Cum se poate configura funcția Parental Control pe Bitdefender BOX

Bitdefender BOX mută deciziile de control parental la nivelul rețelei, astfel încât acestea sunt aplicate imediat pe toate dispozitivele din rețea. Conținutul nedorit poate fi blocat pe televizoare, smartphone-uri și tablete cunoscute sau necunoscute, frigidere inteligente, oglinzi inteligente și alte aparate. Tehnologia Parental Control din Bitdefender BOX nu face distincție între dispozitivele cu o soluție de control parental instalată la nivel local și cele care nu au niciun modul de control parental instalat.

Funcția Parental Control pe Bitdefender BOX

În acest articol, vă vom arăta cum să configurați și să utilizați funcția Parental Control disponibilă pe router-ul Bitdefender BOX.

1. Mai întâi, deschideți aplicația Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul dvs. și atingeți pictograma "More" (Mai mult) în partea de jos a ecranului.

Bitdefender Central - Parental pe Bitdefender BOX

 

2. Apoi, selectați "Utilizatori" în lista de opțiuni disponibile.

Configurare a functiei Parental pe Bitdefender BOX

 

3. Selectați profilul copilului dvs. în secțiunea Copii. Dacă fiul sau fiica dvs. nu are încă un profil, aflați Cum să creați un profil nou și să-i atribuiți un dispozitiv cu Bitdefender BOX.

Gestionare Parental Control pe Bitdefender BOX

4. Acum mergeți mai departe și configurați controlul parental pentru a filtra aplicațiile, paginile web și a limita timpul petrecut de copilul dvs. în fața ecranului.

Atingeți fiecare opțiune în parte pentru a o gestiona: