Bitdefender QuickScan
Bitdefender

QuickScan

Scanare gratuită în rețea


  • Bitdefender QuickScan este un instrument online care folosește tehnologia de scanare "in-the-cloud" pentru a detecta foarte repede acțiunile malware care rulează pe un computer, de obicei în mai puțin de 60 de secunde.

Scanare gratuită în rețea

Bitdefender QuickScan foloseste tehnologia de scanare "in-the-cloud" pentru a detecta programele malware active de pe sistemul dvs. în mai puțin de un minut. Pentru că se concentrează pe amenințările active, produsul utilizează doar o parte din resursele sistemului folosite în mod normal de o scanare normală și nu necesită actualizarea semnăturilor de viruși, procesul de detectare de la distanță fiind efectuat de pe serverele Bitdefender.

Caracteristici principale

  • Rapid. Bitdefender Quickscan are la bază tehnologia "in the cloud" fiind un mecanism de detecție a virușilor și a programelor spyware, devenind astfel o alternativă la programele antivirus tradiționale.
  • Ușor de folosit. Serviciul QuickScan poate fi accesat de pe orice calculator conectat la Internet. Nu aveți nevoie să instalați un program, să efectuați actualizări sau sarcini de configurare. Dacă doriți să folosiți QuickScan fără a vizita site-ul nostru, îl puteți instala ca extensie de browser sau ca widget.
  • QuickScan detectează numai virușii și programele spyware care sunt active în memorie sau prezența lor în fișierele rulate la pornirea sistemului. Virușii inactivi nu sunt scanați și, prin urmare, nu sunt detectați. Pentru a executa o scanare completă a sistemului se pot utiliza una dintre soluțiile de securitate Bitdefender.
  • Ușor. Pe baza recunoscutelor tehnologii antivirus de la Bitdefender, QuickScan detectează virușii și programele spyware fără a încetini calculatorul, cele mai multe operațiuni fiind efectuate de la distanță, pe serverele Bitdefender.
  • Întotdeauna pregătit. Nu aveți nevoie de actualizarea semnăturilor de viruși pentru că procesul de scanare are loc direct din serverele noastre.
  • Verifică de două ori starea securității sistemului d-voastră chiar dacă aveți deja un alt program de securitate instalat.
Bitdefender QuickScan
Bitdefender

QuickScan

Scanare gratuită în rețea