Cum se configurează accesul la Rețeaua de Oaspeți pe Bitdefender BOX

Acest articol vă ghidează pas cu pas pentru a activa și configura accesul la rețeaua de oaspeți pe Bitdefender BOX. Ori de câte ori vă partajați parola Wi-Fi vă puneți în pericol rețeaua de acasă, chiar dacă oferiți parola doar prietenilor. Cum ar fi dacă ar exista o modalitate de a le permite invitaților să folosească liber conexiunea dvs. la internet iar în același timp să vă puteți păstra private fotografiile de vacanță?

Bitdefender BOX vă permite să adăugați în siguranță dispozitivele mobile ale prietenilor dvs. la rețeaua Wi-Fi, fără a vă pune în pericol intimitatea.

Bitdefender BOX - rețeaua de oaspeți

 

 

Bitdefender BOX vă permite să creați o rețea sigură pentru oaspeți

Dispozitivele invitaților pot avea probleme necunoscute, precum viruși care vă pot infecta si expune la vulnerabilități rețeaua de acasă.

De aceea, Bitdefender BOX, hub-ul inteligent de securitate cibernetică pentru locuință, include Rețeaua de oaspeți, permițându-le prietenilor să se conecteze la rețeaua Wi-Fi de acasă fără a vă pune în pericol intimitatea și securitatea. Dispozitivele dvs. nu vor împărți aceeași conexiune cu telefoanele mobile, tabletele sau computerele vizitatorilor.

În acest fel, dacă un dispozitiv al oaspeților este infectat, rețeaua dvs. principală va rămâne protejată in fața amenințărilor - precum troienii și alte tipuri de malware. Întrucât vor folosi Wi-Fi-ul dvs. doar în rețeaua de oaspeți, vizitatorii nu vor avea acces la niciuna dintre resursele pe care le partajați cu familia dvs., cum ar fi fotografiile sau alte informații pe care doriți să le păstrați private.

 

 

Cum funcționează?

Rețeaua pentru oaspeți vă permite să creați două rețele separate: una pentru familie și una pentru vizitatorii temporari. Dispozitivele conectate la rețeaua de oaspeți nu vor putea accesa, partaja fișiere și imprimante conectate la rețeaua principală.

Toată lumea se va bucura de acces Wi-Fi, fără a amenința siguranța și intimitatea familiei dvs. Această funcție este ușor de utilizat și veți avea control complet asupra a ceea ce se întâmplă în rețeaua dumneavoastră Bitdefender BOX.

 

 

Cum pot configura accesul la rețeaua de oaspeți?

Începeți prin a crea rețeaua de oaspeți din aplicația Bitdefender Central:

 

1. Deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dvs. și accesați pictograma "Dispozitive" din partea de jos a ecranului.

Bitdefender Central

 

 

2. În continuare, selectați Bitdefender BOX în lista de dispozitive.

BOX

 

 

3. Apoi, atingeți rotița dințată din colțul din dreapta sus pentru a deschide setările Bitdefender BOX.

activați rețeaua de oaspeți

 

 

4. După ce ați deschis meniul Settings (Setări), apăsați pe opțiunea "Guest Network" (Rețea de oaspeți).

Rețeaua de oaspeți

 

 

5. Activați opțiunea "Enable Guest network" (Activează rețeaua de oaspeți), apoi introduceți un nume și o parolă pentru acest nou Wi-Fi pe care să îl împărtășiți cu cei care vin in vizită. 

Atingeți butonul SAVE (Salvare) la final pentru a aplica modificările.

Activați rețeaua de oaspeți