Mac-ul meu îndeplinește cerințele de sistem pentru utilizarea Bitdefender Antivirus for Mac?

Înainte de a instala Bitdefender Antivirus for Mac, este bine să verificați dacă dispozitivul dvs. îndeplinește cerințele de sistem. Dacă Mac-ul nu îndeplinește toate cerințele de sistem, aplicația Antivirus for Mac nu se va instala sau nu va funcționa în mod corespunzător, determinând reducerea vitezei de funcționare și instabilitatea sistemului.

 

Cerințe de sistem - Bitdefender Antivirus for Mac

Pentru a instala și utiliza Bitdefender Antivirus pentru Mac, aveți nevoie de:

  • Sistem de operare: macOS Yosemite (10.10) și versiuni ulterioare
  • Spațiu liber pe hard disk: 1 GB spațiu liber
  • Browsere acceptate: Protecția Web este disponibilă pentru Safari, Firefox, Chrome

* Bitdefender VPN se poate instala doar pe dispozitive cu macOS Sierra (10.12) sau o versiune mai recentă.

ⓘ Notă: Doar sistemele de operare finale și lansate oficial sunt suportate de Bitdefender Antivirus for Mac. Versiunile beta de macOS nu sunt compatibile.

 

 

Cum se pot verifica specificațiile unui Mac

În aceasta secțiune vom parcurge trei pași simpli prin care se pot afla specificațiile hardware și software ale Mac-ului, indiferent dacă folosiți iMac, Mac mini, MacBook Pro sau orice alt model care rulează macOS. Pentru a afla dacă Mac-ul dvs. îndeplinește cerințele de sistem pentru a rula Bitdefender Antivirus for Mac, urmați pașii de mai jos:

1. În partea din stânga sus a ecranului, faceți clic pe sigla Apple  apoi alegeți din meniu opțiunea Despre acest Mac (About This Mac).

cerințele de sistem Bitdefender Antivirus for Mac - meniul Apple

 

2. În fila Privire de ansamblu (Overview) puteți găsi denumirea sistemului de operare macOS și numărul versiunii (de exemplu: macOS Big Sur, versiunea 11.6)

cerințele de sistem Bitdefender Antivirus for Mac - Overview

 

3. În fila Stocare (Storage) puteți vedea cât spațiu liber este disponibil pe hard disk.

cerințele de sistem Bitdefender Antivirus for Mac - Storage

Dacă dispozitivul dvs. îndeplinește toate cerințele de sistem, puteți continua cu - Instalarea aplicației Bitdefender Antivirus for Mac.

 

 

Tutorial video - Cum găsesc specificațiile Mac-ului meu?

ⓘ Notă: Pentru a schimba subtitrarea tutorialului video în română sau altă limbă se poate apăsa butonul CC din partea de jos a videoclipului pentru a activa subtitrările, apoi pictograma ⚙︎, se selectează Subtitles/CC, clic pe Auto-translate și se alege limba dorită.