Ghid de utilizare a funcției Bitdefender Confidențialitate Cont pentru iOS

Funcția Confidențialitate cont din Bitdefender Mobile Security for iOS verifică dacă v-a fost compromis contul de e-mail într-o breșa de securitate.

Despre scurgerile de date

O scurgere de date este un incident de securitate cibernetică în care informații sensibile, confidențiale sau protejate sunt accesate, dezvăluite, furate sau utilizate de persoane sau entități neautorizate. Breșele de date pot apărea din diverse motive, inclusiv atacuri cibernetice, hacking, erori umane, vulnerabilități ale sistemului sau amenințări din interior. Atunci când are loc o încălcare a securității datelor, aceasta duce adesea la expunerea de informații personale, financiare, medicale sau brevetate.

 

Utilizarea funcției Confidențialitate Cont pentru iOS

Confidențialitate cont iOSPentru a verifica dacă adresa dvs. de e-mail a fost compromisă într-o încălcare a securității datelor, puteți urma acești pași folosind aplicația Bitdefender Mobile Security pentru iOS:

 

1. Deschideți aplicația Bitdefender Mobile Security instalată pe iPhone sau iPad.

 

2. Atingeți opțiunea Mai mult ••• situată în colțul din dreapta jos al aplicației.

 

3. Din meniul care apare, selectați Confidențialitate cont.

 

4. Apoi atingeți Adaugă cont pentru a începe procesul.

Adaugă cont
5. Introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o verificați pentru scurgeri, apoi atingeți Continuă.

 

6. Bitdefender va verifica adresa de e-mail pentru a se asigura că este validă. Veți primi un e-mail cu un cod la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.

 

7. Deschideți căsuța de e-mail și căutați e-mailul de la Bitdefender. Acesta ar trebui să conțină un cod de validare. Dacă nu găsiți e-mailul de validare, verificați și folderul Spam. Ce trebuie să faceți dacă nu primiți codul de validare

 

8. Reveniți la aplicația Bitdefender și introduceți codul de validare pe care l-ați primit.

 

9. După introducerea codului, atingeți butonul Începe din fereastra Confidențialitate cont. Bitdefender va verifica apoi dacă adresa dvs. de e-mail a fost compromisă.

 

Luați măsuri

Dacă se găsesc scurgeri de date în oricare dintre conturile dvs. de e-mail, este recomandat să schimbați parola pentru acel cont cât mai curând posibil. Iată câteva sfaturi pentru a crea o parolă puternică și sigură:

  • Asigurați-vă că are cel puțin opt caractere.
  • Folosiți atât litere mici, cât și majuscule.
  • Includeți cel puțin un număr sau un simbol, cum ar fi #, @, % sau !

Nu uitați să urmați cele mai bune practici pentru securitatea online, cum ar fi utilizarea unor parole puternice și unice pentru fiecare cont, activarea autentificării cu doi factori, acolo unde este disponibilă, și monitorizarea regulată a conturilor dvs. pentru orice activitate suspectă.