Bitdefender Central: Ghid de utilizare

În acest articol, vom acoperi toate elementele de bază pentru a vă familiariza cu Bitdefender Central.

 

Ce este Bitdefender Central?

Bitdefender Central este o platformă online care servește drept cont de utilizator. Puteți utiliza contul Bitdefender pentru a activa abonamente, instala protecție, gestiona dispozitivele, vizualiza facturile și a modifica setările contului. Bitdefender Central oferă, de asemenea, cele mai recente știri și sfaturi de securitate pentru a vă ajuta să rămâneți informat și să vă protejați viața digitală.

 

Accesarea Bitdefender Central

Site-ul Bitdefender Central poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți browserul, să accesați https://central.bitdefender.com/ și să vă conectați sau să vă creați un cont.

De asemenea, puteți utiliza aplicația Bitdefender Central, disponibilă pentru Android și iPhone. Aplicația mobilă are aproape aceleași caracteristici, dar sunt organizate puțin diferit.

Download Bitdefender Central app on the App Store           Get Bitdefender Central app on Google Play

 

Prezentare generală a Bitdefender Central

Descoperiți toate caracteristicile Bitdefender Central în videoclipul de mai jos.

Panou de bord

Tabloul de bord oferă un raport de securitate dintr-o singură privire, arătând dispozitivele protejate și amenințările detectate. De asemenea, puteți proteja noi dispozitive, vă puteți alătura comunității Bitdefender Expert și puteți accesa știri despre securitatea cibernetică.

 

Dispozitivele mele

Secțiunea Dispozitivele mele este hub-ul dvs. de gestionare a dispozitivelor. Aceasta afișează dispozitivele protejate și pe cele care necesită atenție. După ce faceți clic pe o fișă de dispozitiv, puteți efectua o serie de acțiuni de la distanță, în funcție de produsul Bitdefender instalat, cu condiția ca dispozitivul să fie pornit și conectat la internet. Pictogramele din rândul de sus vă permit să redenumiți dispozitivele, să actualizați Bitdefender, să eliminați dispozitive și multe altele.

 

Servicii autonome

Pentru gestionarea serviciilor Bitdefender autonome sau online, cum ar fi Digital Identity Protection, Password Manager, VPN și Parental Control, utilizați secțiunile dedicate.

 

Abonamentele mele

Zona Abonamentele mele oferă informații despre serviciile dumneavoastră Bitdefender, inclusiv numele abonamentului, dispozitivele acoperite și data de expirare. Pentru a activa un abonament nou, faceți clic pe "Activare cu cod".

Sub fiecare abonament, linkul "Manage" (Gestionare) oferă opțiuni pentru a modifica alocarea dispozitivelor și pentru a elimina dispozitive din abonament.

Pentru a prelua facturile sau pentru a opri reînnoirea automată a abonamentului, accesați fila "My Payments" (Plățile mele) din partea de sus a paginii și selectați "View details" (Vizualizare detalii).

 

Suport

Din zona "Suport", puteți accesa articolele din centrul de suport Bitdefender, puteți viziona tutoriale video, citi ghidul utilizatorului sau puteți lua legătura cu serviciul de asistență Bitdefender.

 

Notificări

Pictograma clopoțel din colțul din dreapta sus oferă notificări despre aplicațiile Bitdefender de pe dispozitivele dvs. și vă informează cu privire la evenimentele de securitate și amenințările potențiale.

 

Setări cont

Pentru a vă modifica setările contului, faceți clic pe numele dvs. de utilizator în colțul din dreapta sus și apoi selectați "Cont Bitdefender" în meniu.

Bitdefender Konto

În fila "Setări cont", vă puteți modifica adresa de e-mail, edita informațiile personale, schimba parola contului, activa autentificarea cu 2 factori și gestiona dispozitivele de încredere. De asemenea, din această secțiune puteți să vă dezabonați de la buletinele Bitdefender sau să vă ștergeți contul de utilizator.