Obține protecția imbatabilă pentru întreaga familie

Începe astăzi de la doar {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/lună

Economisești
Abonament pe 1 an

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
* pentru primul an
Economisești
Abonament pe 2 ani

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 2 ani
Economisești
Abonament pe 3 ani

Număr de dispozitive

 • 1
 • 3
 • 5
 • 10
 • 15
 • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 3 ani

Cum se compară Bitdefender cu alți vendori de securitate cibernetică

Icon

Cea mai bună protecție

Cea mai bună protecție împotriva amenințărilor online (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender

5.95

Norton

5.88

McAfee

5.40

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Icon

Cea mai bună performanță

Cel mai mic impact asupra performanței (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai scăzut nivel de impact)

Bitdefender

5.86

Norton

5.57

McAfee

5.48

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Decembrie 2023. Sursa AV TEST.org

Protecție completă pentru Windows, macOS, iOS și Android

Bitdefender Family Pack aduce modificări semnificative în ceea ce privește modul în care sunt detectate și blocate amenințările online. Cel mai recent strat de protecție adaptivă la nivel de rețea previne exploatarea vulnerabilităților sistemului tău, detectează și blochează atacurile de tip „brute force”, previne compromiterea dispozitivului tău prin atacuri botnet și împiedică trimiterea de informații cu caracter sensibil prin intermediul unor formulare necriptate.

Selectează un sistem de operare de mai jos pentru a afla mai multe informații:

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium
Protecție

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările online.

Protecție în timp real a datelor

Îmbunătățit

Putere absolută în cea mai eficientă soluție de securitate cibernetică din prezent împotriva programelor periculoase. Bitdefender Family Pack combate toate tipurile de amenințări electronice, de la viruși, viermi și troieni la ransomware, exploit-uri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt în siguranță.

Prevenție amenințări rețea

Bitdefender Family Pack oprește atacurile înainte ca acestea să înceapă. Noile tehnologii bazate pe informațiile despre amenințările cibernetice (threat intelligence), care sunt incluse în această soluție, pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea și pot bloca exploit-urile sofisticate, adresele URL asociate programelor malware și rețelelor de tip botnet, precum și atacurile de tip „brute force”.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Family Pack folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările.

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Abordarea pe mai multe niveluri împotriva amenințărilor ransomware include un strat de protecție a datelor care îți securizează documentele, fotografiile, clipurile video și fișierele cu muzică împotriva oricărui atac de tip ransomware. Alături de modulul Advanced Threat Defense, protejează majoritatea fișierelor importante împotriva criptării de către programele ransomware.

Evaluarea vulnerabilităților

Îmbunătățit

Scanează cu un singur clic pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile. Bitdefender verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.

Prevenția atacurilor web

Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța. Află dacă rezultatele tale de căutare pot fi accesate în siguranță înainte de a da clic pe un link. Bitdefender Family Pack blochează de asemenea toate linkurile infectate cunoscute.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender Family Pack detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, parolele sau numerele cardurilor de credit.

Antifraudă

Sistemul nostru de filtrare avansată te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri care ar putea încerca să te fraudeze.

Antispam

Filtrează mesajele irelevante în Inbox-ul tău. Funcția este disponibilă pentru clienții de e-mail instalați local (Microsoft Outlook, Thunderbird).

Mediu de recuperare

Anumite programe malware sofisticate, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterse înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Family Pack detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în modul Mediu de recuperare pentru curățare și recuperare.

Performanţă

Performanţă

Software-ul de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Bitdefender Photon™

Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Family Pack să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Rețea Globală de Protecție

Majoritatea operațiunilor de scanare au loc în cloud, astfel încât impactul asupra resurselor locale este practic inexistent. Acest lucru înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.

Moduri jocuri, filme, muncă

Bitdefender Family Pack detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Astfel, te poți concentra pe ceea ce este important. În funcție de activitatea pentru care utilizezi dispozitivele, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile mai puțin importante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Mărește viteza de operare a dispozitivelor

Îmbunătățește viteza și performanța dispozitivelor tale cu funcția Optimizare rapidă.

Modul Baterie

Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea sistemului, actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.

Confidențialitate

Confidențialitate

Bitdefender Family Pack are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Monitorizare microfon

Te ajută să redobândești controlul asupra propriilor dispozitive. Utilizează-l și vei putea controla ce aplicații au acces la microfonul dispozitivului tău și când anume.

Protecție cameră web

Protejează-ți confidențialitatea și evită scurgerile de date provenind de la camera web. Funcția Protecție cameră web te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.

Tranzacții bancare online sigure

Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență digitală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Filtrează și elimină conținutul neadecvat și limitează timpul petrecut în fața ecranului. Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a monitoriza activitățile online ale copiilor tăi. *Funcția Control parental este disponibilă și pe macOS, iOS și Android, cu o serie de funcționalități diferite, în funcție de fiecare platformă.

Firewall de confidențialitate

Cu Bitdefender Family Pack primești un strat puternic de protecție a rețelei astfel încât informațiile tale personale sunt protejate de hackeri și furturile de date.

Anti-furt

Bitdefender Family Pack include instrumente eficiente împotriva pierderii sau a furtului pentru tableta sau laptopul tău Windows, accesibile de la distanță de oriunde în lume prin intermediul contului tău Bitdefender Central.

Evaluare securitate rețele Wi-Fi

Evaluează securitatea rețelei tale Wi-Fi și a routerului, indiferent de unde te-ai conecta.

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care prietenii tăi ți le-ar putea transmite fără să știe, prin intermediul platformelor de socializare.

Ștergere definitivă fișiere

Utilizează acest instrument pentru a șterge definitiv un fișier și pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Protecție

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările online.

Protecție fișiere

Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.

Protecție Time Machine

Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate. Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu aceasta funcționalitate complexă, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra programelor malware care pot încerca să-ți cripteze sau să-ți distrugă fișierele stocate.

Funcție de blocare adware

Reclamele pop-up nesolicitate care apar în browser sunt neplăcute, însă chiar și Mac-urile se pot infecta cu adware care îți afectează concentrarea și îți încetinesc munca. Bitdefender Family Pack detectează și elimină programele adware, programele periculoase, barele de instrumente de care nu ai nevoie și alte add-on-uri de browser enervante, astfel încât să te bucuri la maximum de Mac-ul tău.

Detecție malware pe mai multe platforme

Poate că Mac-ul tău este protejat de conținutul periculos creat special pentru Windows, însă vei dori să te asiguri că nu-l preiei și transmiți mai departe către utilizatorii de PC. Soluția ta Bitdefender Family Pack detectează și elimină programele malware care vizează macOS și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.

Extensia de browser Traffic Light

Bitdefender Family Pack asigură protecția pentru întreaga ta activitate de navigare, inclusiv pentru cumpărăturile și operațiunile bancare online, filtrând conținutul inadecvat. Cu funcția de protecție automată pornită, sistemul bazat pe inteligență artificială scanează link-urile înainte ca tu să dai clic pe ele, astfel încât nu vei deschide niciodată pagini periculoase fără să fii conștient de acest lucru.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender Family Pack detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, parolele sau numerele cardurilor de credit.

Bitdefender Shield

Are grijă de toate cerințele tale de securitate pentru ca tu să nu trebuiască să te ocupi cu detalii insignifiante. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și apoi uită complet de ea.

Performanţă

Performanţă

Software-ul de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Scanare ultra-rapidă

Protecția imbatabilă este un lucru extraordinar, însă e și mai bine atunci când vine la pachet cu viteză și performanță de neegalat. Bitdefender Family Pack combină precizia și viteza, astfel încât beneficiezi de scanări ultra-rapide și cea mai bună rată de detecție din industrie.

Protecție bazată pe tehnologie cloud 24/7

Prin actualizări permanente, Bitdefender Family Pack este întotdeauna la curent cu cele mai noi pericole de pe internet. Utilizăm tehnologii bazate pe tehnologii cloud, incredibil de puternice, pentru a detecta și elimina amenințările electronice, indiferent de unde ar proveni acestea, pentru a-ți oferi protecție imediată în întreaga lume. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, resursele Mac-ului tău nu sunt afectate, iar datele tale personale rămân în siguranță pe dispozitivul tău.

Confidențialitate

Confidențialitate

Bitdefender Family Pack are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor.

Protecție

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările online.

Protecție web

Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când încerci să accesezi pagini cu conținut fraudulos. Bitdefender Web Protection filtrează întregul trafic, nu numai paginile accesate în mod intenționat, și oferă protecție în timp real împotriva tuturor pericolelor online.

Scanare

Îți protejează telefonul și datele stocate pe acesta prin detectarea configurărilor necorespunzătoare ale securității și te ajută să le remediezi.

Confidențialitate

Confidențialitate

Bitdefender Family Pack are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.

Confidențialitate cont

Află direct din iPhone-ul tău când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor.

Protecție

Protecție

Navigarea pe internet te poate duce în locuri periculoase, însă Bitdefender Mobile Security for Android este întotdeauna acolo pentru a te proteja. Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când accesezi pagini cu conținut fraudulos.

Detecția anomaliilor la nivelul aplicațiilor

O premieră în industrie

O premieră în industrie, acest strat suplimentar de securitate protejează utilizatorii împotriva amenințărilor care evoluează constant de îndată ce acestea manifestă un comportament periculos. Aceasta reprezintă încă o măsură de protecție împotriva furtului de informații financiare, date cu caracter sensibil sau date personale cauzat de aplicații care încearcă să evite mijloacele obișnuite de detecție.

Scanare malware

Obține informații detaliate despre tipul de amenințări împotriva cărora ești protejat, pentru a fi sigur că ai făcut alegerea corectă in vederea securizării dispozitivelor tale Android.

Scanare la cerere și la instalare

Scanează-ți oricând telefonul sau tableta Android pentru a te asigura că toate aplicațiile tale sunt protejate. În plus, modulul antivirus scanează automat fiecare aplicație atunci când o instalezi și te anunță imediat dacă aceasta prezintă un pericol.

Protecție web

Navigarea pe internet te poate duce în locuri periculoase, însă Bitdefender Mobile Security for Android este întotdeauna acolo pentru a te proteja. Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când accesezi pagini cu conținut fraudulos.

Alertă Scam

Cea mai nouă tehnologie a noastră te protejează în mod proactiv împotriva unui număr tot mai mare de atacuri asupra dispozitivelor mobile, bazându-se pe linkuri pentru a pătrunde pe dispozitivul tău. Aceasta îți păstrează în siguranță notificările, mesajele SMS și mesajele transmise prin serviciile de mesagerie instantanee pentru a te împiedica pe tine și pe alte persoane să deveniți victime ale unor escrocherii. Necesită Android 6 sau mai recent.

WearON

Îmbunătățit

WearON extinde securitatea pentru dispozitivele mobile și pe ceasul tău inteligent. Iar dacă nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul, folosește funcția WearON de pe dispozitivul tău Android pentru a activa un semnal sonor astfel încât să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lași în urmă niciodată.

Anti-furt

Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca, șterge de la distanță sau trimite un mesaj pe dispozitivul tău în caz de pierdere sau furt. În plus, telefonul tău Android este capabil de auto-apărare: acesta face o poză oricui încearcă să-ți acceseze telefonul în lipsa ta și o trimite in contul tău Bitdefender Central.

Performanţă

Performanţă

WearON extinde securitatea pentru dispozitivele mobile și pe ceasul tău inteligent. Iar dacă nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul, folosește funcția WearON de pe dispozitivul tău Android pentru a activa un semnal sonor astfel încât să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lași în urmă niciodată.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Economizor de baterie și performanță

Am proiectat Bitdefender Family Pack pentru a-ți oferi cea mai puternică protecție combinată cu gestionarea eficientă a bateriei. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, acestea nu vor consuma resursele dispozitivului tău, iar durata de funcționare a bateriei rămâne aproape neafectată.

