Total Security 2017
Bitdefender

Total Security 2017

Urmează-ți pasiunile, în siguranță

 • Aplicația Bitdefender Central - disponibilă acum pe iOS și AndroidNou
 • Administrator parole și Ștergere definitivă - îmbunătățiteNou
 • Protecție impenetrabilă pentru Windows, Mac OS și Android
 • Detecție imbatabilă a programelor periculoase
 • Performanță pură: menține viteza și durata de funcționare a bateriei
 • Anti-ransomware: protecție inovatoare și eficientă
 • Autopilot: protecție care rulează autonom
 • Asistență pentru Securitate Wi-Fi — întotdeauna sigur, atunci când ești în mișcare
 • Asistență parentală: protecție orientată către familie
 • Confidențialitate, antifurt și protecția datelor
 • Asistență completă, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
 • Vizualizați toate caracteristicile

"Împachetează toate funcționalitățile pe care ți le dorești într-o suită completa de securitate "
Septembrie 2016, PC MAG

Număr de dispozitive:
Dorești să instalăm și să configurăm Total Security Multi-Device pentru tine?
preț vechi:
Economii:
Instalare și Configurare Multi-Platform:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Abonament expirat? Reînnoiește aici.

Securitate completă cu un singur produs

De ce să utilizezi mai multe produse de securitate dacă poți avea cea mai buna soluție, într-un singur pachet? Bitdefender Total Security 2017 este alegerea perfectă atunci când vrei să-ți protejezi simultan dispozitivele Windows, Mac OS și Android.

Bitdefender Total Security 2017 asigură o protecție imbatabilă chiar și împotriva celor mai avansate programe malware și oferă funcționalități special proiectate pentru a-ți proteja viața privată pe mai multe platforme — toate acestea fără a încetini funcționarea dispozitivelor tale. Utilizează cea mai avansată tehnologie de securitate din lume, dar în același timp este simplu și intuitiv. Ai nevoie doar de un singur cont pentru a proteja până la 10 PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri și tablete Android.

Cumpără Bitdefender Total Security 2017 acum, pentru a beneficia de cea mai bună protecție și performanță pentru toate platformele.

Bucură-te de securitatea Bitdefender si pe Windows 10

Cea mai bună protecție. Cea mai bună performanță.

Bitdefender

5.93

Kaspersky

5.86

Symantec

5.74

McAfee

4.89

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Scor general. Ianuarie 2011 – februarie 2017. AV TEST.

Bitdefender

5.72

Kaspersky

5.68

Symantec

5.06

McAfee

4.84

Cel mai redus impact asupra performanței (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai redus impact)

Scor general. Ianuarie 2013 – februarie 2017. AV TEST.

Un singur produs

pentru toate cerințele tale de securitate

Cu Bitdefender Total Security 2017 obții securitate „3 în 1” pentru Windows,
Mac OS și Android, la un preț care surclaseaza orice altă ofertă.

Toate soluțiile noastre de securitate sunt acum disponibile la un preț special.

Cumpără acum la 299.99 RON *Preț valabil pentru 1 an, 5 dispozitive

Nou și important

Actualizări permanente

Bitdefender Total Security 2017 este conceput pentru a te proteja împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă. Actualizările permanente sunt asigurate fiecare produs Bitdefender, accelerează introducerea de noi caracteristici și simplifică actualizarea, upgrade-ul și instalarea protecției Bitdefender. La fiecare câteva luni, te vom anunța despre funcționalitățile noi sau îmbunătățite adăugate la produsul Bitdefender Total Security 2017.

Protecție Ransomware avansată

Programele ransomware te pot costa fișiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obține acces la calculatorul tău și poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicită o recompensă pentru eliberarea cheii de decriptare. Bitdefender Total Security 2017 îți permite să creezi directoare speciale pentru fișierele tale importante, le protejează de atacurile ransomware și te notifică în legătură cu atacurile blocate.


*Protecția ransomware avansată este o caracteristică specifică Windows.

Protejează-ți dispozitivele cu un singur cont.

Oriunde. Oricând.

