Instalarea Bitdefender pe Windows

Protejarea dispozitivelor tale Windows cu Bitdefender este cât se poate de ușoară. Înainte de a continua, asigură-te că PC-ul îndeplinește cerințele de sistem.

Să începem instalarea!


 

VIDEO

1. Conectează-te la contul tău Bitdefender Central. Introdu adresa ta de e-mail și parola contului Central, apoi apasă pe AUTENTIFICARE.

• Dacă nu ai încă un cont Central, alege CREARE CONT, apoi finalizează procesul de înregistrare.

2. Accesează secțiunea Dispozitivele mele, apoi selectează INSTALARE PROTECȚIE.

3. În fereastra Protejează-ți dispozitivele, selectează opțiunea Protejează acest dispozitiv pentru a instala Bitdefender pe PC-ul curent.

• Pentru a instala Bitdefender pe un alt dispozitiv, selectează opțiunea Protejează alte dispozitive. Poți alege să copiezi în clipboard linkul pentru descărcare sau poți selecta opțiunea TRIMITE LINK PENTRU DESCĂRCARE. Introduci adresa de e-mail a destinatarului și alegi opțiunea TRIMITE E-MAIL pentru a trimite prin e-mail linkul pentru descărcarea Bitdefender.

4. Așteaptă să se finalizeze descărcarea și apoi rulează kitul de instalare Bitdefender. Acest buton te va ajuta să-l localizezi în browser install 2020 1

5. Kitul de instalare mai întâi este actualizat, apoi se afișează asistentul de configurare. Descărcarea fișierelor de instalare poate dura mai mult în cazul unei conexiuni internet lente.

6. Alege limba în care dorești să instalezi produsul.

7. Apasă INSTALARE pentru a confirma preferințele și a începe instalarea. Așteaptă până când instalarea este finalizată.

8. Dă clic pe Începe verificarea dispozitivului pentru a iniția o scanare a zonelor critice ale sistemului. După finalizarea scanării, selectează Deschide interfața Bitdefender.

• Dacă nu dorești să efectuezi scanarea, alege Omitere.

9. În fereastra Primii pași, poți vizualiza detaliile abonamentului tău activ. Dă clic pe FINALIZARE pentru a accesa interfața Bitdefender.

Produsul tău Bitdefender este acum instalat și activat!

 

A fost util acest articol?
Rating: 1.0. From 36 votes.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Videoclipuri populare "Cum să"