Ce este Bitdefender Mobile Security pentru iOS?

Bitdefender Mobile Security pentru iOS este o aplicație gratuită concepută pentru a vă proteja datele sensibile împotriva pericolelor online. Beneficiezi de cea mai puternică protecție împotriva amenințărilor, cu cel mai mic impact asupra bateriei.

  • Păstrați-vă datele personale în siguranță atunci când sunteți online: parole, adrese, informații sociale și financiare. Evitați expunerea accidentală a datelor și utilizarea necorespunzătoare pentru toate aplicațiile instalate.
  • Primiți alerte instantanee ori de câte ori este prevenit un incident de securitate. Remediați orice configurație greșită de securitate care vă poate pune datele în pericol și verificați-vă conturile online împotriva încălcărilor de date.

 

Cerințe de sistem

Bitdefender Mobile Security pentru iOS funcționează pe orice dispozitiv care rulează iOS 12 și versiunile ulterioare și necesită o conexiune activă la internet pentru activare și detectarea scurgerilor de date.

 

Caracteristici

Bitdefender Mobile Security pentru iOS

Scam Alert

Cel mai nou strat de protecție preventivă care se asigură că escrocheriile și încercările de phishing nu se regăsesc în calendarul și mesajele tale. Acum poți folosi filtrul Bitdefender Mobile Security SMS/MMS pentru a te asigura că mesajele de la expeditori necunoscuți care conțin link-uri malițioase sunt trimise direct în folderul de mesaje nedorite.

Scam Alert va identifica, de asemenea, evenimentele malițioase din calendar, ajutându-vă să faceți față "virusului calendaristic".

 

Protecție web

Folosiți-vă iPhone-ul fără griji, știind că tot traficul dvs. este protejat. Este suficient să activați Protecția web și toate paginile de phishing și conexiunile periculoase care urmăresc informațiile dvs. personale (cum ar fi detaliile cărții de credit sau numărul de asigurare socială) vor fi blocate. Acum puteți face cumpărături și tranzacții bancare online în siguranță, fără să vă faceți griji că datele dvs. financiare vor fi furate.

Și nu doar activitatea dvs. de navigare este protejată împotriva escrocheriilor, a tentativelor de phishing și a amenințărilor online. Orice aplicație de pe iPhone care trimite informații pe internet este împiedicată să le folosească în mod abuziv.

 

Scanare de securitate

Siguranța începe cu elementele de bază. Efectuați scanări pentru a afla dacă există configurații greșite care vă pun în pericol telefonul și datele și închideți aceste lacune pentru a vă bucura de o securitate completă. Bazează-te pe sfaturile și recomandările pe care ți le oferim pentru a-ți crește nivelul de protecție.

 

Confidențialitate cont

Contul dvs. de e-mail este încă privat? Utilizați Confidențialitate cont pentru a afla dacă informațiile din contul dvs. au fost divulgate. Pur și simplu validați-vă adresa de e-mail cu aplicația, iar Bitdefender Mobile Security pentru iOS va efectua o verificare pentru a descoperi dacă a fost încălcată confidențialitatea dvs. și vă va anunța dacă este timpul să schimbați parolele

 

VPN

VPN-ul Bitdefender inclus oferă un nivel suplimentar de confidențialitate care vă securizează tot traficul pentru a preveni orice pierdere de date.

Bitdefender VPN vă protejează prezența online prin criptarea întregului trafic de internet. De asemenea, securizează conexiunea dispozitivului dvs. în timp ce vă conectați la hotspoturi Wi-Fi publice, rețele de date celulare și alte locații publice.

Gratuit - 200 MB trafic/zi.