Home » Consumer Support » Reînnoirea Automată a abonamentului Bitdefender: Configurare preferințe

Reînnoirea Automată a abonamentului Bitdefender: Configurare preferințe

Opțiunea de reînnoire automată îți permite să îți păstrezi protecția atunci când abonamentul tău Bitdefender expiră, fără să fii nevoit să parcurgi toți pașii pentru reînnoirea manuală a soluției de securitate cibernetică.

Ne vom ocupa noi de toate detaliile astfel încât tu să te poți relaxa, știind că dispozitivele tale vor beneficia în continuare de protecția imbatabilă a celei mai avansate și mai ușor de folosit soluții de securitate cibernetică disponibile pe piață.

 

Ce avantaje oferă de opțiunea de reînnoire automată?

• Confortul siguranței. Te vei bucura de protecție continuă împotriva tuturor amenințărilor online. Opțiunea de reînnoire automată îți menține activă protecția, fără întrerupere, pentru toate dispozitivele care intră în abonamentul tău actual.

• Economie de timp. Nu vei mai fi nevoit să parcurgi toți pașii pentru reînnoirea manuală a abonamentului tău. Din acest motiv, 90% dintre clienții Bitdefender aleg să păstreze planul de reînnoire automată.

• Upgrade gratuit. Vei primi automat cele mai avansate versiuni ale soluției tale de securitate imediat ce acestea devin disponibile, fără costuri suplimentare.

• Poți renunța oricând. Poți anula oricând serviciul de reînnoire automată. Odată anulat, va trebui să îți reînnoiești manual produsul Bitdefender.

 

Cum funcționează?

Vei fi notificat prin e-mail cu 7 zile înainte de reînnoirea efectivă. Acest e-mail îți oferă toate detaliile despre reînnoirea automată, inclusiv un link pentru anularea cu ușurință a acestui serviciu. Dacă opțiunea de reînnoire automată rămâne activă, abonamentul tău Bitdefender va fi prelungit automat. Nu mai este necesară nicio acțiune din partea ta. Astfel, vei evita chiar și cea mai mică expunere la amenințările online.

 

Cum pot modifica opțiunea de reînnoire automată?

Indiferent că dorești să activezi opțiunea de reînnoire sau să o oprești, poți face acest lucru oricând, folosind una dintre următoarele opțiuni:

În cazul în care cardul tău de credit a fost taxat cu suma aferentă unei reînnoiri a abonamentului Bitdefender pe care pur și simplu nu o dorești, aici vei găsi informații referitoare la inițierea procedurii de returnare a plății.

Related Articles

A fost util acest articol?
Rating: 1.0/1. From 17 votes.
Please wait...

    Sorry about that

    How can we improve it?

    For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

    Popular tutorial videos icon

    Videoclipuri populare "Cum să"