Consumer Support » Bitdefender VPN: Întrebări frecvente

Bitdefender VPN: Întrebări frecvente

Ce este Bitdefender VPN?

Un VPN (sau Rețea Privată Virtuală - Virtual Private Network) este un serviciu care îți permite să te conectezi la internet prin intermediul unui tunel criptat și sigur. Astfel, traficul tău rămâne privat și anonim.

Bitdefender VPN îți securizează activitatea online astfel încât să rămâi protejat atunci când te conectezi la rețele wireless nesecurizate în aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri. În acest fel, pot fi evitate situațiile nefericite cum ar fi furtul de date personale sau tentativele de a face IP-ul tău accesibil de către hackeri. De asemenea, poate fi accesat conținutul restricționat indiferent de țara care practică cenzurarea conținutului online.

 

Pot să mă conectez la un anumit oraș cu Bitdefender VPN?

Da. În prezent, doar Bitdefender VPN pentru Android & iOS poate fi folosit pentru a selecta un anumit oraș. Iată lista orașelor disponibile:

      • Statele Unite ale Americii - Atlanta, Charlotte, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Newark, Phoenix, Portland, San Jose, Seattle, Washington.
      • Canada - Montreal, Toronto, Vancouver
      • Marea Britanie - Londra, Manchester

 

Când ar trebui să folosesc Bitdefender VPN?

Trebuie să procedezi cu atenție atunci când accesezi, descarci sau încarci conținut pe Internet. Ca să fii sigur că ești protejat atunci când navighezi pe web, îți recomandăm să folosești Bitdefender VPN când:

• când dorești să te conectezi la rețele wireless publice

• dorești să accesezi conținut care în mod normal este restricționat în anumite zone, indiferent dacă ești acasă sau în străinătate

• dorești să-ți păstrezi confidențialitatea datelor personale (nume de utilizator, parole, datele cardului de credit etc.)

• când dorești să-ți ascunzi adresa IP

 

Poate fi instalat Bitdefender VPN ca aplicație autonomă?

Bitdefender VPN este instalat automat împreună cu soluția ta de securitate Bitdefender. Poate fi instalat, de asemenea, ca aplicație autonomă din pagina produsului.

 

Care este diferența dintre versiunea Bitdefender VPN și versiunea Premium VPN?

Bitdefender VPN este inclus implicit în produsul tău Bitdefender pe Windows, Android, macOS și iOS. Oferă 200MB de trafic zilnic (un trafic zilnic de 500 MB este inclus doar in abonamentul Bitdefender Small Office Security) pentru fiecare dispozitiv și te conectează automat la serverul optim, fără a avea posibilitatea să îl modifici. Poți achiziționa un abonament Bitdefender Premium VPN pentru a obține trafic nelimitat și opțiunea de conectare la orice server disponibil. Beneficiile versiunii Premium se vor debloca în momentul în care activezi abonamentul.

 

Va comunica Bitdefender adresa mea IP și datele mele personale unor terți?

Nu, cu Bitdefender VPN ai confidențialitate 100%. Nimeni (agenții publicitare, furnizori de servicii internet, companii de asigurări etc.) nu poate avea acces la conexiunile tale online.

 

Pot avea acces la conținutul restricționat geografic ?

Cu VPN Premium ai acces la o rețea extinsă de locații virtuale în întreaga lume.

 

Bitdefender VPN va avea un efect negativ asupra nivelului de încărcare a bateriei dispozitivului meu?

Bitdefender VPN este conceput să îți protejeze datele personale, să îți ascundă adresa IP în timp ce ești conectat la rețele wireless nesecurizate și la conținutul cu acces restricționat din anumite țări. Pentru a evita consumarea inutilă a bateriei, îți recomandăm să folosești funcția VPN numai atunci când ai nevoie de ea și să te deconectezi atunci când ești offline.

 

Bitdefender Premium VPN este un abonament diferit?

Da, Bitdefender Premium VPN este un abonament separat de cel al soluției de securitate Bitdefender.

 

Ce se întâmplă când abonamentul pentru soluția mea de securitate Bitdefender expiră, dar mai am încă un abonament valabil Premium VPN?

În momentul în care abonamentul Bitdefender expiră dispozitivul tău nu va mai fi protejat împotriva amenințărilor și nu vei fi avertizat când încerci să accesezi site-uri periculoase. Totuși, funcția Premium VPN va fi încă disponibilă în produs.

 

De ce este redusă viteza de navigare pe internet atunci când sunt conectat prin Bitdefender VPN?

Bitdefender VPN este conceput să îți ofere o navigare ușoară pe web; totuși, conexiunea ta la internet sau distanța față de serverul la care te conectezi pot cauza o încetinire. În acest caz, dacă nu trebuie neapărat să te conectezi din locația ta la un server îndepărtat (de ex. din SUA sau China), îți recomandăm să permiți Bitdefender VPN să te conecteze automat la cel mai apropriat server, sau să găsești un server mai apropiat de locația ta curentă.

 

Câte dispozitive acoperă abonamentul meu VPN Premium?

Indiferent de tipul de abonament, VPN Premium poate fi utilizat pe maximum 10 dispozitive simultan.

Dacă soluția ta de securitate Bitdefender include un abonament VPN Premium (de exemplu, Bitdefender Premium Security), atunci VPN va avea aceeași limita de dispozitive precum pachetul de securitate (10, 15 etc.). Poți proteja același număr de dispozitive incluse în abonamentul tău Bitdefender pentru soluția de securitate, dar nu vei putea conecta la VPN mai mult de 10 dispozitive odată.

Dacă soluția ta de securitate Bitdefender nu include un abonament VPN Premium (cum ar fi Bitdefender Family Pack care acoperă până la 15 dispozitive), atunci când achiziționezi un abonament VPN Premium acesta va acoperi doar 10 dispozitive, nu 15.

 

Cum depanez erorile de conexiune VPN?

Dacă întâmpini probleme în timp ce utilizezi Bitdefender VPN, poți încerca să le rezolvi urmând instrucțiunile furnizate în acest articol - Depanarea erorilor de conexiune Bitdefender VPN.

 

Popular tutorial videos icon

Videoclipuri populare "Cum să"