Cum se poate schimba canalul Wi-Fi pe Bitdefender BOX

Acest articol vă ghidează pas cu pas pentru a schimba canalul Wi-Fi pe Bitdefender BOX-ul dumneavoastră. În mod implicit, Bitdefender BOX utilizează canale wireless care funcționează bine pentru majoritatea locuințelor. Bitdefender BOX selectează automat un canal Wi-Fi în funcție de mediul rețelei dvs. Dacă se pierde frecvent conexiunea, transferurile de date sunt lente sau vă confruntați cu alte probleme Wi-Fi ce pot fi cauzate de interferențe, este posibil să trebuiască să schimbați manual canalele wireless pe Bitdefender BOX. 

Pentru a schimba canalul Wi-Fi cu unul mai puțin aglomerat și a îmbunătăți astfel viteza rețelei, urmați pașii de mai jos:

 

1. Deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dvs. și accesați pictograma "Devices" (Dispozitive) din partea de jos a ecranului.

Bitdefender Central

 

 

2. În continuare, selectați Bitdefender BOX în lista de dispozitive.

Bitdefender BOX

 

 

3. Apoi, atingeți rotița dințată din colțul din dreapta sus pentru a intra în setările Bitdefender BOX.

Cum se poate schimba canalul Wi-Fi

 

 

4. După ce ați deschis meniul Settings (Setări), apăsați pe "Wi-Fi".

Cum se poate schimba canalul Wi-Fi

 

 

5. În setările Wi-Fi, derulați în jos și apăsați pe opțiunea "Channel" (Canal).

Cum se poate schimba canalul Wi-Fi

 

 

6. Selectați banda wireless pentru care doriți să schimbați canalul. De exemplu, dacă doriți să modificați canalul Wi-Fi de 2,4 GHz, atingeți fila 2,4 GHz.

Din lista Channel (Canal), selectați un număr de canal, apoi apăsați butonul FINISH (Terminare) pentru a aplica modificarea.

Cum se poate schimba canalul Wi-Fi

Notă: După salvarea modificărilor, dispozitivele dvs. se vor deconecta temporar de la rețeaua Bitdefender BOX.