Cum trec de la ediția gratuită Bitdefender VPN la Premium VPN pe Android?

Acest articol arată cum vă puteți abona și cum puteți trece de la ediția gratuită a Bitdefender VPN la Bitdefender Premium VPN pe Android. Cu Bitdefender VPN, beneficiați de un trafic zilnic de 200MB per dispozitiv inclus în abonament (un trafic zilnic de 500 MB este inclus doar in abonamentul Bitdefender Small Office Security). Funcția VPN securizează conexiunea oricând aveți nevoie și vă conectează automat la locația optimă a serverului. Pentru a obține trafic nelimitat și acces nerestricționat la conținutul din întreaga lume alegând o locație de server în funcție de preferințe, efectuați upgrade la versiunea Premium.

  Notă: Abonamentul VPN Premium este separat de abonamentul Bitdefender Mobile Security, ceea ce înseamnă că îl veți putea folosi pe întreaga sa durată de valabilitate, indiferent de starea abonamentului pentru antivirus. În cazul în care abonamentul VPN Premium expiră, dar abonamentul Bitdefender Mobile Security este încă activ, VPN-ul va fi readus la planul gratuit.

 

Cum se poate trece de la versiunea gratuită Bitdefender VPN la Premium VPN pe Android

Pentru a face upgrade la Bitdefender Premium VPN și pentru a obține trafic nelimitat, urmați pașii de mai jos pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android:

1. Deschideți aplicația Bitdefender VPN.

2. Atingeți butonul Upgrade din partea inferioară a interfeței VPN.

Bitdefender Premium VPN pe Android - apăsarea butonului UPGRADE din interfața VPN

 

3. Optați pentru abonamentul lunar sau anual în fereastra care afișează avantajele actualizării la Premium VPN.

Alegerea tipului de abonament - Bitdefender Premium VPN pe Android

 

4. Verificați dacă toate informațiile afișate sunt corecte. Apoi atingeți butonul Continuă și urmați pașii de pe ecran pentru a plasa comanda prin Google Play.

Actualizarea la Bitdefender Premium VPN pe Android - butonul Continuă

Felicitări! Tocmai ați achiziționat un abonament Bitdefender Premium VPN. După finalizarea plății, veți primi un e-mail de confirmare de la Google Play. Abonamentul Bitdefender Premium VPN va apărea, de asemenea, în contul dvs. Google, secțiunea Plăți și abonamente.

 

După trecerea la Bitdefender Premium VPN

Prima dată când veți deschide interfața Bitdefender Premium VPN după achiziționarea abonamentului, veți fi întâmpinat cu o fereastră care vă informează că toate caracteristicile premium au fost deblocate. În același timp, toate referințele de upgrade vor dispărea din interfața VPN.