Cum se poate verifica versiunea Firmware Bitdefender BOX

Acest articol vă ghidează pas cu pas pentru a verifica și actualiza manual versiunea de firmware de pe Bitdefender BOX. Bitdefender lansează în mod regulat actualizări de firmware pentru a îmbunătăți performanța produsului, a adăuga noi funcții și a crește nivelul de securitate. Pentru a vă asigura că cele mai recente caracteristici sunt disponibile pentru Bitdefender BOX, asigurați-vă că rulează ultima versiune de firmware.

Pentru a verifica și actualiza firmware-ul de pe Bitdefender BOX, utilizați aplicația Bitdefender Central după cum urmează:

 

1. Deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dvs. și mergeți la pictograma "Devices" (Dispozitive) din partea de jos a ecranului.

Bitdefender Central

 

 

2. În continuare, selectați Bitdefender BOX în lista de dispozitive.

Bitdefender BOX

 

 

3. Apoi, atingeți rotița dințată din colțul din dreapta sus pentru a deschide setările Bitdefender BOX.

Cum se verifica versiunea firmware Bitdefender BOX

 

 

4. După ce ați deschis meniul Settings (Setări), derulați în jos și atingeți opțiunea "Firmware information" (Informații despre firmware).

Cum se verifica versiunea firmware Bitdefender BOX

5. Aici, puteți verifica dacă firmware-ul Bitdefender BOX este la zi comparând informațiile afișate lângă "Versiunea firmware curentă" cu "Ultima versiune firmware".

Opțiunea "Automatic firmware update" (Actualizare automată de firmware) poate fi dezactivată sau activată pentru a opri sau relua actualizarea automată.

Pentru a efectua o actualizare manuală, puteți apăsa butonul UPDATE NOW (Actualizează), care devine activ doar atunci când este disponibil un nou firmware.

Cum se verifica versiunea firmware Bitdefender BOX