PC-ul meu Windows îndeplinește cerințele de sistem pentru utilizarea Bitdefender?

Înainte de instalarea Bitdefender pe Windows, cel mai bine este să verifici dacă dispozitivul tău îndeplinește cerințele de sistem. În cazul în care calculatorul nu întrunește toate cerințele de sistem, Bitdefender nu va fi instalat sau nu va funcționa în mod corespunzător, determinând reducerea vitezei de funcționare și instabilitatea sistemului.

 

Cerințe de sistem

Bitdefender poate fi instalat numai pe computere care rulează următoarele sisteme de operare:

  • Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 și Windows 11
  • Memorie (RAM): 2 GB
  • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB (cel puțin 800 MB pe unitatea de sistem)

* Performanța sistemului poate fi afectată pe calculatoarele cu procesoare de generație mai veche.

ⓘ Notă: Sunt suportate numai sistemele de operare finale și lansate oficial. Versiunile Beta sau Windows Insider Preview ale noilor sisteme de operare nu sunt compatibile.

 

 

Cerințe software

Pentru a putea folosi Bitdefender și toate caracteristicile sale, computerul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe software:

  • Internet Explorer versiunea 11

 

 

Cum se verifică cerințele de sistem

Înainte de instalare, computerul trebuie să îndeplinească cerințele de sistem. Poți afla ce sistem de operare are calculatorul și informații referitoare la hardware prin urmarea instrucțiunilor prezentate mai jos. Ce versiune de Windows folosesc?

ⓘ Notă: Pentru a schimba subtitrarea tutorialului video în română sau altă limbă se poate apăsa butonul CC din partea de jos a videoclipului pentru a activa subtitrările, apoi pictograma ⚙︎, se selectează Subtitles/CC, clic pe Auto-translate și se alege limba dorită.

Dacă sistemul tău îndeplinește toate cerințele, poți continua instalarea.