Ce este Bitdefender Central și cum se folosește? Ghid rapid

Ce este Bitdefender Central și cum se folosește? În acest articol prezentăm toate funcționalitățile de bază Bitdefender Central pentru a te ajuta să te familiarizezi atât cu site-ul web cât și cu aplicația mobilă Bitdefender Central.

 

Ce este Bitdefender Central?

Pe lângă faptul că îți oferim cea mai bună protecție pentru sistemele tale, ne dorim să ai cea mai plăcută experiență în administrarea și utilizarea produselor tale Bitdefender pe toate sistemele tale cu sistem de operare Windows, Mac și dispozitive mobile Android si iOS. De aceea am creat Bitdefender Central.

Bitdefender Central este un portal online centralizat pentru gestionarea tuturor produselor și serviciilor Bitdefender. Din Central se poate controla securitatea dispozitivelor pentru întreaga familie. Se poate instala Bitdefender, se pot urmări dispozitivele pierdute, se poate administra abonamentul și se pot efectua scanări și optimizări de la distanță - totul într-un singur loc.

Trebuie să creezi un cont pentru a te conecta la platforma Bitdefender Central. Te poți conecta la contul tău Bitdefender Central oriunde te-ai afla accesând https://central.bitdefender.com/ într-un browser web. Alternativ, poți utiliza aplicația Bitdefender Central, disponibilă în App Store și Google Play.

Download Bitdefender Central app on the App Store           Get Bitdefender Central app on Google Play

Selectează una dintre următoarele variante pentru mai multe informații:

Bitdefender Central

O navă spațială are nevoie de un centru de comandă. Din Bitdefender Central clienții pot comanda în siguranță toate dispozitivele lor.