Instalarea Bitdefender Password Manager pe iPhone și iPad

Acest articol vă ajută să instalați Bitdefender Password Manager pe iOS și iPadOS. Aplicația Password Manager funcționează pe orice dispozitiv care rulează iOS/iPadOS 11.0 sau o versiune ulterioară.

Înainte de instalare, asigurați-vă că aveți un abonament Password Manager valid în contul dumneavoastră Bitdefender Central, astfel încât aplicația să poată prelua valabilitatea din contul dumneavoastră. Abonamentele active sunt listate în secțiunea "Abonamentele mele" din Central. Pentru mai multe informații referitoare la abonamente, vă rugăm să consultați acest articol - Cum activez abonamentul Bitdefender?

Instalarea aplicației Bitdefender Password Manager pe iPhone și iPad

Cel mai simplu mod de a obține Bitdefender Password Manager pentru iOS și iPadOS este să o descărcați de pe Apple App Store.

Install Bitdefender Password Manager on iOS via the App Store

De asemenea, puteți instala aplicația Bitdefender Password Manager prin intermediul contului online Bitdefender Central. Bitdefender Central este o platformă centralizată pentru gestionarea tuturor produselor și serviciilor Bitdefender. Aici, puteți activa abonamentul Bitdefender folosind codul de activare achiziționat sau primit cadou și puteți instala Bitdefender pe orice dispozitiv. Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați articolul - Ce este Bitdefender Central și cum se folosește?

 

1. Pe iPhone sau iPad lansați un browser web, vizitați https://central.bitdefender.com și conectați-vă la contul dumneavoastră Bitdefender Central.

Bitdefender Central

 

2. Atingeți meniul ≡ din colțul din stânga sus al paginii Bitdefender Central, apoi selectați Dispozitivele mele.

 

3. În secțiunea Dispozitivele mele, atingeți + ADAUGĂ DISPOZITIV.

4. Alegeți Password Manager în ecranul de selecție.

 

5. În acest moment, dacă accesați Bitdefender Central de pe iPhone sau iPad pe care doriți să instalați Password Manager, atingeți Acest dispozitiv. Veți fi redirecționat către App Store.

Dacă accesați Bitdefender Central de pe un alt dispozitiv, atingeți "Alte dispozitive". Puteți apoi să trimiteți prin e-mail un link de descărcare către iPhone sau iPad.

 

6. În fereastra Descărcare și instalare, atingeți Install Bitdefender Password Manager on iOS via the App Store și veți fi redirecționat către App Store. Accesați pictograma in forma de nor cu o săgeată îndreptată în jos pentru a descărca și instala Bitdefender Password Manager pentru iOS.

 

7. Deschideți aplicația și bifați caseta afișată. Selectați Continuare după ce citiți și sunteți de acord cu termenii și condițiile.

 

8. În continuare, dacă nu sunteți conectat automat, conectați-vă la contul dumneavoastră Bitdefender Central cu numele de utilizator și parola.

9. Setați o parolă principală puternică, apoi apăsați butonul Salvează parola principală. Veți avea nevoie de această parolă principală pentru a debloca toate parolele, informațiile cardului de credit și notele salvate în Bitdefender Password Manager.

 

10. Veți primi o cheie de recuperare din 24 de cifre. Notați cheia de recuperare într-un loc sigur și nu o pierdeți. Cheia este singura modalitate de a accesa parolele salvate în Password Manager în cazul în care uitați parola principală setată la pasul anterior.

Apăsați Închide.

 

11. Creați un cod PIN din 4 cifre, astfel încât, dacă puteți accesa aplicația fără să mai introduceți parola principală. Dacă dispozitivul include funcții de Face ID sau Touch ID le puteți activa in acest moment.

Instalarea este finalizată!


 

Configurarea și utilizarea Bitdefender Password Manager

Odată ce noua aplicație Password Manager este instalată pe iOS, puteți începe să adăugați profiluri și conturi web, astfel încât să nu mai fiți nevoit să vă tastați parolele de mână atunci când vă conectați la site-urile dvs. preferate. Pentru a vă conecta la aceste conturi, vi se va cere de acum înainte să folosiți doar parola principală. Bitdefender se va ocupa de restul.

 

Configurarea completării automate a parolelor pe iPhone / iPad

În primul rând, configurați completarea automată a parolei pentru ca dispozitivul dvs. să știe să folosească informațiile din Bitdefender Password Manager:

1. Deschideți aplicația Configurări Settings apppe iPhone sau iPad.

2. Derulați în jos și alegeți secțiunea Parole.

iPhone Passwords

 

3. Atingeți opțiunea Auto-completare parole.

 

4. Apoi activați comutatorul Auto-completare parole.

5. În cele din urmă, selectați Bitdefender Password Manager din listă.

 

Completarea automată a informațiilor de autentificare

1. Lansați aplicația Password Manager Password Manager app de pe iPhone sau iPad.

2. Bitdefender Password Manager prezintă un ecran care vă ajută să adăugați primul cont. Apăsați butonul Adaugă cont sau alegeți unul dintre site-urile populare precum Facebook, Ebay, Amazon, LinkedIn etc.

How to install Bitdefender Password Manager on Android - Add account

 

3. Introduceți informațiile de conectare necesare, apoi apăsați butonul Salvare.

How to install Bitdefender Password Manager on Android - Save account

 

Bitdefender Password Manager poate, de asemenea, să adauge automat conturile atunci când vă conectați la site-uri web. Apăsați butonul OK și contul va fi salvat.

Autosave

 

Dacă doriți să vă importați parolele de la o altă aplicație de gestionare a parolelor sau de la un browser, urmați pașii din acest articol - Cum se pot importa parole din alte aplicații sau browsere.

 

Felicitări, ați instalat și configurat cu succes Bitdefender Password Manager pe dispozitivul dumneavoastră iOS!