Bitdefender este compatibil cu macOS Big Sur?

Acest articol conține informații referitoare la compatibilitatea Bitdefender Antivirus for Mac cu procesoarele macOS Big Sur și Apple M1.


 

Prezentare generală

După actualizarea macOS Catalina la versiunea 10.15.4, din 24 martie 2020, utilizatorii Bitdefender vor întâmpina acest mesaj:

Legacy System Extension

Software-ul existent pe sistemul dvs. a încărcat o extensie de sistem semnată de „Bitdefender SRL”, care va fi incompatibilă cu o versiune viitoare a macOS. Contactați dezvoltatorul pentru asistență.

Bitdefender Big Sur - notificare Legacy System Extension

Apple a anunțat că următoarea versiune majoră macOS Big Sur va dezactiva suportul pentru extensiile de kernel. Mai exact, API-urile EndpointSecurity și NetworkExtension vor înlocui interfața de programare a kernel-ului (KPI), fiind complet diferite din punct de vedere tehnic. Detalii tehnice se regăsesc în acest document Apple, disponibil exclusiv in limba engleză.

 

Bitdefender este compatibil cu macOS Big Sur?

Din decembrie 2020, Bitdefender Antivirus for Mac este 100% compatibil si funcțional cu noua tehnologie inclusă in macOS Big Sur (versiunea 11.x) și cu noile computere Mac cu procesoare Apple silicon.

 

Bitdefender Antivirus pentru Mac este compatibil cu procesoarele Apple M1?

Da, Bitdefender Antivirus pentru Mac este în prezent compatibil cu procesoarele Apple M1 ARM.

 

Bitdefender funcționează nativ pe procesoare ARM sau este emulat prin Rosetta 2?

Începând cu versiunea 9.0.0.3 lansată în iunie 2021, Bitdefender Antivirus pentru Mac rulează nativ pe procesoarele Apple M1.

Nu aveți nevoie de Rosetta 2 în timpul procesului de instalare Bitdefender Antivirus for Mac pe un Mac cu procesor Apple silicon bazat pe ARM. (Rosetta 2 permite aplicațiilor bazate pe Intel să ruleze pe procesoare Apple M1 comenzi pe care cipurile Apple le pot înțelege).

Related Articles

A fost util acest articol?
Rating: 1.0. From 2 votes.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Videoclipuri populare "Cum să"