Cum se poate trece la Bitdefender Premium VPN pe Android

Dacă folosiți Bitdefender VPN pe dispozitivul dvs. Android și doriți să vă bucurați de trafic nelimitat și să accesați conținut de oriunde din lume, puteți face upgrade la Bitdefender Premium VPN.

Notă: Abonamentul VPN Premium este separat de abonamentul pentru soluția de securitate Bitdefender, ceea ce înseamnă că îl veți putea folosi pe întreaga sa durată de valabilitate, indiferent dacă abonamentul antivirus este încă activ sau nu. În cazul în care abonamentul Premium VPN expiră în timp ce Bitdefender Mobile Security este încă activ, VPN-ul revine la versiunea gratuită.

 

Pasul 1: Deschideți Bitdefender VPN

Pentru a începe procesul de upgrade, deschideți aplicația Bitdefender VPN Bitdefender VPN instalată pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android.

 

Pasul 2: Apăsați butonul Upgrade

Apoi, apăsați butonul Upgrade, situat în colțul din dreapta sus al ferestrei Bitdefender VPN.

Upgrade

 

Pasul 3: Facturare lunară sau anuală

În fereastra care enumeră beneficiile Premium VPN, optați pentru abonamentul de tip lunar sau cel anual.

Cum se poate trece la Bitdefender Premium VPN pe Android

 

Pasul 4: Plata

Verificați dacă toate informațiile afișate sunt corecte. Apoi atingeți butonul Continuă și urmați pașii de pe ecran pentru a plasa comanda prin Google Play.

Cum se poate trece la Bitdefender Premium VPN pe Android

După finalizarea plății, veți primi un e-mail de confirmare de la Google Play. Abonamentul Bitdefender Premium VPN va apărea, de asemenea, în contul dvs. Google, secțiunea Plăți și abonamente.

 

Acum puteți deschide Bitdefender VPN pe dispozitivul Android și veți observa că toate funcțiile premium sunt deblocate. Orice referință la upgrade vor fi eliminate, iar de acum vă puteți bucura de toate avantajele Bitdefender Premium VPN.