Home » Consumer Support » Cum actualizez Bitdefender pe Windows? Care este ultima versiune?

Cum actualizez Bitdefender pe Windows? Care este ultima versiune?

Acest articol oferă informații despre versiunea de produs livrată cu cea mai recentă actualizare Bitdefender. De asemenea, aici veți regăsi detalii despre cum puteți actualiza soluția de securitate Bitdefender instalată pe computerul dumneavoastră Windows.

 

Care este ultima versiune Bitdefender?

Versiunea curentă Bitdefender a fost lansată la 27/09/2021. Numărul versiunii este 26.0.1.23 și include remedieri ale unor erori raportate in versiunile anterioare precum și îmbunătățirea performanței aplicației.

Notă: Dacă numărul afișat nu coincide cu cel menționat mai sus, rețineți că actualizările de produs sunt distribuite treptat tuturor clienților, iar PC-ul dvs. s-ar putea să nu aibă încă versiunea actualizată. Odată ce actualizarea pe etape a produsului ajunge la 100%, aceasta este descărcată și instalată automat. Apoi, Bitdefender va recomanda repornirea Windows pentru a beneficia de cele mai recente beneficii incluse în noua versiune.

Actualizare Bitdefender - recomandare de repornire PC

 

Cum pot actualiza soluția de securitate Bitdefender instalată pe un PC Windows? 

Faceți clic pe butonul corespunzător de mai jos pentru a afla cum se poate verifica numărul versiunii Bitdefender sau cum se poate actualiza manual soluția de securitate instalată pe computer.

Related Articles

A fost util acest articol?
Rating: 1.0/1. From 14 votes.
Please wait...

    Sorry about that

    How can we improve it?

    For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

    Popular tutorial videos icon

    Videoclipuri populare "Cum să"