Cum creez un profil de copil în Bitdefender Parental Control

Bitdefender Parental Control vă permite să limitați accesul copiilor dvs. la Internet și la anumite aplicații, împiedicându-i să vizualizeze conținut inadecvat ori de câte ori nu sunteți în preajmă.

NOTĂ: Controlul parental este instalat automat pe Windows și pe macOS imediat după ce creați un profil pentru copil și îi atribuiți un dispozitiv.

Pentru a utiliza această caracteristică, mai întâi va trebui să creați un profil pentru copil urmând pașii de mai jos.


 

1. Accesați Bitdefender Central și conectați-vă la contul dumneavoastră.

2. Selectați secțiunea Control Parental în bara laterală.

3.  Faceți clic pe butonul ADAUGĂ UN PROFIL PENTRU COPILUL TĂU. Dacă un profil de copil a fost deja creat, faceți clic pe butonul + Adaugă un profil pentru copilul tău din dreapta sus.

4. Începeți prin a adăuga câteva informații de bază despre copilul dumneavoastră, apoi faceți clic pe SALVEAZĂ. Vârsta copilului încarcă automat restricții considerate corespunzătoare pentru categoria sa de vârstă.

5. In acest moment a fost creat cu succes profilul de copil. Apăsați butonul SĂ ADĂUGĂM UN DISPOZITIV pentru a atribui profilul creat unui dispozitiv folosit de copil. 

6. Veți vedea o listă cu toate dispozitivele din contul Central. Faceți clic pe butonul de lângă dispozitivul copilului, apoi faceți clic pe ATRIBUIE.

Modulul Control Parental va fi instalat automat dacă dispozitivul selectat in lista beneficiază de un abonament Bitdefender Total Security sau Bitdefender Internet Security.

Dacă pe dispozitivul copilului nu este instalat un produs Bitdefender, faceți clic pe + Instalează pe un dispozitiv nou și trimiteți linkul afișat în noua fereastră către noul dispozitiv pentru a instala Bitdefender Parental Control.

Urmați pașii afișați pe ecran pentru a finaliza instalarea. Pentru instrucțiuni detaliate, citiți

•  Cum instalez Bitdefender Parental Control pe Windows

•  Cum instalez Bitdefender Parental Control pe macOS

•  Cum instalez Bitdefender Parental Control pe Android

•  Cum instalez Bitdefender Parental Control pe iOS