Cum pot importa parole din alte aplicații sau browsere în Bitdefender Password Manager?

Bitdefender Password Manager dispune de o funcție care vă permite să importați cu ușurință parolele din alte aplicații pentru gestionarea parolelor și din browsere web. Dacă treceți la Bitdefender Password Manager de la un alt serviciu de gestionare a parolelor, este posibil să fi stocat deja o cantitate considerabilă de conturi, parole și alte date de autentificare în aplicația sau browserul web respectiv. După trecerea la Bitdefender Password Manager, veți dori să importați toate datele salvate în aplicațiile anterioare.

Aplicații & browsere acceptate

Bitdefender poate transfera date numai din aplicațiile menționate mai jos în format CSV, JSON, XML, TXT, 1pif și FSK. Iată lista completă, în ordine alfabetică:

1Password, Bitwarden, Bitdefender Password Manager, Bitdefender Wallet, Bitwarden, ByePass, Chrome browser, Claro, Dashlane, Edge browser, ESET Password Manager v2, ESET Password Manager v3, F-Secure, Firefox browser, Gestor de contraseñas - Claro, Gestor de contraseñas - SIT, Gestor de contraseñas - Telnor, KeePass 2.x, LastPass, Panda Dome Passwords, PassWatch, Roboform, Saferpass, SFR Cybersécurité, SIT, StickyPassword, Telnor, Watchguard.

Important! Dacă numele browserului sau al programului dvs. de administrare parole nu apare în lista de mai sus, vă rugăm să consultați această metodă alternativă - Cum pot edita un fișier CSV pentru a importa date din aplicații incompatibile de gestionare a parolelor?

 

Importă parole din alte aplicații pentru gestionarea parolelor sau din browser

Iată cum puteți importa parole din alte aplicații și browsere web în Bitdefender Password Manager:

 

1. Faceți clic pe pictograma Password Manager Bitdefender Password Manager din bara de instrumente a browserului dvs. web sau lansați aplicația Password Manager de pe smartphone. Introduceți parola principală dacă vi se solicită.

 

2. Deschideți meniul Password Manager ≡ pentru a bara laterală din stânga și faceți clic pe ⚙︎ Setări.

Cum se pot importa parole în Bitdefender Password Manager

 

3. Derulați în jos până la secțiunea Date și faceți clic pe opțiunea Import date.

Cum se pot importa parole în Bitdefender Password Manager

 

4. Selectați aplicația de gestionare a parolelor sau browserul din care doriți să importați conturile, introduceți parola principală în câmpul corespunzător, apoi faceți clic pe butonul Alege fișierul.

importa parole în Bitdefender Password Manager            Cum se pot importa parole în Bitdefender Password Manager

 

5. Selectați fișierul care conține numele de utilizator și parolele dvs. exportate din celălalt manager de parole, apoi apăsați butonul Continuă.

Continuă

 

Odată importate, parolele dvs. vor deveni accesibile pe toate dispozitivele pe care este instalată aplicația sau extensia de browser Bitdefender Password Manager.