Ce este Bitdefender Central și cum se folosește? Ghid rapid

Ce este Bitdefender Central și cum se folosește? În acest articol prezentăm toate funcțiile de bază Bitdefender Central, pentru a te ajuta să te familiarizezi atât cu site-ul web cât și cu aplicația mobilă Bitdefender Central. Pe lângă faptul că îți oferim cea mai bună protecție pentru sistemele tale, ne dorim să ai cea mai plăcută experiență în administrarea și utilizarea produselor tale Bitdefender pe toate sistemele tale cu sistem de operare Windows, Mac și dispozitive mobile Android si iOS. De aceea am creat Bitdefender Central.

 

Ce este Bitdefender Central?

Bitdefender Central este un portal online pentru gestionarea tuturor produselor și serviciilor Bitdefender. Din Central se poate controla securitatea dispozitivelor pentru întreaga familie. Se poate instala Bitdefender, se pot urmări dispozitivele pierdute, se pot administra abonamentele și se pot efectua scanări și optimizări de la distanță - totul într-un singur loc.

 

Trebuie să creezi un cont pentru a te conecta la platforma Bitdefender Central. Te poți conecta la contul tău Bitdefender Central oriunde te-ai afla accesând https://central.bitdefender.com/ într-un browser web.

Alternativ, poți utiliza aplicația Bitdefender Central, disponibilă în App Store și Google Play.

Download Bitdefender Central app on the App Store           Get Bitdefender Central app on Google Play

 

VIDEO:  Bitdefender Central - Prezentare generală și sfaturi practice

Descoperă cele mai importante funcții Bitdefender Central în videoclipul de mai jos.

ⓘ Notă: Pentru a schimba subtitrarea în română sau altă limbă se apasă butonul CC din partea de jos a videoclipului pentru a activa subtitrările, apoi pictograma ⚙︎, se selectează Subtitles/CC, clic pe Auto-translate și se alege limba dorită.

 

Selectează una dintre următoarele variante pentru mai multe informații: