Outstanding Product 2018
Produs excelent 2018

AV-Comparatives , Februarie 2019

Bitdefender Internet Security 2019
reducere

Internet Security 2019

 • Cea mai bună securitate pentru Windows împotriva amenințărilor online
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, cu opțiuni de remediere ransomware nou
 • Control Parental
 • Prevenire amenințări rețea: oprește atacurile înainte ca acestea să ajungă la tine nou
 • Include instrumente de protecție a confidențialității, precum Bitdefender VPN și Bitdefender Safepay
 • Asistență completă 24/7
Clienți existenți
Abonament expirat? Reînnoiește aici.
Număr de dispozitive:
SERVICII RECOMANDATE
preț vechi:
Economii:
Install & SetUp:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Reducere valabilă numai pentru prima plată.
Editors' Choice

Recunoaștere internațională pentru produsele de securitate Bitdefender.

PC MAG Editors' Choice pentru 6 ani la rând!

Cea mai bună protecție
Bitdefender
5.94
Kaspersky
5.90
Symantec
5.81
McAfee
5.13
Cea mai bună protecție împotriva infectărilor (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai înalt nivel de protecție)
Punctaj general. Ianuarie 2011 - Aprilie 2019. AV TEST.
Cea mai bună performanță
Bitdefender
5.80
Kaspersky
5.75
Symantec
5.33
McAfee
5.16
Cel mai redus impact asupra performanței (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai redus impact)
Punctaj general. Ianuarie 2013 - Apr. 2019. AV TEST.
Cea mai bună securitate cibernetică din lume

Nu ne lăudăm - doar cităm ce spun utilizatorii și experții despre noi.

AV-Comparatives
Produs excelent 2018
AV-Comparatives , Februarie 2019
AV-Comparatives
Produsul anului
AV-Comparatives Februarie 2018
Generic EditorsChoiceLogos_TIME
De 32 ori câștigător
PC Mag
Tom's Guide
Bitdefender depășește cu mult granițele securității de bază
Tom's Guide Octobrie 2016
PC World
a detectat toate amenințările - 100%
PC World Martie 2015
AV TEST - Best Performance
Cea mai bună performanță
AV TEST Aprilie 2018
AV TEST - Best Protection
Cea mai bună protecție
AV TEST Aprilie 2018
AV COMP - Best Repair
Cea mai buna restaurare a fișierelor
AV TEST Martie 2018
Straturi multiple de protecție anti-ransomware & remediere ransomware îmbunătățit

Bitdefender Internet Security 2019 furnizează multiple straturi de protecție împotriva amenințărilor ransomware. Utilizând tehnologia bazată pe detecție comportamentală, previne infectările și îți protejează documentele importante împotriva criptării de tip ransomware.

Noua caracteristică Remediere Ransomware a fost dezvoltată pentru a-ți proteja datele personale – documente, poze, videoclipuri, muzică – împotriva unor eventuale atacuri ransomware.

Află mai multe despre ransomware
Oprește atacurile cibernetice înainte ca acestea să ajungă la tine nou

Prevenire amenințări rețea. Un nou strat adaptabil de protecție la nivel de rețea, care previne exploatarea vulnerabilităților sistemului tău, detectează și blochează încercări de brute-force, împiedică încercările de compromitere a dispozitivului tău în atacuri de tip botnet și împiedică trimiterea informațiilor sensibile prin formulare nesecurizate.

