Restricție regională Bitdefender VPN: Țările în care serviciile VPN sunt ilegale sau interzise

Uneori, este posibil să primiți următorul avertisment atunci când încercați să vă conectați la Bitdefender VPN: "Restricție regională VPN. Locația curentă nu permite utilizarea aplicațiilor VPN. Pentru protecția ta, am restricționat conectivitatea în anumite țări, cum ar fi China, Irak, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Belarus, Oman, Iran și Rusia".

 

De ce apare mesajul Restricție Regională VPN?

Bitdefender VPN - Restricție regională VPN

Aplicația Bitdefender VPN este capabilă să ocolească geo-restricțiile sau firewall-urile guvernamentale, ceea ce poate fi considerat ilegal în unele regiuni în care această aplicație este disponibilă. Deoarece Bitdefender respectă întotdeauna legile locale pentru orice teritoriu în care este aplicația este pusă la dispoziție, funcția VPN a fost dezactivată pentru anumite țări. Derulați în jos această pagină pentru a vedea lista completă a țărilor în care aplicațiile VPN sunt ilegale sau interzise.

Atunci când încercați să vă conectați la Bitdefender VPN în timp ce vă aflați într-o zonă cu reglementări restrictive în ceea ce privește utilizarea serviciilor VPN, veți primi o notificare similară cu cea prezentată aici.

 

Iată ce opțiuni vă sunt puse la dispoziție atunci când apare acest mesaj:

• Opțiunea A. Pentru a închide fereastra de dialog, alegeți pur și simplu opțiunea ANULARE (Cancel) sau ieșiți din aplicația VPN. Bitdefender VPN va rămâne deconectat. 

Funcționalitatea Bitdefender VPN va fi restabilită automat de îndată ce părăsiți o țară în care serviciile VPN sunt interzise.

 

• Opțiunea B. Pentru a ignora avertismentul și a continua pe propriul risc, alegeți butonul CONTINUĂ (Continue Anyway). Conexiunea VPN va fi stabilită.

Efectuați acest pas numai dacă sunteți absolut sigur. Rețineți că, în anumite țări, riscați consecințe grave precum amenzi sau chiar sancțiuni mai drastice pentru utilizarea unui VPN. Vă rugăm să consultați reglementările în vigoare în țările menționate mai jos înainte de călătorie.

Notă: Opțiunea de a continua nu va fi disponibilă pe iPhone și iPad dacă vă aflați în China. Aveți la dispoziție butonul REÎNCEARCĂ care va verifica dacă vă aflați încă în China și se va conecta doar după ce ați părăsit această țară.

 

Restricție Regională VPN: Țările în care serviciile VPN sunt ilegale sau interzise

Dorim să oferim serviciul nostru VPN tuturor. Din păcate, în unele zone, există restricții privind utilizarea unui astfel de serviciu. Pentru protecția dumneavoastră, am restricționat conectivitatea Bitdefender VPN în aceste unsprezece țări în care utilizarea serviciilor VPN este fie ilegală, fie interzisă și riscați o amendă pentru folosirea aplicațiilor VPN:

 

1. Belarus

Restricție regională VPN in Belarus

 

2. China

Restricție regională VPN in China

 

3. Coreea de Nord

VPNs are illegal or banned in North Korea

 

4. Emiratele Arabe Unite

Emirate

 

5. Irak

Irak

 

6. Iran

Iran

 

7. Oman

Restricție regională VPN in Oman

 

8. Rusia

Rusia

 

9. Turcia

Turcia

 

10. Turkmenistan

Restricție regională VPN in Turkmenistan

 

11. Uganda

Restricție regională VPN in Uganda