Cum se poate rezerva un IP Static pe Bitdefender BOX

Acest articol vă ghidează pas cu pas pentru a atribui o adresă cu IP static unui dispozitiv din rețeaua dumneavoastră Bitdefender BOX. Atunci când vă conectați la Internet, dispozitivului dumneavoastră i se atribuie o adresă IP - un șir de numere și zecimale care identifică dispozitivul și locația dumneavoastră - țară, oraș, până la nivel de detaliu de cod poștal. Dacă vă conectați la Internet din mai multe locații, adresa IP se modifică în mod corespunzător. Adresa dumneavoastră IP publică este unică și este vizibilă pentru toată lumea de pe Internet.

Atunci când rezervați o adresă IP pentru un dispozitiv pe Bitdefender BOX, acelui dispozitiv i se va atribui întotdeauna aceeași adresă IP de fiecare dată când se conectează la rețeaua locală. Este posibil să fie nevoie să atribuiți manual adrese IP unui dispozitiv care are nevoie de IP static pentru a funcționa corect. Puteți rezerva adrese IP prin intermediul aplicației Bitdefender Central, urmând instrucțiunile de mai jos.

 

1. Deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dvs. și mergeți la pictograma "Dispozitive" din partea de jos a ecranului.

Bitdefender Central

 

 

2. În lista de dispozitive, selectați dispozitivul căruia doriți să îi atribuiți manual o adresă IP. In exemplul de mai jos a fost selectat un telefon Android.

Atribuire IP static

 

 

3. Apoi, atingeți rotița din colțul din dreapta sus pentru a deschide setările pentru dispozitivul respectiv.

Atribuire IP static

 

 

4. După ce intrați în meniul Settings (Setări), activați opțiunea "Static IP" (Utilizează IP static). Atingeți butonul SAVE (Salvare) la final pentru a confirma și valida modificarea IP-ului.

Mai jos, puteți configura o regulă de redirecționare a porturilor pentru dispozitivul cu IP static atingând opțiunea "Add new rule" (Adaugă o regulă nouă). Redirecționarea porturilor vă permite să vă conectați la acest dispozitiv de la distanță pe baza unui IP și a unui număr de port.

Utilizează IP static