Instalarea Bitdefender pe calculatoare, laptopuri și tablete Windows

Acest articol vă ghidează pas cu pas în instalarea Bitdefender pe calculatoare Windows. De asemenea, puteți urmări tutorialul prezentat în videoclipul de mai jos.

Notă: Înainte de a începe instalarea, asigurați-vă că PC-ul îndeplinește cerințele de sistem pentru a rula Bitdefender și că aveți un abonament activ în contul Bitdefender Central, astfel încât produsul pe care îl instalați să poată prelua valabilitatea din cont. Abonamentele active sunt listate în secțiunea "Abonamentele mele" din Central. Pentru mai multe informații referitoare la abonamente, consultați articolul - Cum activez abonamentul Bitdefender?

 

Instalarea Bitdefender pe Windows

1. Pe calculatorul pe care doriți să îl protejați accesați https://central.bitdefender.com și conectați-vă la contul dumneavoastră Bitdefender Central. Dacă nu aveți deja un cont, vă rugăm să creați unul. Ce este Bitdefender Central și cum se foloseste?

 

2. Mergeți la secțiunea Dispozitivele mele din partea stângă a paginii Bitdefender Central. Apoi:

Dacă instalați Bitdefender pentru prima dată, veți avea opțiunea Instalează protecție pe dispozitivul tău pe care puteți face clic, așa cum se arată mai jos.

Install protection on your device

Dacă Bitdefender este deja instalat pe alte dispozitive, faceți clic pe + ADAUGĂ DISPOZITIV.

+ instalarea Bitdefender pe Windows

 

3. În acest moment se va deschide o nouă fereastră. Alegeți Security în ecranul de selecție.

install Bitdefender security on Windows

 

4. Apoi alegeți opțiunea Acest dispozitiv pentru a salva programul de instalare Bitdefender pe sistem.

Install Bitdefender on this Windows device

 

5. Când descărcarea este gata, acest mesaj install 2020 1 va apărea în browser pentru a vă ajuta să localizați fișierul Bitdefender pe care tocmai l-ați salvat. De obicei, acesta se va afla în folderul Descărcări. Faceți dublu clic pe fișierul al cărui nume începe cu bitdefender_windows_ pentru a începe procesul de instalare.

Install Bitdefender on Windows - Open installation file

 

6. Alegeți Da dacă funcția User Account Control din Windows vă solicită să permiteți fișierului de instalare să efectueze modificări.

Install Bitdefender on Windows - UAC

 

7. Pachetul de instalare este mai întâi actualizat. Acest pas poate dura câteva minute sau mai mult timp, în special în cazul conexiunilor lente la internet.

Install Bitdefender on Windows - Downloading & preparing

 

8. Așteptați până când pe ecran apare fereastra prezentată mai jos. Opțional, tot acum puteți schimba limba în care va fi instalat Bitdefender cu ajutorul meniului derulant din colțul din dreapta jos.

Faceți clic pe butonul Instalează după ce parcurgeți Contractul de abonament.

Install Bitdefender on Windows

 

9. Așteptați până când instalarea Bitdefender se încheie.

Install Bitdefender on Windows - installation in progress

 

10. La finalul instalării Bitdefender va apărea recomandarea de a începe o scanare a sistemului pe care o puteți efectua sau omite.

device assessment

 

11. Faceți clic pe butonul Finalizare în ecranul care afișează informații despre abonament, pentru a deschide interfața Bitdefender.

install Bitdefender on Windows - Finish

Soluția de securitate Bitdefender a fost instalată cu succes pe calculator! Pentru a instala pe alte dispozitive, va recomandam articolul - Instalarea pe un alt dispozitiv: Cum pot reinstala, transfera sau proteja alte sisteme cu Bitdefender?

 

Tutorial video

ⓘ Notă: Pentru a schimba subtitrarea tutorialului video în română sau altă limbă se poate apăsa butonul CC din partea de jos a videoclipului pentru a activa subtitrările, apoi pictograma ⚙︎, se selectează Subtitles/CC, clic pe Auto-translate și se alege limba dorită.