Cum se poate reseta parola principală Bitdefender Password Manager

Acest articol vă ghidează să resetați parola principală Bitdefender Password Manager în câțiva pași simpli. Utilizând o singură parolă principală, Bitdefender Password Manager vă facilitează accesul la toate parolele dvs. și le păstrează în siguranță.

Notă: Înainte de a începe, trebuie să știți că funcția "Schimbă parola principală" nu este disponibilă pe dispozitivele mobile. Singura modalitate prin care vă puteți schimba sau recupera parola principală este prin intermediul extensiei de browser Bitdefender Password Manager pe un PC Windows sau Mac.


 

Resetați parola principală în 10 pași

Iată cum vă puteți schimba parola master ca măsură de precauție și cum puteți crea una nouă în Bitdefender Password Manager:

 

1. După ce ați instalat extensia de browser, faceți clic pe pictograma Password Manager Bitdefender Password Manager din bara de instrumente a browserului web.

 

2. Introduceți parola master actuală pentru a debloca setările.

Deblocare cu parola principala

Notă: Dacă nu vă mai amintiți parola principală, faceți clic pe opțiunea Am uitat parola din același ecran. Introduceți cheia de recuperare formata din 24 de cifre furnizată în timpul primei configurări Bitdefender Password Manager, apoi veți putea alege o nouă parolă principală. Dacă uitați sau rătăciți atât parola principală, cât și cheia de recuperare, ca ultimă soluție, contactați un reprezentant Bitdefender pentru a vă ajuta să resetați contul. Resetarea contului șterge toate datele și parolele salvate în Bitdefender Password Manager.

 

3. În colțul din stânga sus al Password Manager, faceți clic pe ≡ pentru a extinde meniul din stânga, apoi accesați opțiunea ⚙︎ Settings (Setări).

Bitdefender Password Manager - Setări

 

4. Faceți clic pe butonul My account (Contul meu) din secțiunea Account (Cont).

Contul meu

 

5. Se va afișa o fereastră cu informații despre abonamentul dumneavoastră Password Manager. Faceți clic pe butonul Change Master Password (Schimbă parola principală).

Schimbă parola principală

 

6. Veți fi redirecționat către o nouă filă din browser în care puteți alege o nouă parolă principală. Introduceți parola principală actuală, apoi tastați o nouă parolă principală. Noua parolă principală trebuie să conțină minimum 8 caractere, cel puțin o literă minusculă, o majusculă și un număr. Pentru a crea o parolă principală puternică dar ușor de memorat, vă recomandăm următoarele sfaturi - Creați si utilizați parole puternice.

Notă: Nu îngrijorați dacă apare o eroare care vă informează că parolele nu se potrivesc. Utilizați pictograma in forma de ochi din fiecare câmp pentru a vizualiza parola tastată, apoi corectați informațiile greșite.

 

7. Apăsați butonul Change (Schimbă) când ați terminat.

Schimbă parola principală

 

8. Așteptați câteva momente până când Bitdefender resetează vechea parolă principală. Nu închideți browserul web in acest timp!

Noua parola principală

 

9. În continuare, vi se oferă o nouă cheie de recuperare formată din 24 de cifre. Notați cheia de recuperare într-un loc sigur pentru a nu o pierde. Această cheie este singura modalitate de a vă accesa parolele salvate în Password Manager în cazul în care uitați parola principală.

Apăsați Close (Închide) la final.

Noua cheie generata după ce a fost resetată parola principală

 

10. Veți fi deconectat din interfața Bitdefender Password Manager. Pentru a debloca contul, utilizați noua parolă principală pe care tocmai ați setat-o.

Ați resetat cu succes parola principală!