Cum se poate modifica limba pentru o aplicație Bitdefender pe Mac

Interfața unei aplicații Bitdefender este de obicei afișată în limba pe care o folosește Mac-ul dumneavoastră. În mod implicit, aceasta este setată la limba regiunii în care a fost achiziționat Mac-ul, dar poate fi schimbată în oricare dintre limbile acceptate de macOS. Schimbarea limbii sistemului Mac modifică automat limba aplicațiilor Bitdefender instalate.

Începând cu macOS Catalina, puteți schimba limba unei aplicații fără a modifica limba de sistem a Mac-ului dumneavoastră. De exemplu, puteți utiliza Bitdefender Antivirus for Mac în franceză și Bitdefender VPN în germană, în timp ce Mac-ul dvs. folosește limba engleză ca limbă de sistem. Pentru a face acest lucru, puteți merge la ⚙︎ Preferințe de sistem, apoi faceți clic pe Limbă și regiune. De acolo, puteți selecta limba preferată pentru fiecare aplicație. Aplicația Bitdefender instalată pe Mac va folosi automat limba selectată, dacă este disponibilă.

Change language for a Bitdefender app on Mac

Mai jos găsiți un ghid simplu de schimbare a limbii de afișare pentru orice aplicație Bitdefender de pe Mac. Acest proces poate varia ușor în funcție de versiunea de macOS pe care o utilizați. Dacă aveți o versiune mai nouă de macOS, este posibil ca setările de limbă să fie localizate într-o zonă diferită a meniului de sistem. Ce versiune de macOS este instalată?.

Repetați pașii de mai sus pentru a schimba limba pentru orice altă aplicație Bitdefender instalată pe Mac, cum ar fi Bitdefender VPN, Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Virus Scanner, Bitdefender Virus Scanner Plus etc.