Protecție avansată pentru Windows
Bitdefender Internet Security 2019 îți oferă cea mai bună protecție împotriva amenințărilor online pe sistemele de operare Windows, fără a avea un impact asupra resurselor sistemului tău. Această soluție a fost numită "Produs excelent" de către AV-Comparatives și distinsă de către AV-TEST cu premiul pentru Cea mai bună protecție și Cea mai bună performanță.
Protecție
Bitdefender obține în mod constant cea mai bună protecție în cadrul testelor de detecție malware efectuate de laboratoare independente.
 • Protecție completă în timp real a datelor
  Protecție completă în timp real a datelor
  Putere absolută cu cea mai eficientă soluție împotriva programelor periculoase disponibilă în prezent. Bitdefender Internet Security 2019 combate toate tipurile de amenințări electronice, de la viruși, viermi și troieni la ransomware, exploit-uri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt în siguranță.
 • Advanced Threat Defense
  Advanced Threat Defense Îmbunătățit
  Bitdefender Internet Security 2019 folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările.
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware
  Straturi multiple de protecție anti-ransomware Îmbunătățit
  Abordarea pe mai multe niveluri împotriva amenințărilor ransomware include un strat de protecție a datelor care îți securizează documentele, fotografiile, clipurile video și fișierele cu muzică împotriva oricărui atac de tip ransomware. Alături de modulul Advanced Threat Defense, protejează majoritatea fișierelor tale importante împotriva criptării de către programele ransomware.
 • Prevenirea atacurilor web
  Prevenirea atacurilor web Îmbunătățit
  Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța. Află dacă rezultatele tale de căutare pot fi accesate în siguranță înainte de a da clic pe un link. Bitdefender Internet Security 2019 blochează de asemenea toate linkurile infectate cunoscute.
 • Anti-Phishing
  Anti-Phishing
  Bitdefender Internet Security 2019 detectează și blochează site-urile web care se pretind a fi site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.
 • Antifraudă
  Antifraudă
  Sistemul nostru de filtrare avansată te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri care ar putea încerca să te păcălească.
 • Protecție fișiere
  Protecție fișiere
  Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.
 • Mediu Securizat
  Mediu Securizat
  Anumiți viruși sofisticați, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterși înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Internet Security 2019 detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în Rescue Mode pentru curățare și recuperare.
Performanță PC
Software-ul de securitate Bitdefender oferă viteză optimizată și cea mai bună performanță indiferent de platformă.
 • Autopilot
  Autopilot îmbunătățit
  Noua funcție Autopilot a fost concepută pentru a acționa ca pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
 • Bitdefender Photon™
  Bitdefender Photon™
  Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Internet Security 2019 să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.
 • Global Protective Network
  Global Protective Network
  Majoritatea operațiunilor masive de scanare au loc în cloud, astfel încât impactul asupra resurselor locale este practic inexistent. Acest lucru înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Iar confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.
 • Moduri jocuri, filme, muncă
  Moduri jocuri, filme, muncă
  Bitdefender Internet Security 2019 detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Astfel, te poți concentra pe ceea ce contează pentru tine. În funcție de modul în care alegi să utilizezi dispozitivele tale, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, ajustează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile neimportante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.
 • Modul Baterie
  Modul Baterie
  Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.
Protecția datelor confidențiale
Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.
 • Bitdefender VPN
  Bitdefender VPN nou
  Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Internet Security 2019 include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows.
 • Protecție cameră web
  Protecție cameră web
  Protejează-ți confidențialitatea și evită scurgerile de date provenind de la camera web. Funcția Protecție cameră web te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.
 • Anti-tracker
  Anti-trackernou
  Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează date și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi.
 • Criptare fișiere
  Criptare fișiere
  Creează seifuri criptate și protejate cu parolă pe calculatorul tău pentru documentele importante sau confidențiale.
 • Tranzacții bancare online sigure
  Tranzacții bancare online sigure îmbunătățit
  Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.
 • Control Parental
  Control Parental
  Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Filtrează conținutul necorespunzător și limitează timpul petrecut în fața ecranului pentru fiecare dintre copiii tăi. Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi.
 • Firewall de confidențialitate
  Firewall de confidențialitate
  Cu Bitdefender Internet Security 2019 primești un puternic strat de protecție pentru rețea, astfel încât informațiile tale personale sunt protejate de hackeri și furturile de date.
 • Evaluare securitate rețele Wi-Fi
  Evaluare securitate rețele Wi-Fi
  Evaluează securitatea rețelei tale Wi-Fi și a routerului tău, indiferent de unde te-ai conecta.
 • Protecție în cadrul rețelelor sociale
  Protecție în cadrul rețelelor sociale
  Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care prietenii tăi ți le-ar putea transmite fără să știe prin intermediul platformelor de socializare.
 • Portofel
  Portofel
  Securizează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif cibernetic pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.
 • Ștergere definitivă fișiere
  Ștergere definitivă fișiere
  Utilizează acest instrument pentru a șterge definitiv un fișier și pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.
 • Evaluarea vulnerabilităților
  Evaluarea vulnerabilităților
  Scanează pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile cu un singur clic. Bitdefender verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.
Protecție pentru întreaga familie
Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor.
 • Decide care este intervalul potrivit de timp petrecut în fața ecranului pentru fiecare dintre copiii tăi.
 • Monitorizează-le activitatea pe Windows, macOS, Android și iOS.
 • Asigură-le copiilor tăi o experiență sigură de navigare. Protejează-i de conținutul necorespunzător.
 • Permite contactelor sigure să trimită SMS-uri și să efectueze apeluri către copiii tăi și blochează apelurile cu identitatea ascunsă.
 • Fii în permanență la curent cu locația copiilor tăi atunci când folosesc un dispozitiv mobil cu ajutorul funcției de monitorizare prin GPS.
Evită telefoanele incomode pentru ei și permite-le să îți comunice că sunt în siguranță cu ajutorul funcției Sosire în siguranță la destinație.
Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi. Pentru detalii suplimentare, accesează acest link.
Alege cea mai bună securitate și uită de griji pentru totdeauna
Actualizări automate