Rapid și cu impact redus

Bitdefender Family Pack este extrem de puternic împotriva amenințărilor online, însă fără a afecta resursele telefonului, ca atare nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței. Scanarea la cerere este extrem de rapidă, iar aplicația adaugă doar o secundă la timpul de repornire.

Confidențialitate

Confidențialitate

Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca, șterge de la distanță sau trimite un mesaj pe dispozitivul tău în caz de pierdere sau furt. În plus, telefonul tău Android este capabil de auto-apărare: acesta face o poză oricui încearcă să-ți acceseze telefonul în lipsa ta și o trimite in contul tău Bitdefender Central.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.

Blocare Aplicații

App Lock protejează cele mai sensibile aplicații, astfel încât nimeni să nu poată interveni asupra setărilor sau datelor tale personale. Bitdefender Family Pack adaugă un strat suplimentar de protecție oferindu-ți posibilitatea de a bloca aplicațiile cu ajutorului unui cod PIN. Folosind funcția Deblocare inteligentă, îți poți seta telefonul astfel încât să-ți permită accesul direct la aplicațiile protejate atunci când utilizezi o rețea Wi-Fi sigură.

Confidențialitate cont

Află când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.

Control Parental

Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor.

Compară produsele Bitdefender

Compară produsele noastre premiate și obține cea mai bună protecție, astfel încât să te poți ocupa în continuare de lucrurile care contează, în timp ce noi ne ocupăm de protecția ta.

Bitdefender Family Pack

Menține-ți familia în siguranță protejând până la 15 dispozitive per locuință*

Preț vechi $
$
pentru primul an

Bitdefender Total Security

5 dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Bitdefender Internet Security

3 dispozitive

Preț vechi $
$
pentru primul an

Dispozitive protejate per familie

yes
no
no

Protecție totală pentru Windows, macOS, Android și iOS

yes
yes
Windows

Optimizare dispozitiv

yes
yes
no

Control Parental

yes
yes
yes

Protecție împotriva malware, spyware și adware

yes
yes
yes

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

yes
yes
yes

Cerințe de sistem

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Family Pack

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB

*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

CERINȚE SOFTWARE

Internet Explorer versiunea 11

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1 sau mai recent

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu minim pe hard disc: 200 MB

*Performanța sistemului poate fi afectată pe dispozitivele care au procesoare de generație mai veche

 

CERINȚE SOFTWARE

Browsere acceptate - cele mai recente versiuni ale:

Browser Chrome

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Microsoft Edge

Bitdefender Family Pack

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: macOS X Yosemite (10.10) sau mai recent

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 1 GB

Browsere acceptate: Safari, Firefox, Google Chrome

*Poți instala Bitdefender VPN numai pe dispozitivele macOS Sierra (10.12 sau o versiune ulterioară)

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: macOS X Yosemite (10.10) sau mai recent

Memorie (RAM): 2 GB

Spațiu minim pe hard disc: 200 MB

CERINȚE SOFTWARE

Browsere acceptate - cele mai recente versiuni ale:

Chrome

Mozilla Firefox

Safari

Opera

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Safari 10.0 sau mai recent

Bitdefender Family Pack

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 11.2 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 11.2 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Notă: Cu suport pentru iPad.

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Browser Chrome

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: iOS 11 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Bitdefender Family Pack

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

Caracteristicile Alertă escrocherii și Detecția anomaliilor la nivelul aplicațiilor necesită Android 6 sau mai recent.

O conexiune activă la Internet

Control parental Bitdefender

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Browser Chrome

Mozilla Firefox

Opera

Bitdefender Central

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: Android 5.0 sau mai recent

O conexiune activă la Internet

Cum mă protejează Bitdefender Family Pack împotriva amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Family Pack oferă cea mai bună protecție din industrie, așa cum au dovedit-o rezultatele obținute la testele independente din ultimii 10 ani.

Fiind ușor de instalat și de utilizat, Bitdefender Family Pack reacționează instantaneu la amenințările cibernetice, fără niciun compromis de performanță al sistemului tău.

Bitdefender Family Pack mă protejează împotriva ransomware-ului?

