Cum dezactivez notificările VPN legate de operațiuni bancare în Bitdefender Mobile Security?

Cum dezactivez notificările VPN legate de operațiuni bancare în Bitdefender Mobile Security?De fiecare dată când accesați un site bancar de pe smartphone-ul sau tableta Android, Bitdefender Mobile Security vă va trimite o notificare pentru a vă reaminti să utilizați Bitdefender VPN. Această notificare va apărea în bara de stare Android cu mesajul: "Securizează-ți tranzacțiile. Utilizează Bitdefender VPN"

Pentru a vă asigura siguranța datelor împotriva unor potențiale breșe de securitate, vă sfătuim să utilizați Bitdefender VPN ori de câte ori accesați o pagină bancară.

 

Dacă nu doriți ca Bitdefender Mobile Security să afișeze mesaje cu privire la utilizarea Bitdefender VPN în vederea securizării tranzacțiilor, urmați acești pași:

  1. Mai intâi, atingeți pictograma Mai mult din colțul din dreapta jos al aplicației Bitdefender Mobile Security pentru Android.
  2. Apoi, selectați ⚙︎ Setări în meniu.
  3. În cele din urmă, pentru a opri notificările VPN legate de serviciile bancare, dezactivați opțiunea Confidențialitate suplimentară pentru paginile bancare.

∴         Cum dezactivez notificările VPN legate de operațiuni bancare în Bitdefender Mobile Security?