Fiecare produs Bitdefender este conceput astfel încât să se actualizeze în mod automat și să te protejeze împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă.

În abonamentul tău sunt incluse actualizările la cea mai recentă versiune și caracteristici îmbunătățite, chiar dacă ești la jumătatea perioadei de abonament.

și caracteristici îmbunătățite, chiar dacă ești la jumătatea perioadei de abonament.

Protecție continuă

Serviciul nostru de protecție continuă* este menit să te ajute să economisești timp și efort, reducând riscul de infecție prin reînnoirea automată a abonamentului tău.

Este o metodă simplă de a elimina orice întreruperi ale securității între perioadele dintre abonamente, asigurându-se că dispozitivele, fișierele și identitatea ta sunt protejate întotdeauna.

*Protecție continuă este un serviciu opțional, pe care îl poți dezactiva oricând dorești.

Bitdefender Central
Un singur cont pentru a proteja ceea ce contează
 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central nou
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Descarcă aplicația pentru mobil
Download on the App Store Get it on Google Play
A câștigat încrederea a peste

500 de milioane
de utilizatori din întreaga lume

Inovația și pasiunea profundă pentru securitate sunt cele mai importante valori pentru Bitdefender.
Outstanding Product 2018
Produs excelent 2018

AV-Comparatives , Februarie 2019

Bitdefender Internet Security 2019
reducere

Internet Security 2019

 • Cea mai bună securitate pentru Windows împotriva amenințărilor online
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, cu opțiuni de remediere ransomware nou
 • Control Parental
 • Prevenire amenințări rețea: oprește atacurile înainte ca acestea să ajungă la tine nou
 • Include instrumente de protecție a confidențialității, precum Bitdefender VPN și Bitdefender Safepay
 • Asistență completă 24/7
Număr de dispozitive:
SERVICII RECOMANDATE
preț vechi:
Economii:
Instalare și Configurare Multi-Platform:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Reducere valabilă numai pentru prima plată.
Cumpără »

