Protecția Web și VPN nu pot fi utilizate simultan

Modulele Protecție Web și VPN din Bitdefender Mobile Security pentru iOS nu pot fi utilizate în același timp, doar alternativ. Acest lucru înseamnă că activarea Protecției Web în aplicație va deconecta VPN și invers. După încheierea sesiunii VPN, puteți activa Protecția Web.

Protecția Web blochează automat site-urile web periculoase. Atunci când o adresă URL face trimitere la un site web cunoscut pentru conținut de tip phishing, fraudulos sau periculos precum spyware sau viruși, pagina web respectivă este blocată și se afișează o alertă. Același lucru se întâmplă atunci când aplicațiile instalate încearcă să acceseze domenii periculoase. Protecția Web protejează împotriva paginilor periculoase, phishing și frauduloase.

Pe de altă parte, VPN criptează datele transmise din dispozitivul iOS, oferindu-vă beneficiul unei rețele private chiar dacă folosiți un Wi-Fi public din aeroport, mall, cafenea sau hotel. Când sunteți conectați la VPN, puteți accesa site-uri web care sunt blocate geografic în anumite țări, evitați spooferele Wi-Fi în rețelele nesecurizate din cafenele și mascați propria adresă IP, oferind anonimat istoriei căutărilor online. 

În consecință, acest comportament nu este o disfuncție. Protecția Web și VPN sunt două module concepute pentru un scop diferit: primul vă păstrează în siguranță în timp ce navigați, în timp ce al doilea urmărește să ofere anonimat pe internet.

A fost util acest articol?
Rating: 1.0. From 2 votes.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Videoclipuri populare "Cum să"