re)instalez Bitdefender?

Nu, codul de activare nu poate fi folosit de mai multe ori. Codul de activare poate fi introdus o singură dată, pe un singur cont Bitdefender Central. Odată ce abonamentul este legat de un cont Bitdefender Central, codul de activare nu mai este necesar în procesul de instalare, deoarece toate instalările sunt gestionate direct din contul respectiv.

 

Produsul Bitdefender a expirat deși mi-am reînnoit abonamentul Bitdefender

Dacă ați achiziționat un abonament și noua valabilitate nu se reflectă în produsul instalat, trebuie doar să vă deconectați și să vă conectați din nou la contul dumneavoastră Central folosind butonul Schimbă contul (Switch Account)  - a se consulta imaginea de mai jos. Această acțiune ar trebui să actualizeze datele din contul Bitdefender și să permită utilizarea abonamentul reînnoit.

Butonul "Schimba contul" aduce la zi abonamentul Bitdefender

 

Cum pot instala Bitdefender pe dispozitivele mele?

Nu este nevoie să reinstalați Bitdefender pe dispozitivele care sunt deja protejate.

Dacă ați activat abonamentul și doriți să protejați un nou sistem, intrați în contul Bitdefender Central. Selectați panoul "Dispozitivele mele", apoi faceți clic pe + "Instalează produsele Bitdefender pe dispozitivele tale" și urmați pașii de pe ecran pentru a instala Bitdefender.

Dacă sunteți deja logat in Central, faceți clic pe acest link pentru a deschide automat secțiunea 'Instalează produsele Bitdefender pe un dispozitiv nou'.

Pentru mai multe informații referitoare la instalarea Bitdefender, vă invităm sa consultați aceste tutoriale pas cu pas:

Instalarea Bitdefender pe Windows  |  pe Mac  |  pe Android  |  pe iOS

Related Articles

A fost util acest articol?
Rating: 1.0/1. From 30 votes.
Please wait...

    Sorry about that

    How can we improve it?

    For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

    Popular tutorial videos icon

    Videoclipuri populare "Cum să"