Instalarea Bitdefender Password Manager pe iPhone și iPad

Acest articol vă ajută să instalați Bitdefender Password Manager pe iOS și iPadOS. Aplicația Password Manager funcționează pe orice dispozitiv care rulează iOS/iPadOS 11.0 sau o versiune ulterioară.

Înainte de instalare, asigurați-vă că aveți un abonament Password Manager valid în contul dumneavoastră Bitdefender Central, astfel încât aplicația să poată prelua valabilitatea din contul dumneavoastră. Abonamentele active sunt listate în secțiunea "Abonamentele mele" din Central. Pentru mai multe informații referitoare la abonamente, vă rugăm să consultați acest articol - Cum activez abonamentul Bitdefender?

Instalarea aplicației Bitdefender Password Manager pe iPhone și iPad

Cel mai simplu mod de a obține Bitdefender Password Manager pentru iOS și iPadOS este să o descărcați de pe Apple App Store.

Install Bitdefender Password Manager on iOS via the App Store

De asemenea, puteți instala aplicația Bitdefender Password Manager prin intermediul contului online Bitdefender Central. Bitdefender Central este o platformă centralizată pentru gestionarea tuturor produselor și serviciilor Bitdefender. Aici, puteți activa abonamentul Bitdefender folosind codul de activare achiziționat sau primit cadou și puteți instala Bitdefender pe orice dispozitiv. Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați articolul - Ce este Bitdefender Central și cum se folosește?

 

1. Pe iPhone sau iPad lansați un browser web, vizitați https://central.bitdefender.com și conectați-vă la contul dumneavoastră Bitdefender Central.

Bitdefender Central

 

2. Atingeți meniul  din colțul din stânga sus al paginii Bitdefender Central, apoi selectați Password Manager.

Password Manager

 

3. În secțiunea Password Manager, atingeți Install Bitdefender Password Manager on iOS via the App Store. Vei fi redirecționat către App Store. Accesați pictograma în forma de nor cu o săgeată îndreptată în jos pentru a descărca și instala Bitdefender Password Manager pe iOS.

 

4. Deschideți aplicația Bitdefender Password Manager Password Manager app care tocmai s-a instalat și bifați caseta afișată. Selectați Continuă după ce citiți și sunteți de acord cu termenii și condițiile.

 

5. În continuare, conectați-vă la contul dumneavoastră Bitdefender Central cu numele de utilizator și parola.

 

6. Setați o parolă principală puternică, apoi apăsați butonul Salvează parola principală. Veți avea nevoie de această parolă principală pentru a debloca toate datele salvate în Bitdefender Password Manager.

Save master password

 

7. Veți primi o cheie de recuperare din 24 de caractere. Notați cheia de recuperare într-un loc sigur și nu o pierdeți. Este singura modalitate de a accesa datele salvate în Password Manager în cazul în care uitați parola principală setată la pasul anterior.

Apăsați Finalizare configurare cont, apoi Finalizare configurare.

cheie de recuperare              Finalizare

 

8. Creați un cod PIN din 4 cifre, astfel încât, dacă puteți accesa aplicația fără să mai introduceți parola principală. Dacă dispozitivul include funcții de Face ID sau Touch ID le puteți activa în acest moment.

Instalarea a fost încheiată!


 

Configurarea și utilizarea Bitdefender Password Manager

Odată ce aplicația Password Manager este instalată pe iOS, puteți începe să adăugați profiluri și conturi web, astfel încât să nu mai fiți nevoit să vă tastați parolele de mână atunci când vă conectați la site-urile dvs. preferate. Pentru a vă conecta la aceste conturi, vi se va cere de acum înainte să folosiți doar parola principală. Bitdefender se va ocupa de restul.

 

Configurare autocompletare parolele pe iPhone / iPad

În primul rând, configurați completarea automată a parolei pentru ca dispozitivul dvs. să știe să folosească informațiile din Bitdefender Password Manager:

1. Deschideți aplicația Configurări Settings apppe iPhone sau iPad.

2. Derulați în jos și alegeți secțiunea Parole.

iPhone Passwords

 

3. Atingeți opțiunea Auto-completare parole.

 

4. Apoi activați comutatorul Auto-completare parole.

5. În cele din urmă, selectați Bitdefender Password Manager din listă.

 

Autocompletare date de autentificare

1. Lansați aplicația Password Manager Password Manager app de pe iPhone sau iPad.

2. Bitdefender Password Manager prezintă un ecran care vă ajută să adăugați primul cont. Apăsați butonul Adaugă cont.

Bitdefender Password Manager on iOS - Add account

 

3. Introduceți informațiile de conectare necesare, apoi apăsați butonul Salvare.

Save button in the Bitdefender Password Manager app for iOS.

 

Dacă doriți să vă importați parolele de la o altă aplicație de gestionare a parolelor sau de la un browser, urmați pașii din acest articol - Cum se pot importa parole din alte aplicații sau browsere.

Notă: Funcția de salvare automată a datelor de autentificare nu este suportată pe iPhone și iPad.

 

Felicitări, ați instalat și configurat cu succes Bitdefender Password Manager pe dispozitivul dumneavoastră iOS!