Înlocuirea soluției Parental Control

La 9 mai 2024 vom începe procesul de End of Life (EOL) pentru soluția noastră tehnică Parental Control, care va fi înlocuită cu o tehnologie mai avansată.

 

Începând cu această dată, dispozitivele care utilizează iOS 14 sau o versiune anterioară, împreună cu computerele Mac care rulează macOS 10.15 (Catalina) sau o versiune anterioară nu mai sunt suportate. Bitdefender Parental Control va continua să funcționeze cu setările anterioare, dar nu va putea fi gestionat pe aceste dispozitive.

În același timp, gestionarea Parental Control nu va mai fi disponibilă direct în aplicația Bitdefender Central, dar accesul la versiunea web corespunzătoare va fi facilitat în cadrul aplicației.

Dacă deveniți client Bitdefender după această dată, veți beneficia de noua soluție Parental Control inclusă în abonamentele Bitdefender.

Dacă sunteți un client Bitdefender existent cu un abonament care include Parental Control, noua soluție devine disponibilă pentru dumneavoastră după această dată.

Mai mult, dacă sunteți un utilizator activ al soluției tehnice vechi Parental Control, setările și configurațiile dvs. vor fi transferate în noua soluție, mai avansată. Va trebui să vă asigurați că soluția este actualizată și activată pe toate dispozitivele dvs. după această dată.

 

Etape importante

  • Sfârșitul vânzării și Sfârșitul duratei de viață - 9 mai 2024
  • Sfârșitul asistenței - 9 noiembrie 2024