Product of the Year
Produsul anului

AV-Comparatives, februarie 2018

Bitdefender Internet Security 2018
reducere

Internet Security 2018

 • Protecție totală pentru Windows împotriva amenințărilor de pe internet
 • Confidențialitate mai bună cu funcția Protecție cameră web Nou
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, pentru a-ți menține fișierele în siguranță
 • Previne modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante
 • Administrează-ți securitatea de pe dispozitivul mobil Află mai multe
Clienți existenți
Abonament expirat? Reînnoiește aici.
Număr de dispozitive:
preț vechi:
Economii:
Install & SetUp:
Premium VPN:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Reducere valabilă numai pentru prima plată.
Îți ascunzi IP-ul și navighezi anonim Obții trafic criptat nelimitat Disponibil pentru Windows, Android, Mac, iOS.
Cea mai bună protecție
Bitdefender
5.94
Kaspersky
5.89
Symantec
5.78
McAfee
5.02

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Iunie 2018. AV TEST.

Cea mai bună performanță
Bitdefender
5.79
Kaspersky
5.74
Symantec
5.23
McAfee
5.03

Cel mai redus impact asupra performanței (pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai redus impact)

Punctaj general. Ianuarie 2013 - Aprilie 2018. AV TEST.

Cea mai bună securitate cibernetică din lume

Nu ne lăudăm. Doar cităm ce spun utilizatorii și experții despre noi.

LABORATOARE INDEPENDENTE

RECENZII DESPRE PRODUSE

Straturi multiple de
protecție anti-ransomware

Bitdefender Internet Security 2018 oferă mai multe straturi de protecție împotriva atacurilor ransomware. Această soluție utilizează tehnologia bazată pe detecție comportamentală pentru a preveni infectările și îți protejează cele mai importante documente împotriva criptării ransomware. Cu Bitdefender Internet Security 2018, nu ai de ce să-ți mai faci griji în legătură cu pierderile de date sau bani, te poți bucura liniștit de viață și de dispozitivele tale.

Află mai multe despre ransomware
 • Advanced Threat Defense
 • Protecție fișiere

Cea mai bună protecție pentru Windows,
viteză fără compromisuri

Bitdefender Internet Security 2018 include
protecție completă pentru Windows.

Protecție
 • Protecție completă a datelor
 • Advanced Threat Defense
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware
 • Anti-Phishing
 • Antifraudă
 • Protecție fișiere
 • Navigare sigură
 • Mediu Securizat
Performanță PC
 • Bitdefender AutopilotTM
 • Bitdefender PhotonTM
 • Modul Baterie
 • Integrare Cloud
 • Moduri Joc, Film, Lucru
Protecția datelor confidențiale
 • Bitdefender VPN
 • Protecție cameră web
 • Tranzacții bancare online sigure
 • Control parental
 • Ștergere definitivă fișiere
 • Firewall de confidențialitate
 • Protecție în cadrul rețelelor sociale
 • Portofel
 • Evaluarea vulnerabilităților

Vezi despre ce este vorba

Protecție

Protecție completă a datelor

Putere absolută cu cea mai eficientă soluție antivirus disponibilă în prezent. Bitdefender Internet Security 2018 combate toate tipurile de amenințări, de la viruși și troieni la ransomware și atacuri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt pe mâini bune.

Advanced Threat Defense

Bitdefender Internet Security 2018 folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările.

Protecție cameră web

Protejează-ți confidențialitatea și evită scurgerile de date provenind de la camera web. Funcția Protecție cameră web te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Poți salva documente confidențiale sub multiple straturi de protecție astfel încât să fie protejate împotriva programelor de criptare periculoase care solicită recompensă pentru deblocarea accesului la fișierele tale personale.

Anti-Phishing

Bitdefender Internet Security 2018 recunoaște și blochează site-urile web care se dau drept site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.

Antifraudă

Sistemul nostru de filtrare avansat te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri web care încearcă să te înșele, cum ar fi cazinouri, site-uri pornografice, scheme de împrumut și altele.

Protecție fișiere

Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.

Navigare sigură

Află dacă rezultatele căutării tale pot fi accesate în siguranță înainte de a face clic efectiv pe un link. De asemenea, Bitdefender Internet Security 2018 blochează linkurile cunoscute ca fiind infectate.

