Bitdefender Password Manager va înlocui funcția Portofel

La 5 aprilie 2023 începe procesul de Final Ciclu de Viață (End of Life) pentru vechea funcție Portofel din Bitdefender care va fi înlocuită de noul Bitdefender Password Manager. Bitdefender Password Manager este un serviciu multiplatformă de ultimă generație pentru stocarea și organizarea parolelor.

 

Clienții noi care instalează produse Bitdefender după această dată nu vor mai avea funcția Portofel în interfață. În schimb, vor vedea un link către Bitdefender Password Manager.

 

Clienții existenți cu abonamente active pentru aplicațiile Bitdefender Total Security, Internet Security sau Antivirus Plus vor avea acces la funcția Portofel până la 15 octombrie 2023. După această dată, se vor pierde toate funcționalitățile Portofel. Cu toate acestea, datele lor stocate in Portofel vor rămâne în siguranță si vor putea fi exportate în orice moment. Utilizatorii curenți vor beneficia de asistență până la 31 decembrie 2023, așa cum este indicat în tabelul "Etape și date de sfârșit de viață pentru funcția Portofel", în conformitate cu termenii și condițiile din contractul de abonament. Cel de-al doilea tabel "Produse afectate de acest anunț" documentează produsele Bitdefender afectate de această schimbare.

 

Etape și date de Final Ciclu de Viață pentru funcția Portofel

Etapă

Definiție

Dată

Final comercializare

Ultima dată la care se mai poate comanda produsul Bitdefender care include Portofel. Produsul nu va mai fi disponibil pentru achiziționare cu modulul Portofel după această dată.

5 aprilie 2023

Final ciclu de viață

Ultima dată la care Bitdefender poate lansa actualizari software sau remedieri de erori pentru funcția Portofel. După această dată, nu se va mai lucra la îmbunătățirea, repararea, întreținerea sau testarea acestei funcții.

15 octombrie 2023

Final asistență

Ultima dată la care puteți primi servicii de asistență pentru funcția Portofel. După această dată, toate serviciile de suport pentru Portofel încetează iar caracteristica devine depășită.

31 decembrie 2023

 

Produse afectate de acest anunț

Produs

Sistem de operare

Bitdefender Total Security

Windows

Bitdefender Internet Security

Windows

Bitdefender Antivirus Plus

Windows

 

Cale de migrare

Portofelul este înlocuit de noul Bitdefender Password Manager. În orice moment, clienții vor putea activa gratuit o versiune de evaluare extinsă Bitdefender Password Manager pentru a importa și înlocui baza de date din Portofel. Pentru a facilita tranziția, acest lucru va fi posibil direct din secțiunea Portofel a soluției de securitate Bitdefender. Când versiunea de evaluare expiră, aceștia vor pot achiziționa Bitdefender Password Manager și migra la acest serviciu multiplatformă. Informații suplimentare despre Bitdefender Password Manager sunt disponibile aici:
https://www.bitdefender.ro/consumer/support/obtine-ajutor-pass-manager/

 

Pentru informații despre cum se poate trece de la Portofel la Bitdefender Password Manager, accesați:
https://www.bitdefender.ro/consumer/support/answer/21815/