Restricție regională VPN: Ce țări interzic VPN-urile?

Uneori, atunci când încercați să utilizați Bitdefender VPN, este posibil să apară un avertisment: "Aplicațiile VPN sunt în prezent restricționate în regiunea dvs. Unele țări aplică reglementări restrictive privind utilizarea VPN-urilor. Având în vedere că utilizarea unui serviciu VPN este sancționabilă, asigurați-vă că respectați reglementările locale."

 

Țările care restricționează utilizarea VPN

Dorim să oferim serviciul nostru VPN tuturor. Din păcate, în unele zone, există restricții privind utilizarea unui astfel de serviciu. Pentru protecția dumneavoastră, am restricționat conectivitatea Bitdefender VPN în aceste unsprezece țări în care utilizarea serviciilor VPN este fie blocată, ilegală, sau interzisă și riscați amenzi pentru folosirea aplicațiilor VPN:

Belarus

China

Iran

Irak

Coreea de Nord

Oman

Rusia

Turcia

Turkmenistan

Uganda

Emiratele Arabe Unite

 

Ce trebuie să fac când apare acest avertisment?

restricție regională VPN

Aplicația Bitdefender VPN este capabilă să ocolească geo-restricțiile sau firewall-urile guvernamentale, ceea ce poate fi considerat ilegal în unele regiuni în care această aplicație este disponibilă. Deoarece Bitdefender respectă întotdeauna legile locale pentru orice teritoriu în care este aplicația este pusă la dispoziție, funcția VPN a fost dezactivată pentru anumite țări. Atunci când încercați să vă conectați la Bitdefender VPN în timp ce vă aflați într-o zonă cu reglementări restrictive în ceea ce privește utilizarea serviciilor VPN, veți primi o notificare similară cu cea prezentată aici.

 

Iată ce opțiuni vă sunt puse la dispoziție atunci când apare acest mesaj:

Opțiunea A. Pentru a închide fereastra de dialog, alegeți pur și simplu opțiunea ANULARE (Cancel) sau ieșiți din aplicația VPN. Bitdefender VPN va rămâne deconectat.  Funcționalitatea Bitdefender VPN va fi restabilită automat de îndată ce părăsiți o țară în care serviciile VPN sunt interzise.

 

Opțiunea B. Pentru a ignora avertismentul și a continua pe propriul risc, alegeți butonul CONTINUĂ (Continue Anyway). Conexiunea VPN va fi stabilită. Efectuați acest pas numai dacă sunteți absolut sigur. Rețineți că, în anumite țări, riscați consecințe grave precum amenzi sau chiar sancțiuni mai drastice pentru utilizarea unui VPN. Vă rugăm să consultați reglementările în vigoare în țările menționate mai jos înainte de călătorie.

Notă: Dacă vă aflați în China și folosiți un iPhone sau iPad, nu veți avea opțiunea de a continua. În schimb, veți avea la dispoziție butonul REÎNCEARCĂ care verifică dacă vă aflați încă în China și se conectează doar după ce ieșiți din această țară.