Interacțiunea Profilului de Lucru Android cu Bitdefender VPN

 

Ce este un profil de lucru?

Un profil de lucru este un profil de sine stătător pe un dispozitiv Android pentru stocarea aplicațiilor și datelor de lucru. Profilul de lucru permite separarea aplicațiilor de lucru și a datelor, oferind organizațiilor un control total asupra datelor, aplicațiilor și politicilor de securitate din cadrul unui profil de lucru. În același timp, utilizatorii își păstrează confidențialitatea asupra aplicațiilor, datelor și utilizării personale.

Aplicațiile instalate în profilul de lucru sunt marcate cu pictograma servietă, pentru a fi ușor de distins de aplicațiile personale.

 

Cum interacționează un profil de lucru cu un VPN?

Având în vedere că aplicațiile personale și aplicațiile profilului de lucru sunt complet independente una de cealaltă, stabilirea unei conexiuni VPN pe o aplicație personală nu va face ca datele aplicațiilor de lucru să treacă prin tunel. De asemenea, dacă ați stabilit o conexiune VPN printr-o aplicație de profil de lucru, datele aplicațiilor personale nu vor trece prin VPN-ul de profil de lucru.

 

Vreau să folosesc Bitdefender VPN pentru aplicațiile mele de profil de lucru

Pentru a utiliza Bitdefender VPN pentru a vă securiza datele din profilul de lucru, vă rugăm să contactați administratorul profilului de lucru pentru a activa aplicația în Google Play pentru profilul respectiv.

Puteți utiliza în continuare contul dvs. obișnuit Bitdefender pentru acest lucru, dar trebuie să aveți aplicația instalată în profilul de lucru.

Profil de lucru Android