Ultima versiune Bitdefender & Ghid de actualizare manuală

Acest articol arată cum se pot actualiza soluțiile de securitate Bitdefender destinate calculatoarelor Windows. De asemenea, oferă informații cu privire la versiunea livrată prin cea mai recentă actualizare de produs Bitdefender.

 

Care este ultima versiune Bitdefender?

Bitdefender are nevoie de actualizări zilnice și își actualizează frecvent semnăturile de mai multe ori pe zi. Pe de altă parte, actualizările de produs care schimbă numărul de versiune au loc mai rar, de obicei o dată la 4 săptămâni. Aceste actualizări sunt importante pentru a îmbunătăți performanța produsului, a adăuga funcții noi și pentru a îmbunătăți nivelul de securitate.

Cea mai recentă versiune Bitdefender este 27.0.35.146 și a fost lansată pe 11/04/2024.

Jurnal de modificări:

- A fost rezolvată o problemă care provoca blocarea unui proces Bitdefender.
- A fost rezolvată o problemă în urma căreia modul alertă se dezactiva la deschiderea unei aplicații în ecran complet.
- Safepay a fost actualizat cu ultimele dependințe.

Notă: Dacă numărul afișat de Bitdefender pe computerul dvs. nu coincide cu cel menționat mai sus, vă rugăm să rețineți că actualizările de produs sunt distribuite treptat. Odată ce actualizarea pe etape ajunge la 100%, Bitdefender va recomanda repornirea Windows pentru a vă bucura de noua versiune.

 

Ghid de actualizare manuală

Faceți clic pe butonul corespunzător de mai jos pentru a afla cum se poate verifica numărul versiunii Bitdefender sau cum se poate actualiza manual soluția de securitate instalată pe computer.