Ce este 2Checkout?

Acest articol oferă informații cu privire la 2Checkout (2CO) și despre modul în care puteți utiliza contul 2CO pentru a vă administra achizițiile online Bitdefender.

 

Ce este 2Checkout?

2Checkout (fost Avangate, în prezent Verifone) este furnizorul autorizat al produselor și serviciilor vândute pe site-ul oficial Bitdefender. Această populară platformă de plată oferă un proces de achiziție securizat și simplu. 2CO acceptă o varietate de metode de plată, inclusiv carduri de credit, PayPal și altele. În plus, acceptă mai multe valute, fiind o soluție versatilă pentru clienții din întreaga lume care achiziționează produse și servicii Bitdefender.

Contul dvs. 2Checkout este creat automat atunci când plasați prima comandă prin intermediul paginii noastre. Este o platformă securizată care centralizează toate comenzile pentru utilizatorii care au achiziționat software Bitdefender.

 

Cum îmi pot accesa contul 2CO?

Ce este 2Checkout?Faceți clic pe link-ul https://store.bitdefender.com/myaccount/?lang=ro pentru a accesa contul dvs. 2Checkout. Introduceți adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii Bitdefender sau numărul comenzii, apoi faceți clic pe TRIMITE LINKUL DE ACCES.

 

Veți primi un e-mail cu un link de acces valabil timp de 1 oră. Urmați linkul pentru a accesa contul 2Checkout.

 

Puteți utiliza contul 2Checkout pentru a vă gestiona comenzile și abonamentele Bitdefender:

Notă: Momentan, adresa de e-mail poate fi schimbată doar prin contactarea 2Checkout sau a serviciului de asistență Bitdefender