Cum se poate Reseta Parola Wi-Fi de la Bitdefender BOX

Acest articol vă ghidează pas cu pas pentru a reseta parola rețelei Wi-Fi Bitdefender BOX. Atunci când configurați Bitdefender BOX pentru prima dată, acesta este configurat cu setările din fabrică, inclusiv o parolă Wi-Fi implicită. Veți găsi parola Wi-Fi predefinită tipărită pe un autocolant pe partea din spate a aparatului dumneavoastră Bitdefender BOX.

Dacă se întâmplă să uitați parola Wi-Fi curentă sau doriți să resetați parola înapoi la cea disponibilă la configurarea inițială Bitdefender BOX, puteți realiza acest lucru din aplicația Bitdefender Central, urmând instrucțiunile de mai jos.

 

1. Deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dumneavoastră și accesați pictograma "Devices" (Dispozitive) din partea de jos a ecranului.

Bitdefender Central

 

 

2. În continuare, selectați Bitdefender BOX în lista de dispozitive.

BOX

 

 

3. Apoi, atingeți rotița dințată din colțul din dreapta sus pentru a deschide setările Bitdefender BOX.

Cum se poate reseta parola Wi-Fi

 

 

4. După ce intrați în meniul Settings (Setări), apăsați pe intrarea "Wi-Fi".

Cum se poate reseta parola Wi-Fi

 

 

5. În setările Wi-Fi, derulați în jos și activați opțiunea "Use default Wi-Fi password" (Utilizează parola Wi-Fi implicită).

La final atingeți butonul SAVE (Salvează) pentru a reseta parola Wi-Fi folosită în prezent.

Cum se poate reseta parola Wi-Fi

 

Notă: După aplicarea modificărilor, toate dispozitivele se vor deconecta temporar de la rețeaua Bitdefender BOX. Veți putea apoi să vă reconectați la Wi-Fi introducând parola imprimată pe spatele Bitdefender BOX.

parola implicita Wi-Fi