Cum pot elimina butonul „B“ flotant de pe telefonul meu Android?

Pe ecranul telefonului dumneavoastră Android apare continuu un buton B flotant, care nu pare să facă nimic? Este comanda rapidă de Accesibilitate pentru Bitdefender Mobile Security, o nouă funcție disponibilă în Android 12 și versiunile ulterioare, concepută pentru a ajuta utilizatorii cu nevoi de accesibilitate.

Bitdefender floating B bubble

Scopul „B“-ului flotant este acela de a oferi acces rapid la serviciile de accesibilitate, cum ar fi Mărire. Google a introdus comenzile rapide pentru a îmbunătăți accesibilitatea dispozitivelor Android pentru persoanele cu dizabilități. În Android 12 și versiunile ulterioare, toate aplicațiile care necesită acces la Accesibilitate apar sub formă de pictograme plutitoare deasupra altor aplicații. Bitdefender Mobile Security utilizează un serviciu de Accesibilitate pentru a oferi Protecția Web pentru browsere. Sistemul Android este cel care activează în mod implicit comanda rapidă pentru toate serviciile de accesibilitate.

 

În acest ghid se arată pas cu pas cum poate fi eliminat butonul „B“ flotant de pe telefoanele Android.

 

Pasul 1: Mergeți la Setări Android

Deschideți pe telefon aplicația ⚙︎ Setări. Puteți accesa Setări glisând în jos din partea de sus a ecranului și atingând pictograma în formă de rotiță zimțată sau din sertarul de aplicații.

⚙︎

 

Pasul 2: Navigați la Accesibilitate

În meniul Setări, derulați în jos până când găsiți opțiunea Accesibilitate. Atingeți Accesibilitate pentru a continua.

Eliminare buton B flotant - Accesibilitate

 

Pasul 3: Găsiți Bitdefender Mobile Security

În cadrul setărilor Accesibilitate, veți găsi o listă cu aplicațiile instalate care oferă funcții de accesibilitate. Apăsați pe Bitdefender Mobile Security în lista de aplicații descărcate.

Eliminare buton B flotant - Bitdefender Mobile Security

 

Pasul 4: Dezactivați Comanda rapidă Bitdefender Mobile Security

În cadrul setărilor Bitdefender Mobile Security, căutați opțiunea intitulată Comanda rapidă pentru Bitdefender Mobile Security. În mod implicit, aceasta este activă. Folosiți comutatorul de lângă această opțiune pentru a dezactiva B-ul roșu flotant.

Eliminare buton B flotant - Comanda rapidă Bitdefender Mobile Security

Acesta poate fi reactivat în orice moment, pornind din nou opțiunea "Comanda rapidă pentru Bitdefender Mobile Security".

 

Prin urmarea acestor pași simpli nu ar trebui să mai apară butonul B flotant pe ecranul Android, beneficiind de o experiență de utilizare fără distrageri.