Cum pot exporta parolele din Bitdefender Password Manager?

Bitdefender Password Manager include o funcție care vă permite să exportați cu ușurință toate parolele salvate (inclusiv datele de conectare la conturi, note securizate etc.) în format CSV sau într-un fișier criptat in vederea utilizării ulterioare într-un alt serviciu de gestionare a parolelor.

Notă: Rețineți că un fișier CSV (comma-separated values - valori separate prin virgulă) nu este criptat și conține numele de utilizator și parolele dvs. în format text simplu. Oricine are acces la PC-ul dvs. le poate citi. Prin urmare, se recomandă să urmați pașii de mai jos pe un computer de încredere. Dacă alegeți să exportați lista de parole în format CSV, nu uitați să ștergeți fișierul CSV de pe hard disk după ce ați terminat. În caz contrar, în cazul unui atac care vizează furtul de identitate, toate datele pot fi recuperate și exploatate în detrimentul dumneavoastră.


 
Cum se exporta parolele din Bitdefender Password Manager

Iată cum puteți exporta parolele salvate in Bitdefender Password Manager:

 

1. Faceți clic pe pictograma Password Manager Bitdefender Password Manager din bara de instrumente a browserului web sau lansați aplicația Password Manager instalată pe smartphone-ul dvs. Introduceți parola principală dacă vi se solicită.

 

2. Deschideți meniul Password Manager pentru a extinde bara laterală din stânga și alegeți ⚙︎ Setări în opțiunile afișate.

Cum se pot exporta parolele din Bitdefender Password Manager

 

3. Derulați în jos până la secțiunea Date și faceți clic pe opțiunea Export date.

Cum se pot exporta parolele din Bitdefender Password Manager

 

4. În acest moment, ar trebui să obțineți două opțiuni de export:

    • CSV
    • Fișier protejat prin parolă

Selectați opțiunea preferată, apoi introduceți parola principală și faceți clic pe butonul Export date

Cum se pot exporta parolele din Bitdefender Password Manager

 

Notă: Dacă alegeți opțiunea Fișier protejat prin parolă, vi se va cere să alegeți o parola care va fi folosită pentru criptarea listei de conturi exportate, astfel încât numai dumneavoastră să o puteți accesa.

 

5. Browserul dvs. web va salva imediat un fișier numit Bitdefender Password Manager_date_exportate_data_curentă pe hard disk-ul dvs. în folderul de descărcare implicit. Acesta conține toate datele dvs. stocate în Bitdefender Password Manager.

Cum se pot exporta parolele din Bitdefender Password Manager

 

După ce ați exportat datele, le puteți încărca într-un alt program pentru gestionarea parolelor.