Cum se pot modifica setările LAN pe Bitdefender BOX

Acest articol vă ghidează pas cu pas pentru a schimba setările LAN pe Bitdefender BOX. Bitdefender BOX este preconfigurat pentru a utiliza această configurație IP LAN implicită:

  • Adresa IP LAN - 172.24.1.1.1
  • Masca de subrețea - 255.255.255.0

Aceste adrese fac parte din gama de adrese private desemnate pentru utilizare în rețele private și sunt potrivite pentru majoritatea aplicațiilor. Dacă rețeaua dvs. necesită o altă schemă de IP-uri puteți modifica aceste setări. Este posibil să doriți să modificați setările LAN de pe Bitdefender BOX atunci când există mai multe dispozitive în rețea configurate cu o adresă IP statică și doriți ca Bitdefender BOX să distribuie adrese IP din același interval IP. Este posibil să fie nevoie să modificați setările LAN de pe Bitdefender BOX atunci când în rețea există mai multe dispozitive configurate cu o adresă IP statică și doriți ca Bitdefender BOX să distribuie adrese IP din același interval IP.

 

1. Deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dvs. și accesați pictograma "Devices" (Dispozitive) din partea de jos a ecranului.

Bitdefender Central

 

 

2. În continuare, selectați Bitdefender BOX în lista de dispozitive.

Cum se pot modifica setările LAN

 

 

3. Apoi, atingeți rotița dințată din colțul din dreapta sus pentru a deschide setările Bitdefender BOX.

Cum se pot modifica setările LAN

 

 

4. După ce ați deschis meniul Settings (Setări), apăsați pe opțiunea "LAN".

Cum se pot modifica setările LAN

 

 

5. În meniul LAN, utilizați câmpul LAN ADDRESS (Adresă LAN) pentru a introduce o adresă LAN personalizată pentru rețeaua dvs. de domiciliu. Puteți utiliza o adresă care aparține uneia dintre următoarele clase:

  • 10.x.x.0
  • 172.16 - 31.x.0
  • 192.168.x.0

Apăsați pe SAVE (Salvare) când ați terminat pentru a aplica modificările.

Cum se pot modifica setările LAN