Cum se permite accesul la un site web blocat de Bitdefender BOX

Acest articol vă ghidează pas cu pas pentru a adăuga un site web blocat la lista de excepții Bitdefender BOX și pentru a vizualiza și gestiona elementele excluse.

Amenințările online îi atacă zilnic pe oameni din toate unghiurile din cauza numărului de dispozitive vulnerabile de pe piață care crește exponențial și din cauza modului în care sunt utilizați în ultima vreme vectori de atac mai complecși. Bitdefender BOX va poate ajuta să dețineți controlul securității cibernetice pentru locuințe dvs. inteligentă, anunțându-vă dacă vă aflați pe un site web care conține programe periculoase. Bitdefender BOX utilizează o bază de date mare de linkuri nesigure și blochează accesul la toate acestea, anunțându-vă când o pagină accesată a fost trecută pe lista neagră pentru o navigare sigură. Când ajungeți pe o pagină nesigură care se pretinde a fi legală pentru a vă fura datele, Bitdefender BOX o blochează automat indiferent de dispozitivul de pe care navigați.

 

Permiteți accesul la un site web blocat de Bitdefender BOX

1. Deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dvs. și mergeți la pictograma "Notificări" din partea de jos a ecranului.

Cum se permite accesul la un site web blocat de Bitdefender BOX

 

2. Selectați notificarea dorită care conține URL-ul blocat și atingeți "Allow access to page" (Permiteți accesul la pagină). Este foarte simplu!

Cum se permite accesul la un site web blocat de Bitdefender BOX             Cum se permite accesul la un site web blocat de Bitdefender BOX

 

 

Vizualizați și gestionați elementele excluse

1. Pentru a verifica lista de excluderi, puteți accesa în orice moment pictograma "Devices" (Dispozitive) din partea de jos a ecranului.

Cum gestionați elementele excluse

 

2. Selectați Bitdefender BOX în lista de dispozitive.

Bitdefender BOX

 

3. Apoi atingeți rotița dințată din colțul din dreapta sus pentru a deschide setările Bitdefender BOX.

setări Bitdefender BOX

 

4. După ce ați deschis meniul Setări, apăsați pe "Lista de excepții" din partea de sus a ecranului.

De aici se pot revizui și gestiona elementele excluse. Puteți adăuga anumite URL-uri la lista de excepții Bitdefender BOX dacă adresele blocate sunt sigure.

Lista de excepții