Bitdefender Antivirus Free Edition va fi retras din decembrie 2021

Bitdefender Antivirus Free Edition pentru computere Windows va fi retras începând cu luna decembrie 2021. După această dată, Bitdefender Antivirus Free va fi oficial întrerupt și nu va mai putea fi instalat.

Bitdefender Antivirus Free va fi retras

Bitdefender Antivirus Free Edition ajunge la finalul ciclului de viață în decembrie 2021

 

Prezentare generală

Bitdefender se angajează să ofere clienților săi soluții de securitate inovatoare și eficiente. Pe măsură ce platformele evoluează, la fel se întâmplă și cu produsele și tehnologiile noastre. Drept urmare, Bitdefender își dezvoltă și modifică in permanenta portofoliul de produse.

Procesul de End of Life - EOL este o parte esențială a ciclului de viață pentru produsele de securitate.

Ca atare, Bitdefender Antivirus Free Edition pentru Windows va ajunge la finalul ciclului în decembrie 2021. Acest antivirus gratuit nu va mai fi disponibil pe site-ul Bitdefender după această lună. Funcțiile antivirus vor fi păstrate, dar aplicația nu va mai primi actualizări, inclusiv corecții de securitate, după încheierea oficială a perioadei de asistență.

 

 

Sfârșitul ciclului de viață pentru Bitdefender Antivirus Free Edition (Windows)

Procesul EOL Bitdefender începe odată cu anunțul End of Life și implică următoarele etape majore:

  • Încheierea ciclului de viață: decembrie 2021. Ultima dată la care Bitdefender Antivirus Free mai este disponibil pentru descărcare. După această dată, nu vom mai dezvolta, repara, întreține sau testa noi versiuni ale acestui program.
  • Încheierea perioadei de asistență: 30 iunie 2022. Ultima dată la care clienții pot primi asistență pentru Bitdefender Antivirus Free. După această dată, produsul va ajunge, de asemenea, la sfârșitul duratei de viață a suportului.

 

 

Ce înseamnă retragerea Bitdefender Antivirus Free pentru clienții existenți

  • Oprim posibilitatea de a descărca și instala Bitdefender Antivirus Free pentru Windows începând luna decembrie 2021.
  • Bitdefender Antivirus Free pentru Android nu este afectat și va continua. Doar versiunea gratuită pentru Windows desktop este retrasă.
  • Produsele Bitdefender Antivirus Free deja instalate vor continua să funcționeze și să detecteze malware până la 30 iunie 2022, când toate actualizările vor înceta si va trebui să găsiți o soluție alternativă. Sperăm ca acest interval să vă ofere suficient timp pentru a putea alege și instala o soluție alternativă care să protejeze computerul. În calitate de experți în securitate cibernetică, vă sfătuim să nu vă lăsați PC-ul neprotejat. Atacurile malware au devenit extrem de sofisticate, deci este esențial să aveți în permanență o soluție de securitate activă pe dispozitivele dumneavoastră.
  • Toți clienții Bitdefender Antivirus Free vor primi notificări în cadrul produsului și un e-mail de la [email protected], prin care vor fi anunțați că acest produs antivirus va fi retras. De asemenea, e-mailul include o ofertă specială pentru Bitdefender Total Security.

Emailul care anunță utilizatorii că Bitdefender Antivirus Free Edition urmează a fi retras

  • În orice moment, pentru a evita întreruperea protecției, utilizatorii pot migra la noua aplicație îmbunătățită Bitdefender Antivirus Free for Windows. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre noua versiune gratuită.

 

Faceți cunoștință cu noul Bitdefender Antivirus Free pentru Windows