Ghid de utilizare Bitdefender VPN pentru iOS: Conectare, Setări, Abonamente

În acest articol, vă vom prezenta aplicația Bitdefender VPN pentru iOS și iPadOS. Vom vedea cum se poate selecta un server VPN, ajusta setările și trece la abonamentul Premium VPN.

Atunci când utilizați Bitdefender VPN, datele dvs. sunt criptate și călătoresc printr-un tunel securizat, fiind aproape imposibil ca alții să vadă ce faceți online sau să vă acceseze informațiile private. Adresa dvs. IP reală este ascunsă, iar site-urile web și serviciile online vor vedea doar adresa IP a serverului VPN. Acest lucru adaugă un nivel suplimentar de securitate și confidențialitate activităților dvs. online, în special atunci când utilizați rețele Wi-Fi publice, deoarece vă ajută să vă protejați datele de potențiali hackeri și spionaj. Pe lângă sporirea confidențialității online, VPN-ul poate fi utilizat și pentru a accesa conținut restricționat în anumite țări sau regiuni.

Selectați una dintre următoarele secțiuni pentru mai multe informații:

 

Prezentare video

Notă: Pentru a schimba subtitrarea tutorialului video în română sau altă limbă se poate apăsa butonul CC din partea de jos a videoclipului pentru a activa subtitrările, apoi pictograma ⚙︎, se selectează Subtitles/CC, clic pe Auto-translate și se alege limba dorită.