Cum securizează Protecția web Bitdefender activitatea online pe iPhone și iPad?

 

Prezentare a tehnologiei Bitdefender Mobile Security de prevenire a atacurilor web pe iOS

Acest articol, vă ajută să vă familiarizați cu funcția Protecție web din Bitdefender Mobile Security pentru iOS. Bitdefender Mobile Security for iOS este o aplicație mobilă special concepută pentru a vă proteja datele sensibile de privirile indiscrete. Riscurile la care ne expunem pe Internet nu se limitează la dispozitivele Windows sau Mac. Amenințările mobile sunt în creștere, în concordanță cu numărul tot mai mare de persoane care își folosesc dispozitivele iOS pentru cumpărături, servicii bancare online, mesagerie și social media. Protecția web a Bitdefender Mobile Security filtrează tot traficul de Internet, scanând conexiunile pentru a detecta conținutul malițios și fraudulos. Protejează în timp real împotriva tuturor amenințărilor online cunoscute, care ar putea compromite dispozitivul și datele dumneavoastră. Puteți ocoli toate site-urile infectate și frauduloase, indiferent dacă folosiți un iPhone sau un iPad.

Funcția de Protecție web din Bitdefender pentru iOS

Activați Protecția web din Bitdefender pe iPhone și iPad pentru a fi în siguranță online

 

iPhone-urile și iPad-urile pot fi atacate de hackeri?

O concepție greșită frecventă în rândul utilizatorilor de iPhone și iPad este aceea că dispozitivele iOS nu au nevoie de protecție împotriva amenințărilor malițioase. E timpul să spulberăm mitul conform căruia „nu există viruși”. Chiar și dispozitivele iOS au nevoie de protecție. Amenințările cibernetice evoluează rapid și este imposibil ca utilizatorii să își perfecționeze abilitățile de securitate cibernetică în același ritm cu atacatorii. Fiecare sesiune de navigare și fiecare activitate online pe care o desfășurați ar putea fi dăunătoare. Este ușor să te pierzi în câmpul minat al navigării nesigure pe internet, care expune utilizatorii la site-uri web care servesc malware și la încercări de phishing. Atunci când navigați pe web de pe un dispozitiv iOS, puteți întâlni în continuare pericole, pentru care Bitdefender Mobile Security oferă filtrarea premiată a URL-urilor pentru a vă menține în siguranță. iPhone-ul a devenit aparatul foto, portofelul, asistentul dvs. Acesta stochează informații cu caracter sensibil care pot fi utilizate pentru a vă face rău.

Iată câteva exemple de riscuri de securitate la care se pot aștepta utilizatorii de iOS:

Riscuri de securitate pe care le puteți evita dacă funcția de Protecție web este activă
Sunteți la fel de expus ca orice alt utilizator de Windows, Mac sau Android la atacuri de tip phishing care vă pot fura informațiile cardului de credit atunci când faceți cumpărături online prin site-uri web.

 

Riscuri de securitate pe care le puteți evita dacă funcția de Protecție web este activă
S-ar putea să accesați un link dintr-un e-mail înșelător care încearcă să se dea drept banca dvs. și să vă solicite detaliile contului bancar.

 

apps
Nu puteți ști ce informații trimit în fundal aplicațiile instalate pe telefon și nici în ce măsură acele informații sunt gestionate în mod securizat.

 

Riscuri de securitate pe care le puteți evita dacă funcția de Protecție web este activă
Ați putea introduce informațiile personale într-un formular de înscriere care imită un site web legitim.

 

Riscuri de securitate pe care le puteți evita dacă funcția de Protecție web este activă
Datele dvs. ar putea fi trimise pe internet în format text, fără ca să știți acest lucru.

 

hacker
Traficul dvs. ar putea fi interceptat de către un hacker atunci când accesați o rețea publică Wi-Fi.

 

 

Cum funcționează tehnologia de Protecție web din Bitdefender?

În timp ce navigați, puteți accesa, fără să știți, pagini periculoase care încearcă să vă sustragă și să vă folosească datele personale. Protecția web de la Bitdefender Mobile Security filtrează traficul din toate aplicațiile și blochează tot ceea ce reprezintă o amenințare pentru datele dvs. De asemenea, adaugă un nivel de criptare pentru a împiedica utilizarea necorespunzătoare a datelor personale. Nu doar activitatea dvs de navigare este protejată. Orice aplicație de pe iPhone sau iPad care trimite informații pe internet este împiedicată să le folosească în mod necorespunzător. Conexiunile nesigure sunt blocate automat, iar dvs sunteți notificat de fiecare dată când are loc un astfel de eveniment.

De asemenea, aveți acces la detaliile activității dvs. online din ultimele 7 zile, cum ar fi conexiunile scanate și blocate și categoriile de trafic - motoare de căutare, computere și software, rețea de anunțuri, urmăritori, educație, afaceri, rețele sociale, webmail, găzduire și altele.

 

Experiență de navigare securizată

Infractorii cibernetici și-au adaptat strategiile de atac la fiecare eveniment major și schimbare în agendele sociale pe parcursul anului, livrând programe malițioase și fraudând utilizatorii într-un ritm copleșitor. Aceste atacuri bazate web au devenit tot mai sofisticate și s-au diversificat în ceea ce privește metodele de livrare, ceea ce face mai greu pentru utilizatorul obișnuit să determine dacă un site web este sigur sau dăunător.

Tehnologia de protecție web a Bitdefender se asigură că nu ajungeți pe un site web malițios, riscând să vă fie furate datele personale și bancare. Atunci când funcția de protecție web este activă pe iPhone sau iPad, Bitdefender verifică fiecare site web pe care îl accesați sau aplicațiile instalate pentru a detecta amenințări, blocând toate link-urile infectate cunoscute și protejându-vă de hoții cibernetici.

 

Spuneți NU încercărilor de phishing și fraudă

Escrocii s-au instalat în fiecare colț al internetului, extinzându-și tehnicile de inginerie socială pentru a-și manipula țintele și a le determina să furnizeze informații sensibile și bani. Protecția avansată antiphishing integrată în Protecția web este concepută pentru a vă feri de pericole, blocând site-urile web suspecte care pretind a fi entități de încredere. În plus, sistemul de filtrare antifraudă vă avertizează dacă site-urile web pe care le vizitați încearcă să vă înșele, menținându-vă în siguranță cardul de credit și informațiile de identificare personală. Sistemele de filtrare antiphishing și antifraudă se extind, de asemenea, la platformele de socializare, astfel încât să puteți fi sigur că orice link pe care vi-l transmit prietenii și familia este inofensiv.

Protecția web din Bitdefender Mobile Security pentru iOS oferă cel mai înalt nivel de securitate pentru a asigura o experienta digitală sigură.