Home » Consumer Support » Bitdefender a depistat un fișier infectat. Ce trebuie făcut?

Bitdefender a depistat un fișier infectat. Ce trebuie făcut?

Când Bitdefender detectează o infecție, va lua măsurile automate pentru programul periculos detectat.

1371

Unele programe periculoase trebuie curățate la pornirea Windows și pentru această situație, îți recomandăm să execuți o Scanare de sistem pe calculatorul respectiv.

Inainte de a porni scanarea, te rugăm să actualizezi Bitdefender pentru a te asigura că ai cele mai recente semnături pentru viruși: apasă clic dreapta pe pictograma Bitdefender din bara de sistem și apoi selectează opțiunea Actualizează acum.

Dupa ce actualizarea s-a finalizat cu succes, rulati o scanare de sistem: apasati pe panelul Securitate > apoi sub modulul Antivirus apasati pe Scanare Sistem. La sfârșitul scanării va fi general un jurnal de scanare; toate problemele detectate și rezolvate vor fi memorate acolo. Dacă dorești să ștergi manual un fișier infectat, poți urma pașii din articolul nostru.

Dacă sunt încă depistate fișiere infectate în sistem (și acestea nu au fost rezolvate de scanarea Bitdefender) te rugăm să generezi un jurnal de scanare și să îl trimiți Echipei de Asistență Tehnică prin intermediul tichetului deschis la noi. Poți vedea aici în articolul nostru cum să generezi un jurnal de scanare.

A fost util acest articol?
Rating: 1.0/1. From 1 vote.
Please wait...

    Sorry about that

    How can we improve it?

    For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

    Popular tutorial videos icon

    Videoclipuri populare "Cum să"