Consumer Support » Instalarea Bitdefender pe Windows

Instalarea Bitdefender pe Windows

Acest articol te va ghida pas cu pas în instalarea Bitdefender pe calculatoare Windows. De asemenea, poți viziona tutorialul prezentat în videoclipul de mai jos.

Înainte de a începe instalarea, asigură-te că PC-ul tău îndeplinește cerințele de sistem pentru a rula Bitdefender și că deții un abonament valid în contul tău Bitdefender Central, astfel încât produsul pe care îl instalezi să poată prelua valabilitatea din cont. Abonamentele active sunt listate în secțiunea "Abonamentele mele" din Central. Pentru mai multe informații referitoare la abonamente, consultă acest articol - Cum activez abonamentul Bitdefender?


 

VIDEO - Instalarea Bitdefender pe Windows

 

1. Accesează contul tău Bitdefender Central de pe calculatorul pe care dorești sa îl protejezi. Dacă nu ai deja un cont, te rugăm să creezi unul.

2. Selectează secțiunea Dispozitivele mele.

3. În fereastra Dispozitivele mele, dă clic pe + Instalează produsele Bitdefender pe dispozitivele tale.

4. În fereastra nou deschisă, alege Security, apoi dă clic pe Acest dispozitiv pentru a descărca Bitdefender pe sistem.

5. Așteaptă să se finalizeze descărcarea și apoi rulează kitul de instalare Bitdefender salvat. Acest buton te va ajuta să-l localizezi în browser install 2020 1

Nota: Kitul de instalare mai întâi este actualizat, apoi se afișează asistentul de configurare. Descărcarea fișierelor de instalare poate dura mai mult în cazul unei conexiuni internet lente.

6. Alege limba în care dorești să instalezi produsul Bitdefender.

7. Apasă INSTALARE pentru a confirma preferințele și a începe instalarea. Așteaptă până când instalarea este finalizată.

8. Dă clic pe Începe verificarea dispozitivului pentru a iniția o scanare a zonelor critice ale sistemului. După finalizarea scanării, selectează Deschide interfața Bitdefender.

    • Dacă nu dorești să efectuezi scanarea, alege Omitere.

9. În fereastra Primii pași, poți vizualiza detaliile abonamentului tău activ. Dă clic pe FINALIZARE pentru a accesa interfața Bitdefender.

 

Soluția de securitate Bitdefender a fost instalată cu succes pe calculator!

Related Articles

Popular tutorial videos icon

Videoclipuri populare "Cum să"