Bitdefender continuă să ofere suport antimalware pentru Windows 7 până la 14 ianuarie 2023

Începând cu 14 ianuarie 2020, Microsoft nu mai oferă suport pentru Windows 7. Sistemul de operare reprezintă aproximativ 25% din versiunile de Windows folosite. Acest lucru înseamnă că utilizatorii Windows 7 nu vor mai primi actualizări de securitate, devenind ținta anumitor tipuri de infecții care exploatează vulnerabilități de sistem neremediate.

Bitdefender continuă să ofere suport antimalware pentru Windows 7 până la 14 ianuarie 2023

Aceasta acțiune face parte din planul Microsoft de a migra utilizatorii către versiuni de sisteme de operare mai noi, cu tehnologii moderne de securitate și utilizare. Pentru firmele și organizațiile care încă se bazează pe Windows 7, Microsoft va prelungi perioada de actualizări de securitate.

Bitdefender înțelege dificultățile și provocările cu caracter de securitate cu care se confruntă utilizatorii și își propune să-i ajute să rămână protejați pe parcursul schimbărilor de software.

 

Bitdefender va continua să ofere suport antimalware utilizatorilor Windows 7 pentru următoarele 36 de luni, până la 14 ianuarie 2023. Vă invităm să verificați pagina Bitdefender privind politica end of life pentru actualizări cu privire la momentul în care vom înceta sa oferim asistență pentru acest sistem de operare Windows.

Pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii de securitate, Bitdefender recomandă clienților Microsoft Windows 7 existenți să migreze la cea mai recentă versiune suportată a unui sistem de operare, cât mai curând posibil.