Cum trec de la ediția gratuită Bitdefender VPN la Premium VPN pe iOS?

Acest articol arată cum vă puteți abona și cum puteți trece de la ediția gratuită a Bitdefender VPN la Bitdefender Premium VPN pe iOS. Cu Bitdefender VPN beneficiați de un trafic zilnic de 200MB per dispozitiv inclus în abonament (un trafic zilnic de 500 MB este inclus doar in abonamentul Bitdefender Small Office Security). Funcția VPN securizează conexiunea oricând aveți nevoie și vă conectează automat la locația optimă a serverului. Pentru a obține trafic nelimitat și acces nerestricționat la conținutul din întreaga lume alegând o locație de server în funcție de preferințe, efectuați upgrade la versiunea Premium.

ⓘ  Notă: Abonamentul VPN Premium este separat de abonamentul Bitdefender Mobile Security, ceea ce înseamnă că îl veți putea folosi pe întreaga sa durată de valabilitate, indiferent de starea abonamentului pentru antivirus. În cazul în care abonamentul VPN Premium expiră, dar există în continuare un abonament activ pentru Bitdefender Mobile Security, VPN-ul va fi readus la planul gratuit.

 

Cum se poate trece de la versiunea gratuită Bitdefender VPN la Premium VPN pe iOS

Pentru a face upgrade la Bitdefender Premium VPN și pentru a obține trafic nelimitat, urmați pașii de mai jos pe iPhone sau iPad:

1. Deschideți aplicația Bitdefender VPN.

2. Atingeți butonul Upgrade din partea inferioară a interfeței VPN.

Upgrade la Bitdefender Premium VPN oe iOS sau iPadOS

 

3. Optați pentru abonamentul lunar sau anual în fereastra care afișează avantajele actualizării la Premium VPN.

Abonament lunar sau anual - Bitdefender Premium VPN pe iOS

 

4. Verificați dacă toate informațiile afișate sunt corecte. Apoi urmați pașii de pe ecran pentru a efectua achiziția prin App Store.

Plata Bitdefender Premium VPN pe iOS

Felicitări! Tocmai ați achiziționat un abonament Bitdefender Premium VPN pe iOS / iPadOS. După finalizarea plății, veți primi un e-mail de confirmare de la Apple. Abonamentul Bitdefender Premium VPN va apărea, de asemenea, în ID-ul Apple, secțiunea Istoric de achiziții.

 

După trecerea la Bitdefender Premium VPN

Prima dată când veți deschide interfața Bitdefender Premium VPN după achiziționarea abonamentului, veți fi întâmpinat cu o fereastră care vă informează că toate caracteristicile premium au fost deblocate. În același timp, toate referințele de upgrade vor dispărea din interfața VPN.