Ransomware-ul este un software periculos, conceput pentru a bloca accesul la fișierele personale de pe computerul tău, până la achitarea unei anumite sume de bani atacatorului.

Bitdefender Family Pack oferă protecție imbatabilă împotriva ransomware-ului, protejând documentele, fotografiile și videoclipurile tale împotriva tuturor amenințărilor cibernetice cunoscute și emergente.

Această soluție de securitate poate identifica cele mai noi familii de ransomware, utilizând multiple niveluri de protecție, concepute pentru a detecta malware în diverse etape ale atacului.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Bitdefender Family Pack?

Bitdefender Family Pack îți va proteja PC-urile Windows, Mac-urile, smartphone-urile și tabletele care rulează Android sau iOS împotriva tuturor amenințărilor cibernetice.

De ce am nevoie de Bitdefender Family Pack pe Windows 10/ Mac /Android?

Windows 10 îți permite să alegi programul de securitate pe care să-l rulezi, iar Bitdefender Family Pack este opțiunea perfectă dacă ai nevoie de o suită complexă de protecție digitală, care să acopere toate dispozitivele și sistemele de operare din locuința ta.

În contextul evoluției rapide a malware-ului, Mac-urile au devenit din ce în ce mai vulnerabile. De aceea, este recomandat să lași securitatea în grija profesioniștilor. Bitdefender Family Pack se asigură că Mac-ul tău este protejat împotriva amenințărilor cibernetice noi și existente.

Smartphone-ul tău Android stochează unele dintre cele mai personale date ale tale - și tu trebuie să știi că acesta este în siguranță în permanență. Bitdefender Family Pack îți protejează confidențialitatea online și informațiile cu caracter personal, fără a-ți afecta activitățile de zi cu zi.

Cum se compară Bitdefender Family Pack cu alte suite de securitate de la Bitdefender?

Bitdefender Family Pack oferă protecție pe mai multe platforme, acoperind PC-uri Windows, Mac-uri, smartphone-uri și tablete care rulează Android sau iOS, pentru maxim 15 dispozitive.

Ai nevoie de trafic VPN nelimitat? Bitdefender Premium Security include Bitdefender Total Security, Premium VPN pentru trafic nelimitat și Suport Premium.

Primesc VPN odată cu abonamentul meu Bitdefender Family Pack?

Bitdefender Family Pack are integrată o versiune standard pentru Bitdefender VPN care include un volum generos de trafic (200 MB / zi, în total 6 GB lunar), gratuit.

Pot să testez Bitdefender Family Pack înainte să cumpăr?

Întotdeauna poți testa produsul înainte să-l cumperi. Descarcă gratuit versiunea ta completă de evaluare pentru 30 de zile a soluției Bitdefender Family Pack și testează pachetul complet, fără a fi nevoie să plătești.

Cum activez Bitdefender Family Pack?

Accesează-ți e-mail-ul după ce ai făcut achiziția, urmează pașii pentru crearea unui Cont Bitdefender Central și activează-ți abonamentul. Odată ce abonamentul este activ în contul tău Bitdefender, poți începe să instalezi și să protejezi dispozitivele tale.

Mi-am schimbat computerul. Cum reinstalez Bitdefender Family Pack?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv. În cazul în care nu mai utilizezi computerul vechi, nu vei mai avea nevoie de o nouă licență pentru abonamentul tău.

Trebuie să reînnoiesc abonamentul Bitdefender Family Pack?

Pentru a te ajuta să rămâi protejat, Bitdefender Family Pack poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai selectat această opțiune la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Family Pack, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să cumperi abonamentul pentru încă un an (sau să actualizezi) aproape de data expirării, în funcție de valabilitatea abonamentului tău.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

E-mailurile de confirmare sunt primite de obicei la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam dacă clientul tău de e-mail clasifică e-mailurile automat. Pentru mai multe informații, consultă acest articol pentru asistență.

Pentru alte articole utile și tutoriale video, accesează Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Securitate oriunde te-ai afla

Tot ce trebuie să știi despre Bitdefender Central.

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Office Security

Descarcă aplicația pentru mobil