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și telefonul tău iOS sau AndroidNou
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Obții acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Bitdefender Central
Descarcă aplicația pentru mobil
Ce spun experții în securitate
a detectat toate amenințările - 100 la sută - Martie 2015
Un produs extrem de sigur - Maik Morgenstern, CTO AV-Test
Toate caracteristicile de securitate pe care ți le-ai putea imagina
și funcționează bine toate.
- Octombrie 2016

Ales de

peste 500 milioane de utilizatori

Vezi despre ce este vorba

Windows
Total Security
Mac OS
Antivirus for Mac
Android
Mobile Security
Securitate

Software-ul de securitate de la Bitdefender are cea mai bună rată de detecție a programelor malware din industrie din ultimii 5 ani. Care este secretul pentru a rămâne o companie de securitate de top pe o perioadă de timp atât de îndelungată? Utilizăm Inteligență Artificială avansată și o multitudine de alte tehnologii revoluționare, precum și o rețea globală de peste 500 de milioane de calculatoare pentru a anticipa, detecta și bloca instant chiar și cele mai noi amenințări, oriunde în lume. Mai mult chiar, facem toate acestea fără a încetini funcționarea dispozitivelor tale.


Protecție completă a datelor

Putere absolută cu cea mai eficientă soluție antivirus disponibilă în prezent. Bitdefender Total Security 2017 combate toate tipurile de amenințări, de la viruși și troieni la ransomware și atacuri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt pe mâini bune.

Active Threat Control

Utilizăm o tehnică inovatoare denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile tale active. Atunci când Bitdefender Total Security 2017 detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat.

Performanță PC:

O mașină de curse care este în același timp o mașină blindată impenetrabilă? Bitdefender Total Security 2017 îți oferă ce e mai bun din ambele lumi. Este incredibil de puternic și totodată ultra-rapid. Tehnologiile noastre revoluționare asigură o reacție imediată la programele malware, precum și performanță pură pentru sistemul tău. Ceea ce se află sub capotă este ceea ce face ca Bitdefender Total Security 2017 să fie atât de rapid și ușor de folosit.


Bitdefender Autopilot™

Odată pornită, funcția Autopilot va gestiona singură întreaga ta securitate cibernetică. Aceasta ia decizii optime în materie de securitate, fără a-ți solicita intervenția prin ferestre pop-up și casete de dialog enervante. Nimic de instalat, nimic de configurat.

Bitdefender Photon™

Această tehnologie inovatoare unică permite soluției Bitdefender Total Security 2017 să se adapteze la configurația hardware și software a sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Protecția datelor confidențiale

Noi, cei de la Bitdefender, știm că vrei să protejezi ce este cu adevărat important în viața ta. Vrei să-ți protejezi familia și să poți alege ce informații dorești să faci publice și ce să ascunzi de ochii curioșilor. De aceea Bitdefender Total Security 2017 include instrumente și funcționalități care împiedică hackerii, sustragerea de informații confidențiale și toate tipurile de programe periculoase să-ți invadeze viața privată.


Tranzacții online rapide și sigure

Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Protecție orientată către familie

Cu funcția de Asistență Parentală poți supraveghea în mod discret activitatea online a copiilor tăi astfel încât să fie mereu în siguranță în mediul online.

Firewall de confidențialitate

Cu Bitdefender Total Security 2017 primești un strat suplimentar de protecție, astfel încât informațiile tale sunt protejate împotriva hackerilor și a furturilor de date.

Protecție

Software-ul de securitate de la Bitdefender are cea mai bună rată de detecție a programelor malware din industrie din ultimii 5 ani. Care este secretul pentru a rămâne o companie de securitate de top pe o perioadă de timp atât de îndelungată? Utilizăm Inteligență Artificială avansată și o multitudine de alte tehnologii revoluționare, precum și o rețea globală de peste 500 de milioane de calculatoare pentru a anticipa, detecta și bloca instant chiar și cele mai noi amenințări, oriunde în lume. Mai mult chiar, facem toate acestea fără a încetini funcționarea dispozitivelor tale.


Nou. Protecție Time Machine

Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate.
Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu Time Machine, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra programelor malware care pot încerca să-ți cripteze sau să-ți distrugă back-up-urile.


Protecție adware

Nimănui nu-i plac reclamele pop-up care apar în browser. Însă chiar și Mac-urile pot cădea pradă infecțiilor cu adware care îți afectează concentrarea, îți încetinesc munca și te enervează. Bitdefender detectează și elimină programele adware, programele periculoase, barele de instrumente de care nu ai nevoie și alte add-on-uri de browser enervante, astfel încât să te bucuri la maximum de Mac-ul tău.

Detecție malware pentru PC

Poate că Mac-ul tău este protejat de conținutul periculos creat special pentru Windows, însă vei dori să te asiguri că nu preiei și transmiți mai departe programe malware către utilizatorii de PC. Soluția ta Bitdefender detectează și elimină programele malware care vizează Mac OS, precum și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.

