Nu pot accesa un Site Web atunci când Bitdefender VPN este activ. Ce trebuie să fac?

Nu puteți accesa un anumit site web atunci când dispozitivul este conectat la Bitdefender VPN? Unele site-uri web au implementat un sistem de detectare VPN și nu se încarcă sau afișează erori dacă internetul este filtrat printr-un VPN. Pentru a determina dacă ține de VPN, deconectați-vă temporar de la Bitdefender VPN și apoi încercați să vizitați din nou site-ul respectiv. Pentru a vă deconecta de la Bitdefender VPN, apăsați butonul de alimentare de pe interfața VPN. Dacă site-ul tot nu se încarcă după întreruperea VPN-ului, problema are alte cauze. Dacă site-ul se poate încărca în această situație, VPN-ul este cel care cauzează problema.

Iată tot ce puteți încerca după ce constatați că nu puteți accesa o anumită pagină web atunci când Bitdefender VPN este activ:

 

Pasul 1 - Conectați-vă la un alt server Bitdefender VPN

Anumite site-uri web practică geoblocarea ca modalitate de limitare a accesului la conținutul lor în funcție de locația geografică. Geo-blocarea se realizează prin identificarea adresei IP. Ce înseamnă acest lucru? De exemplu, dacă locuiți în SUA și vă conectați Bitdefender VPN la serverul din Suedia, dispozitivului dvs. îi va fi atribuit un IP corespunzător acestei țări. Toate site-urile web vor crede că accesați internetul din Suedia. Dacă încercați acum sa accesați un site al cărui conținut este indisponibil în Suedia, acesta nu va funcționa.

Conectarea la un alt server Bitdefender VPN

Schimbarea serverului Bitdefender VPN

Prin urmare, ca o primă metodă de depanare, dacă nu puteți vizualiza un site web cu VPN-ul activat, conectați-vă la câteva servere VPN diferite din lista de locații disponibile.

Începeți cu țara în care vă aflați în prezent. Bitdefender Premium VPN oferă servere în peste 45 de regiuni din întreaga lume. Dacă nu există un server VPN pentru țara dvs. sau dacă locația VPN este deja setată pentru țara dvs., alegeți cea mai apropiată regiune. De exemplu, dacă locuiți în Monaco, alegeți să vă conectați la Franța.

Pentru a vă conecta la un alt server:

  1. Deschideți aplicația Bitdefender VPN  Bitdefender VPN  pe dispozitivul dvs.
  2. Apăsați butonul Virtual Location (Locație virtuală) din partea inferioară a interfeței.
  3. Selectați orice țară doriți din lista de locații disponibile sau introduceți numele unei țări în bara de căutare pentru a filtra rezultatele.
  4. Faceți clic pe butonul Conectare la [țara aleasă] din partea inferioară a interfeței.

Dacă site-ul nu funcționează indiferent de serverul VPN ales, treceți la pasul următor.

 

 

Pasul 2 - Utilizați funcția Tunel Distinct

Split Tunneling (Tunel distinct) vă permite să direcționați orice site în afara conexiunii VPN, pentru a accesa internetul direct. Această funcție este disponibilă pentru Windows, Mac, Android și iOS.

Selectați una dintre următoarele opțiuni pentru mai multe informații:

După urmarea acestor instrucțiuni, ar trebui să puteți accesa site-ul web atunci când Bitdefender VPN este activ. Pentru a elimina un site din lista Tunel distinct apăsați pictograma in forma de coș de gunoi de lângă acesta.