Programele ransomware te pot costa fișiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obține acces la calculatorul tău și poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicită recompensă pentru a elibera cheia de decriptare. Bitdefender Internet Security 2019 folosește funcția Advanced Threat Defense pentru a te proteja contra celor mai noi atacuri ransomware prin monitorizarea comportamentelor specifice amenințărilor și blocarea ulterioară a aplicațiilor suspecte. Documentele tale sunt protejate și împotriva criptării prin blocarea accesului neautorizat.

install & setup
Instalare și configurare multi-platformă
1 intervenție

Permite specialiștilor noștri geniali să instaleze și să configureze soluția ta antivirus pe PC-uri, Mac-uri sau sisteme Android. Cu pachetul Instalare și configurare, poți să te relaxezi în timp ce inginerii fac toată munca prin intermediul unei conexiuni de la distanță ultra-securizate.

vpn premium
Bitdefender Premium VPN nou
Abonament valabil timp de 1 an

Bitdefender VPN este o rețea virtuală privată care îți asigură anonimitate completă în mediul online prin criptarea întregului trafic de intrare și de ieșire de pe PC-ul, Mac-ul sau dispozitivul tău mobil.

Control Parental
Descarcă aplicația dedicată Control parental Bitdefender pe dispozitivele Windows, macOS, Android sau iOS ale copiilor tăi.
Configurează profilul copilului pentru a primi rapoarte despre activitatea sa zilnică folosind panoul de control din contul tău Bitdefender Central.

Navigare în siguranță. Selectează dintr-o listă predefinită categoriile de conținut la care dorești să nu aibă acces copiii tăi. De asemenea, poți permite sau bloca manual anumite adrese URL. Funcție disponibilă pentru Windows, macOS și Android.

Administrare aplicații. Alege aplicațiile și programele pe care le consideri adecvate pentru copilul tău. Poți vizualiza istoricul de utilizare a anumitor aplicații de către copiii tăi și o poți compara cu activitatea online a altor copii de vârsta lor. Funcție disponibilă pentru Windows, macOS, Android.

Monitorizarea locației și geofencing. Asigură-te că copiii tăi sunt în siguranță chiar și atunci când nu ești lângă ei. Monitorizează locația lor astfel încât să știi întotdeauna unde se află. Adoptă o metodă relaxată și alege să fii notificat de fiecare dată când copiii tăi pătrund într-o zonă marcată de tine ca fiind Restricționată. Funcție disponibilă pentru Android și iOS.

Sosire în siguranță la destinație. Evită telefoanele incomode pentru copiii tăi și permite-le să îți comunice că sunt în siguranță cu ajutorul funcției Sosire în siguranță la destinație. Funcție disponibilă pentru Android și iOS.

Timpul petrecut în fața ecranului. Decide cât timp pot petrece copiii tăi pe un anumit dispozitiv și când îl pot utiliza. Ajută-i să-ți formeze obiceiuri sănătoase, atât online cât și offline. Funcție disponibilă pentru Windows, macOS, Android.

Administrare mesaje SMS și apeluri. Decide de la cine poate primi apeluri sau SMS-uri copilul tău și blochează apelurile cu identitatea ascunsă. Funcție disponibilă pentru Android.

Cerințe de sistem
Sistem de operare
 • Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
Cerințe de sistem minime
 • CPU: procesor Dual Core 1.6 GHz
 • Memorie (RAM): 1 GB
 • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 1.5 GB
Cerințe de sistem recomandate
 • Procesor: Intel CORE 2 Duo (1,66 GHz) sau un procesor echivalent
 • Memorie (RAM): 2 GB
 • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2 GB
Cerințe software
 • Internet Explorer versiunea 10 sau mai recentă
Se integrează cu
 • Google Chrome 34 și versiuni mai recente
 • Mozilla Firefox 30 și versiuni mai recente
 • Skype 6.3 și o variantă mai recentă
 • Thunderbird 14 și o versiune mai recentă
 • Outlook 2007, 2010, 2013