Cum instalez Bitdefender Parental Control pe Windows

În acest articol, vă vom prezenta cum puteți instala Bitdefender Parental Control pe calculatoare Windows.

1. Accesați Bitdefender Central și conectați-vă la contul dumneavoastră.

2. Selectați Dispozitivele mele în bara laterală.

3. În secțiunea Dispozitivele mele, faceți clic pe + Instalează produsele Bitdefender pe dispozitivele tale.

4. Va apărea o nouă fereastră. Alegeți Parental Control.

NOTĂ: Dacă nu este adăugat niciun profil de copil, sunteți invitat să creați unul. Pentru detalii, parcurgeți acest articol - Cum creez un profil de copil în Bitdefender Parental Control.

5. Accesați linkul de descărcare afișat pe ecran de pe PC-ul copilului.

• Puteți copia linkul afișat făcând clic pe butonul situat în partea dreaptă a acestuia, apoi deschideți-l pe computerul copilului.

• Sau puteți face clic pe „Trimite link-ul de descărcare”. Apoi introduceți o adresă de  e-mail care poate fi accesata de pe PC-ul copilului și faceți clic pe „Trimite e-mail”.

6. Se va încărca o pagină web similară acesteia. Faceți clic pe DESCĂRCARE ȘI INSTALARE.

7. Salvați kitul de instalare pe calculatorul copilului. Deschideți fișierul descărcat și instalați programul Bitdefender Security (Total Security sau Internet Security) urmând instrucțiunile prezentate în acest articol (puteți începe cu Pasul 5).

NOTĂ: Dacă Bitdefender Total Security sau Bitdefender Internet Security sunt deja instalate, săriți peste această parte și continuați cu pasul 8 de mai jos.

8. Reveniți în contul dumneavoastră Central și accesați din nou secțiunea Control Parental.

9. În fila cu numele profilului de copil, faceți clic pe ADAUGĂ DISPOZITIV. Sau accesați OPȚIUNI și alegeți Vizualizare dispozitive.

10. O listă cu toate dispozitivele din contul dumneavoastră Central este afișată. Derulați în jos până găsiți numele computerului folosit de copil.

• Pentru a instala Parental Control pentru toți utilizatorii de pe acel computer Windows, selectați PC-ul copilului, apoi apăsați butonul ATRIBUIE. Această opțiune este selectată in mod implicit.

• Pentru a instala Parental Control pentru un anumit cont de utilizator Windows, faceți clic pe Selectează contul din dreptul PC-ului copilului. Alegeți contul de utilizator care îi aparține copilului dvs. din meniul derulant. Apoi apăsați butonul ATRIBUIE.

NOTĂ: Odată ce un profil de control parental este atribuit unui dispozitiv, nu mai puteți atribui un al doilea profil parental aceluiași dispozitiv. Un dispozitiv sau cont Windows poate fi gestionat de un singur profil Bitdefender Parental.

11. În acest moment are loc o instalare silențioasă și fereastra de instalare Parental Control va apărea câteva secunde pe ecran.

install parental windows 10

12. In scurt timp, veți putea remarca că Bitdefender Parental Control apare in lista de programe instalate pe calculatorul copilului.

install parental windows 11-1

Felicitări! Ați încheiat cu succes instalarea Bitdefender Parental Control pe Windows.