Performanță PC:

O mașină de curse care este în același timp o mașină blindată impenetrabilă? Bitdefender Total Security 2017 îți oferă ce e mai bun din ambele lumi. Este incredibil de puternic și totodată ultra-rapid. Tehnologiile noastre revoluționare asigură o reacție imediată la programele malware, precum și performanță pură pentru sistemul tău. Ceea ce se află sub capotă este ceea ce face ca Bitdefender Total Security 2017 să fie atât de rapid și ușor de folosit.


Scanare ultra-rapidă

Protecția imbatabilă este un lucru extraordinar, însă e și mai bine atunci când vine la pachet cu viteză și performanță de neegalat. Bitdefender combină precizia și viteza, astfel încât beneficiezi de scanări ultra-rapide și cea mai bună rată de detecție din industrie.


Protecție non-stop cu Bitdefender Autopilot

Activează această funcție și uită că rulezi o soluție antivirus. Autopilot îți va menține Mac-ul protejat de toate tipurile de amenințări, fără a te deranja cu alerte, casete de dialog și solicitări. Nu va mai trebui să apeși niciun alt buton. Mai mult, Autopilot îți oferă securitate maximă fără a afecta performanța sistemului.

Protecție bazată pe tehnologie cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Prin actualizări permanente, Bitdefender este întotdeauna la curent cu cele mai noi pericole de pe internet. Utilizăm tehnologii bazate pe cloud, incredibil de puternice, pentru a detecta și elimina amenințările, indiferent de unde ar proveni acestea, pentru a-ți oferi protecție imediată în întreaga lume. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, resursele Mac-ului tău nu sunt afectate, iar datele tale personale rămân în siguranță pe calculatorul tău.

Protecția datelor confidențiale

Noi, cei de la Bitdefender, știm că vrei să protejezi ce este cu adevărat important în viața ta. Vrei să-ți protejezi familia și să poți alege ce informații dorești să faci publice și ce să ascunzi de ochii curioșilor. De aceea Bitdefender Total Security 2017 include instrumente și funcționalități care împiedică hackerii, sustragerea de informații confidențiale și toate tipurile de programe periculoase să-ți invadeze viața privată.


Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră anti-phishing avansată îți permite să rămâi în siguranță. Bitdefender scanează paginile web pe care le accesezi și te avertizează de fiecare dată când te confrunți cu tentative de fraudă.


Navigare sigură

Bitdefender asigură protecția pentru întreaga ta activitate de navigare, inclusiv pentru cumpărăturile și operațiunile bancare online, filtrând conținutul inadecvat. Cu funcția de protecție automată pornită, sistemul bazat pe inteligență artificială scanează link-urile înainte ca tu să dai clic pe ele, astfel încât nu vei deschide niciodată pagini periculoase fără să fii conștient de acest lucru.

Securitate

Software-ul de securitate de la Bitdefender are cea mai bună rată de detecție a programelor malware din industrie din ultimii 5 ani. Care este secretul pentru a rămâne o companie de securitate de top pe o perioadă de timp atât de îndelungată? Utilizăm Inteligență Artificială avansată și o multitudine de alte tehnologii revoluționare, precum și o rețea globală de peste 500 de milioane de calculatoare pentru a anticipa, detecta și bloca instant chiar și cele mai noi amenințări, oriunde în lume. Mai mult chiar, facem toate acestea fără a încetini funcționarea dispozitivelor tale.


Scanare la cerere & la instalare

Bitdefender Mobile Security for Android îți permite să scanezi dispozitivul oricând pentru a te asigura că aplicațiile tale sunt în regulă. În plus, soluția ta antivirus va scana automat fiecare aplicație în momentul instalării, notificându-te imediat dacă aceasta reprezintă un pericol.


Securitate web

Navigarea pe internet te poate purta în locuri periculoase, însă cu Bitdefender Mobile Security for Android ești mereu protejat. Acesta te avertizează cu privire la paginile web care conțin malware, phishing sau alte tipuri de conținut fraudulos.

WearOn

Instalează Bitdefender Mobile Security și pe ceasul tău inteligent. Nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul? Folosește dispozitivul Android Wear pentru a-l face să emită un sunet ca să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lasi în urmă niciodată.

Performanță PC:

O mașină de curse care este în același timp o mașină blindată impenetrabilă? Bitdefender Total Security 2017 îți oferă ce e mai bun din ambele lumi. Este incredibil de puternic și totodată ultra-rapid. Tehnologiile noastre revoluționare asigură o reacție imediată la programele malware, precum și performanță pură pentru sistemul tău. Ceea ce se află sub capotă este ceea ce face ca Bitdefender Total Security 2017 să fie atât de rapid și ușor de folosit.


