Instalarea Bitdefender VPN pe Windows

Acest articol prezintă în detaliu pașii prin care putem efectua instalarea Bitdefender VPN pe Windows. Windows 7 cu Service Pack 1 sau o versiune Windows mai nouă este necesară pentru instalarea Bitdefender VPN.

Cu Bitdefender VPN vă mențineți confidențialitatea datelor atunci când vă conectați la rețele wireless nesecurizate în aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri. În acest fel, pot fi evitate situațiile nedorite cum ar fi furtul de date personale sau tentativele de a face IP-ul accesibil de către hackeri.

Bitdefender VPN se poate instala din pagina produsului VPN, din platforma Bitdefender Central sau prin intermediul soluției de securitate Bitdefender. Selectați una dintre metodele de instalare de mai jos pentru mai multe informații:

După urmarea pașilor din acest ghid complet, Bitdefender VPN ar trebui să fie instalat pe Windows. Pentru mai multe informații cu privire la aplicația Bitdefender VPN, vă invităm să consultați articol - Cum se utilizează Bitdefender VPN pentru Windows: Interfață, Conectare, Setări.

Bărbat care instalează Bitdefender VPN pe Windows

Instalarea Bitdefender VPN pe Windows protejează identitatea și conferă siguranță activității dvs. online împotriva hackerilor și a furnizorilor de servicii internet