Mediu Securizat

Anumiți viruși sofisticați, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterși înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Internet Security 2018 detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în Rescue Mode pentru curățare și recuperare.

Performanță PC

Bitdefender Autopilot™

Odată pornită, funcția Autopilot va gestiona singură întreaga ta securitate cibernetică. Aceasta ia decizii optime în materie de securitate, fără a-ți solicita intervenția prin ferestre pop-up și casete de dialog enervante. Nimic de instalat, nimic de configurat.

Bitdefender Photon™

Această tehnologie inovatoare unică permite soluției Bitdefender Internet Security 2018 să se adapteze la configurația hardware și software a sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.

Global Protective Network

Majoritatea operațiunilor masive de scanare au loc în cloud, astfel încât impactul asupra resurselor locale este practic inexistent. Acest lucru înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Iar confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: nu scanăm conținutul fișierelor tale, nu le încărcăm și nu le stocăm niciodată în cloud.

Moduri jocuri, filme, muncă

Bitdefender Internet Security 2018 detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film și nu te deranjează cu solicitări inutile. Astfel, te poți concentra pe ceea ce contează pentru tine. În funcție de ce activitatea pentru care utilizezi calculatorul, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, reglează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile mai puțin importante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.

Modul Baterie

Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.

Protecția datelor confidențiale

Bitdefender VPN Nou

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Internet Security 2018 include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.

Tranzacții online rapide și sigure

Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Control parental

Cu ajutorul funcției Asistență Parentală, poți supraveghea în mod discret activitățile online ale copiilor tăi pentru a-i menține în siguranță. Această filtrează conținutul necorespunzător și controlează timpul petrecut online pentru contul fiecărui copil. Accesează pur și simplu contul tău Bitdefender Central de oriunde și rămâi la curent cu locația sau activitățile copiilor tăi.

Firewall de confidențialitate

Cu Bitdefender Internet Security 2018 primești un puternic strat de protecție pentru rețea, astfel încât informațiile tale personale sunt protejate de hackeri și furturile de date.

Protecție în cadrul rețelelor sociale

Protejează-te de link-urile periculoase și orice fel de amenințări care îți sunt transmise de prietenii tăi, fără știrea lor, prin Facebook, Twitter, Pinterest sau alte rețele sociale.

Portofel

Stochează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif securizat pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.

Ștergere definitivă fișiere

Utilizează acest instrument pentru a șterge definitiv un fișier și pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.

Funcție de verificare rapidă a riscurilor

Scanează pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile cu un singur clic. Bitdefender Internet Security 2018 verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.

Un singur cont pentru a proteja ceea ce contează

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau AndroidNou
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Bitdefender Central
Descarcă aplicația pentru mobil

Ești dispus să riști compromiterea confidențialității tale?

Protecție cameră web

Bitdefender Internet Security 2018 pune confidențialitatea ta pe primul loc. Previne accesul neautorizat la camera ta web și îți permite să te bucuri de viață în siguranță, protejat de ochii iscoditori.

Mai multe despre funcția Protecție cameră web >
Bitdefender VPN

Nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta în timp ce navighezi pe internet. Bitdefender VPN îți asigură o anonimitate completă prin criptarea întregului trafic de intrare și de ieșire. Pe lângă faptul că devii imun la activitățile de spionaj, acum poți debloca și conținutul restricționat geografic. Bucură-te de acces global la conținut media, videoclipuri și mesaje din întreaga lume.

Ales de

peste 500 milioane de utilizatori

Product of the Year
Produsul anului

AV-Comparatives, februarie 2018

Bitdefender Internet Security 2018
reducere

Internet Security 2018

 • Protecție totală pentru Windows împotriva amenințărilor de pe internet
 • Confidențialitate mai bună cu funcția Protecție cameră web Nou
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, pentru a-ți menține fișierele în siguranță
 • Previne modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante
Nu știi sigur dacă e soluția potrivita pentru tine? Fă clic aici pentru a afla acum.
Număr de dispozitive:
Dorești să instalăm și să configurăm Internet Security pentru tine?
preț vechi:
Economii:
Instalare și Configurare Multi-Platform:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Reducere valabilă numai pentru prima plată.