Ultima versiune Bitdefender Antivirus for Mac & Ghid de actualizare

Acest articol arată cum se poate actualiza aplicația Bitdefender Antivirus for Mac instalată pe macOS. De asemenea, oferă informații despre numărul versiunii livrate cu cea mai recentă actualizare de produs Bitdefender Antivirus for Mac.

 

Care este cea mai recentă versiune Bitdefender Antivirus for Mac?

Bitdefender lansează în mod regulat actualizări pentru a îmbunătăți performanța produselor, pentru a adăuga funcții noi și pentru a spori securitatea. Versiunea curentă Bitdefender Antivirus pentru Mac a fost lansată la 19/03/2024. Numărul de versiune este 10.0.0.16 și include remedieri ale unor erori raportate în versiunile anterioare precum și îmbunătățiri de performanță.

Notă: Dacă numărul afișat nu coincide cu cel menționat mai sus, rețineți că actualizările de produs sunt distribuite treptat, iar Mac-ul dvs. s-ar putea să nu aibă încă versiunea actualizată.

Odată ce actualizarea pe etape a produsului ajunge la 100%, aceasta este descărcată și instalată automat. Apoi, Bitdefender Antivirus for Mac va recomanda o repornire a sistemului pentru a beneficia de cele mai recente funcții incluse în noua versiune.

 

Actualizarea Bitdefender Antivirus for Mac

Faceți clic pe meniul corespunzător de mai jos pentru a afla cum se poate verifica versiunea Bitdefender Antivirus for Mac sau cum se poate actualiza manual aplicația antivirus instalată pe Mac.