Economizor de baterie și performanță

Am proiectat Bitdefender pentru a-ți oferi cea mai puternică protecție combinată cu gestionarea eficientă a bateriei. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, acestea nu vor consuma resursele dispozitivului tău, iar durata de funcționare a bateriei rămâne aproape neafectată.


Rapid și cu impact redus

Bitdefender este extrem de puternic împotriva programelor malware, însă fără a afecta resursele telefonului, ca atare nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței. Scanarea la cerere este extrem de rapidă, iar aplicația adaugă doar o secundă la timpul de repornire.

Protecția datelor confidențiale

Noi, cei de la Bitdefender, știm că vrei să protejezi ce este cu adevărat important în viața ta. Vrei să-ți protejezi familia și să poți alege ce informații dorești să faci publice și ce să ascunzi de ochii curioșilor. De aceea Bitdefender Total Security 2017 include instrumente și funcționalități care împiedică hackerii, sustragerea de informații confidențiale și toate tipurile de programe periculoase să-ți invadeze viața privată.


Securitate Aplicații

Cu atât de multe aplicații disponibile pe care le poți instala pe telefon sau tabletă, trebuie să știi cum interacționează acestea cu dispozitivul și datele tale. Oare abuzează de încrederea ta, fără să-ți dai seama? Permit accesul la informațiile tale confidențiale? Funcția Asistență Confidențialitate monitorizează aplicațiile tale și te notifică în legătură cu acțiunile din fundal ale acestora astfel încât tu vei deține controlul în permanență.


Blocare aplicații

Protejează-ți aplicațiile ce conțin date confidențiale astfel încât nimeni să nu-ți poată modifica setările sau să-ți acceseze informațiile private. Bitdefender îți permite să blochezi aplicațiile cu ajutorul unui cod PIN, adăugând un strat de protecție suplimentar, foarte util. Cu Smart Unlock îți poți seta telefonul pentru a permite accesul direct la aplicațiile tale protejate atunci când folosești o rețea Wi-Fi sigură.

Anti-Theft

Fii pregătit pentru orice. Cu Bitdefender Anti-Theft poți localiza, bloca sau șterge datele de pe dispozitivul tău de la distanță sau poți trimite un mesaj către acesta în caz de furt sau pierdere. În plus, telefonul tău este acum capabil de auto-apărare: va fotografia orice persoană care încearcă să-l acceseze în absența ta și îți va trimite fotografiile prin e-mail.

Capturi de ecran ale produsului

Bitdefender
Total Security 2017

Urmează-ți pasiunile, în siguranță
Cerințe de sistem

Configurare opțiune:

pentru
CUMPĂRĂ ACUM

Nu știi sigur dacă e soluția potrivita pentru tine? Fă clic aici pentru a afla acum.

Nu ești sigur ce soluție ți se potrivește? Află imediat mai jos

Bifează toate opțiunile care se aplică în cazul tău:

Selectează una sau mai multe dintre opțiunile de mai sus pentru a obține recomandarea adecvată cerințelor tale.
Vă recomandăm...

Bitdefender

Antivirus Plus 2017

Este cea mai bună alegere pentru tine deoarece:

 • Primești cea mai bună protecție împotriva amenințărilor electronice la adresa PC-urilor
 • Fișierele tale sunt protejate de programele ransomware și aplicațiile periculoase
 • Te poți conecta oriunde în siguranță cu funcția Asistență Securitate Wi-Fi
 • Ești în siguranță atunci când navighezi pe internet sau faci cumpărături online
Cauți ceva diferit? Vezi toate soluțiile noastre aici

Cumpără
Vă recomandăm...

Bitdefender

Internet Security 2017

Este cea mai bună alegere pentru tine deoarece:

 • Obții protecție completă împotriva amenințărilor de pe internet
 • Obții securitate imbatabilă pentru datele tale personale
 • Te poți conecta oriunde în siguranță cu funcția Asistență Securitate Wi-Fi
 • Întreaga ta familie este în siguranță în mediul online
Cauți ceva diferit? Vezi toate soluțiile noastre aici

Cumpără
Vă recomandăm...

Bitdefender

Total Security 2017

Este cea mai bună alegere pentru tine deoarece:

 • Beneficiezi de protecție pentru PC, Mac OS și dispozitive Android
 • Te bucuri de confidențialitate, indiferent de platformă
 • Gestionezi totul de la distanță, chiar și atunci când nu ești acasă
 • Te poți conecta oriunde în siguranță cu funcția Asistență Securitate Wi-Fi
Cauți ceva diferit? Vezi toate soluțiile noastre aici

Cumpără