Cum se poate actualiza Bitdefender pe Windows? Care este ultima versiune?

Acest articol arată cum se pot actualiza soluțiile de securitate Bitdefender destinate calculatoarelor Windows. De asemenea, oferă informații cu privire la versiunea livrată prin cea mai recentă actualizare de produs Bitdefender.

 

Care este ultima versiune Bitdefender?

Bitdefender are nevoie de actualizări zilnice și își actualizează semnăturile mai mult de o dată pe zi. Pe de altă parte, actualizările de produs care schimbă numărul de versiune nu sunt lansate atât de des, de obicei o dată la 4 săptămâni, și sunt necesare pentru a îmbunătăți performanța produsului, pentru a adăuga funcții noi și pentru a spori securitatea. Versiunea curentă Bitdefender a fost lansată la 26/01/2023. Numărul de versiune este 26.0.32.123 și include remedieri ale unor erori raportate în versiunile anterioare precum și îmbunătățiri de performanță.

ⓘ  Notă: Dacă numărul afișat nu coincide cu cel menționat mai sus, rețineți că actualizările de produs sunt distribuite treptat, iar PC-ul dvs. s-ar putea să nu aibă încă versiunea actualizată.

Odată ce actualizarea pe etape a produsului ajunge la 100%, aceasta este descărcată și instalată automat. Apoi, Bitdefender va recomanda repornirea Windows pentru a beneficia de cele mai recente beneficii incluse în noua versiune.

Actualizare Bitdefender - recomandare de repornire PC

 

Cum pot actualiza soluția de securitate Bitdefender instalată pe Windows? 

Faceți clic pe butonul corespunzător de mai jos pentru a afla cum se poate verifica numărul versiunii Bitdefender sau cum se poate actualiza manual soluția de securitate instalată pe computer.