Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Ce sunt abonamentele Bitdefender 2016

Bitdefender este produsul de securitate al anului 2015.

Pe langa oferirea celei mai bune protectii pentru sistemele dvs., vrem sa aveti cea mai fluida experienta in gestionarea și utilizarea produsele Bitdefender cu privire la toate sistemele dumneavoastra (Windows, Mac si Android).

Avand in vedere acest lucru, am creat un nou sistem de abonament pentru tine.

 

Ce inseamna acest lucru pentru tine?

1. Fara batai de cap cu chei de licenta

2. O experienta placuta atunci cand instalati și inregistrati Bitdefender pe dispozitivele din casa

3. O mai buna gestionare a tuturor dispozitivele dvs. cu Bitdefender (Windows, MAC sisteme si dispozitive Android mobile).

1. Avand o cheie de licenta pentru fiecare dintre produsele dvs. este destul de neplacut. Trebuie sa pastrati aceste chei de licenta, sa nu le pierdeti și in cazul in care trebuie sa reinstalati produsul dumneavoastra va trebui sa-i reintroduceti cheia de licenta de fiecare data.

Cu noul model de abonament, dupa ce a fost atașat la contul dvs., abonamentul va ramane acolo și de fiecare data cand instalati Bitdefender pe un nou sistem, folosind contul dvs., acesta este conectat in mod automat și numarul de zile in care produsul este valabil este recunoscut automat de produs

2. Odata ce abonamentul este atasat la contul dvs., atunci cand instalati Bitdefender si va conectati in in produs, acesta va prelua automat toate informatiile din abonament:

  • tipul exact de produsul pe care il aveti in bonament (de exemplu, Bitdefender Antivirus Plus 2016, Bitdefender Internet Security 2016, Bitdefender Total Security 2016, Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Mobile Security, Bitdefender Family Pack, Bitdefender Total Security Multi Device, etc.)
  • exact ce serviciu Bitdefender Tech Assist aveti
  • numarul de zile care au mai ramas din abonament
  • numarul de utilizatori/sisteme pe care puteti instala produsul  

3. Cu noul model de abonament, puteti gestiona toate programele instalate Bitdefender din contul dumneavoastra Bitdefender Central - indiferent de sistemul de operare produsul este instalat pe - Windows, Mac OS, Android.

Din contul dvs. Bitdefender Central puteti:

  • vedea toate abonamentele pentru produsele Bitdefender sau serviciile Bitdefender Tech Assist
  • alege pe ce sistem doriti sa instalati Bitdefender pe baza abonamentului
  • efectua actiuni pe oricare dintre dispozitivele dvs: Scanare, Optimizare, scanare vulnerabilitate, remedia problemele ale produselor Bitdefender, etc. 

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite