Home » Consumer Support » Instalarea Bitdefender pe Windows

Instalarea Bitdefender pe Windows

Protejarea dispozitivelor tale Windows cu Bitdefender este cât se poate de ușoară. Înainte de a continua, asigură-te că PC-ul îndeplinește cerințele de sistem.

Să începem instalarea!


 

VIDEO

 

1. Conectează-te la contul tău Bitdefender Central. Introdu adresa ta de e-mail și parola contului Central, apoi apasă pe AUTENTIFICARE. Dacă nu ai deja un cont, te rugăm să creezi unul. 

• Înainte de instalare, asigură-te că ai un abonament Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security sau Bitdefender Total Security în contul Central, astfel încât produsul pe care îl instalezi să poată prelua valabilitatea din cont. Dacă ai nevoie de ajutor la activarea abonamentului, consultă acest articol: Cum activez abonamentul Bitdefender?

2. Accesează secțiunea Dispozitivele mele, apoi selectează + Instalează produsele Bitdefender pe dispozitivele tale.

3. Alege Security din fereastra care apare pe ecran, apoi dă clic pe Acest dispozitiv pentru a instala Bitdefender pe PC-ul curent.

• Pentru a instala Bitdefender pe un alt dispozitiv, selectează opțiunea Alte dispozitive. Poți alege opțiunea Copiază link-ul ca să copiezi în clipboard linkul pentru descărcare sau poți alege opțiunea Trimite link-ul prin email. Introduci adresa de e-mail a destinatarului și apeși butonul TRIMITE pentru a trimite prin e-mail linkul de descărcare Bitdefender.

4. Așteaptă să se finalizeze descărcarea și apoi rulează kitul de instalare Bitdefender. Acest buton te va ajuta să-l localizezi în browser install 2020 1

5. Kitul de instalare mai întâi este actualizat, apoi se afișează asistentul de configurare. Descărcarea fișierelor de instalare poate dura mai mult în cazul unei conexiuni internet lente.

6. Alege limba în care dorești să instalezi produsul.

7. Apasă INSTALARE pentru a confirma preferințele și a începe instalarea. Așteaptă până când instalarea este finalizată.

8. Dă clic pe Începe verificarea dispozitivului pentru a iniția o scanare a zonelor critice ale sistemului. După finalizarea scanării, selectează Deschide interfața Bitdefender.

• Dacă nu dorești să efectuezi scanarea, alege Omitere.

9. În fereastra Primii pași, poți vizualiza detaliile abonamentului tău activ. Dă clic pe FINALIZARE pentru a accesa interfața Bitdefender.

Produsul tău Bitdefender este acum instalat și activat!

 

A fost util acest articol?
Rating: 1.0/1. From 134 votes.
Please wait...

    Sorry about that

    How can we improve it?

    For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

    Popular tutorial videos icon

    Videoclipuri populare "Cum să"